GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
hihihiidén lesz valami értelmes FA QB?Jocihttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=230 ?Höri
bocsánat tenorx úr,akkor indulok Canossát járni
több mint 13 éve
De már raktam fel poszt szerinti excel táblát, és linkeltem is legalább kétszer.idén lesz valami értelmes FA QB?Jocihttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=230 ?Höri
több mint 13 éve
idén lesz valami értelmes FA QB?Jocihttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=230 ?
több mint 13 éve
idén lesz valami értelmes FA QB?
több mint 13 éve
Tenorral értek egyet.. sorry.A trade admin nem megnyitása csak Clady féle eseteket szül.
több mint 13 éve
Egyet mondjatok meg. Miért kerülne igazságtalan hátrányba az, aki most nem tradel? Mert kétségkívül, aki most nem foglalkozik vele, lemaradhat több emberről, de mitől igazságtalan? Nem 6 GM-nek van lehetősége most üzletet kötni, hanem 32-nek. A Kekí ott van, a rosterek ott vannak, az emberek itt vannak, legalábbis akitől elviszik a mozdítható embert, attól elviheti más is, nem csak az, aki végül viszi. A trade admint igazából tök mindegy, hogy megnyitjuk-e vagy sem, mert 1. a trade-ek ígyis-úgyis megköttetnek, max így kiderülhet valakiről, hogy amit lekötött, később visszamondja, 2. ha most trade-et kötnek ketten, majd az egyik résztvevő pl. közben visszavonul, akkor senki nem rinyálhat, mert mindketten belementek, hogy akkor köttessen meg a trade, tehát vállalták a rizikót (ami mellesleg ugyanúgy ott van hivatalos trade-időszakban is).
több mint 13 éve
ha menne a cserélgetés év közben is, akkor az a GM is késztetést érezne cserélni, aki amúgy nyugiban van. ez pedig rossz. aki tradel, az gonosz.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
mondjuk az már korábban is lett említve, hogy így legalább nem lennének besértődések, és visszavonások
több mint 13 éve
Engem hamarabb megkerestek, mint hogy én elkezdtem volna, és hozzáteszem, nem Stez vagy Wyatt. Kb 10-15 GMről biztosan tudom, hogy tradel, és nem hiszem, hogy három tavalyi rookie kezdte 😛hivatalos panaszt fogok benyújtani a commishnál, mert megsértették a trade tilalmat.briareosÉn önhatalmúlag kizárnám a játék szétcseszéséért Stez, Wyatt és tenorx kollégát, akik mindenkivel kavarnak egész idény alatt így nem lesz semmi tradepartner a játék ideje alatt 😛Rajna
De hozzáteszem, hogy ez szerintem sem fair, hogy mire a hivatalos trade időszak elkezdődik a csapatok mozdítható játékosai nagyrésze már nincs is ott. Ez nyilván óriási hátrányt jelent azoknak a GMeknek akik egyáltalán nem tradelnek. Erre én egy ésszerű megoldást látok, az pedig a trade admin topic megnyitása.
Jön majd a boozás, meg hogy akkor nem lesz mit csinálni az off-seasonban, de továbbra se lesz kötelező tradelni, és legalább nyilván lesz tartva az egész.
több mint 13 éve
Tebow denverben kikötésére 0 esély van, mert hiába imádom, a játékban az örménységem dominál, tehát nem is akarom megszerezni 😛Sajnálatodra és Storméra olyan GM húzta be aki szintén imádja.
viszont aki szeretne megválni első körétől az keressen. Főleg mondjuk OG hiányosoknak ajánlom magamat.haromt
Van az a pénz persze, de ki fizetné meg ?😊
Tebow is our QB
több mint 13 éve
Jah vicces...Nincs keret 4-3-ra. Szomorú, de ez van...
Mintha én elhagynám a Tampa2- őt.Delonso_
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jah vicces...Mintha én elhagynám a Tampa2- őt.
több mint 13 éve
Szaba/ Rolni nem írod át a mockod kiszedve azt (akik) tuti nem jönnek ki? Pl mindjárt az 1/1Wyatt, nem.
több mint 13 éve
Hétvégén bővítem a KEKI-s hsz.-em, de Zoliért már most jöhetnek az ajánlatok 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
abszolút jogos, szal akkor a szezon kezdete óta 😛kikérem magamnak, idén eddig még csak egy trade-ajánlatom volt 😛Wyatt6 nap már le is ment az évből, nem is rossz arány 😀deny79
több mint 13 éve
kikérem magamnak, idén eddig még csak egy trade-ajánlatom volt 😛Wyatt6 nap már le is ment az évből, nem is rossz arány 😀
több mint 13 éve
legyen 16 gm és irányítson mindenki két csapatothivatalos panaszt fogok benyújtani a commishnál, mert megsértették a trade tilalmat.briareosÉn önhatalmúlag kizárnám a játék szétcseszéséért Stez, Wyatt és tenorx kollégát, akik mindenkivel kavarnak egész idény alatt így nem lesz semmi tradepartner a játék ideje alatt 😛Rajna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
hivatalos panaszt fogok benyújtani a commishnál, mert megsértették a trade tilalmat.briareosÉn önhatalmúlag kizárnám a játék szétcseszéséért Stez, Wyatt és tenorx kollégát, akik mindenkivel kavarnak egész idény alatt így nem lesz semmi tradepartner a játék ideje alatt 😛
több mint 13 éve
hivatalos panaszt fogok benyújtani a commishnál, mert megsértették a trade tilalmat.
több mint 13 éve
15 perce szereztem meg az 1/1-et, mivel ezt tudja Luck is, ki fog jönni miattam
több mint 13 éve
még egy nyávogó picsa kell neked,Pryor!...úgyse marad egyetemen,hazudott 😂Delonso már eladta nekem az 1/1-etHúzd be Newtont, fasza duó lenne Clausnennel 😂tenorx
Fairley lesz azStez
több mint 13 éve
Delonso már eladta nekem az 1/1-etHúzd be Newtont, fasza duó lenne Clausnennel 😂
Fairley lesz azStez