NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
122
11
19:00
RedZone week 12
58
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
53
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
45
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Megint behalt a javaslatokról a szavazás. Adjunk már valami határidőt neki, mert addig páran úgyse írnak semmit.
több mint 13 éve
http://nfl-facts-and-rumors.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/22475988/26938865mondjuk Casserly irta... de akkor is :facepalm:
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
nálad van Tramon? na akkor hamarosan lehet megkereslek...JJ TillerOkés, de Tramont nem tervezem eladni (maximum nagyon jó ajánlat esetén)
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na ha még az eagles is továbbjutott volna... 😊mondjuk a playáim így is kiemelkedően teljesítettek
több mint 13 éve
nálad van Tramon? na akkor hamarosan lehet megkereslek...Ha ideadod még mellé Laut odaadom Tramont 😊tenorxvágd ki Vicket fetomy, mekkora szar már 😊Stezpicsába, lelőtted a poént 😕 azt akartam, hogy a FA idején kivágom gyorsan, de lelőtted... most kénytelen leszek eladni egy 5. körért. Valaki?fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Csak ha adhatom mellé Beanie-t, Jenkins-t, DeAngelo-t és a jövő évi első körömet is ^^Ha ideadod még mellé Laut odaadom Tramont 😊tenorxvágd ki Vicket fetomy, mekkora szar már 😊Stezpicsába, lelőtted a poént 😕 azt akartam, hogy a FA idején kivágom gyorsan, de lelőtted... most kénytelen leszek eladni egy 5. körért. Valaki?fetomy
több mint 13 éve
Ha ideadod még mellé Laut odaadom Tramont 😊vágd ki Vicket fetomy, mekkora szar már 😊Stezpicsába, lelőtted a poént 😕 azt akartam, hogy a FA idején kivágom gyorsan, de lelőtted... most kénytelen leszek eladni egy 5. körért. Valaki?fetomy
több mint 13 éve
vágd ki Vicket fetomy, mekkora szar már 😊Stezpicsába, lelőtted a poént 😕 azt akartam, hogy a FA idején kivágom gyorsan, de lelőtted... most kénytelen leszek eladni egy 5. körért. Valaki?
több mint 13 éve
vágd ki Vicket fetomy, mekkora szar már 😊
több mint 13 éve
szaba
10 545
Rohadtul nem bánom, hogy Hali nincs a csoportban 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
A Sitton for McKenzie hasonlóan jóra sikerült. 😀szabanem mondtam, hogy mindegyik bejött 😛 volt pár mellé is, de szerencsére inkább erősödött a csapat, meg fiatalodott, és inkább egy átmeneti év, és utána ismét nagyon erős csapat, mint egy év sb-eséllyel, aztán középmezőny (szerintem)
több mint 13 éve
szaba
10 545
A Sitton for McKenzie hasonlóan jóra sikerült. 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
tény, de azért kezdett kiöregedni az a garnitúra, fiatalítani kellettpersze, hogy átkellett, elvégre kinevezésed előtt csak egy super bowl győzelmet sikerül összehozni 😀aki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.tavaly át kellett reformálni a csapatot 😀
lehet ellenkezni, de a számok tavaly sem hazudtak.Höri
amúgy nem mondom, hogy teljesen alaptalan 😀Wyatt
amit még érdemes megfigyelni, hogy Denverben minden évben rebulding van 😀Höri
moss, ad, light, vrabel, kawika helyén a maclin, sp, mcneill, hali, mayo sor sokkal pofásabban néz azért ki, és sokkal fiatalabb is
így utólag belegondolva a moss for hali+1.kör+4.kör nem volt egy szar bolt
több mint 13 éve
Remélem tudod, hogy magad alatt vágod a fát 😀Nekem hót mindegy, hogy van-e, mert olyanokkal kötök tradet, akikben megbízok annyira, hogy nem fogják off-seasonig visszamondani.Én ebben nem lennék olyan biztos 😀szaba
tenorx
több mint 13 éve
szaba
10 545
Nekem hót mindegy, hogy van-e, mert olyanokkal kötök tradet, akikben megbízok annyira, hogy nem fogják off-seasonig visszamondani.Én ebben nem lennék olyan biztos 😀
tenorx
több mint 13 éve
Én megértem Höriék álláspontját és el is fogadom, ha a többség ezt akarja, márpedig ezt akarja.Egyébként is azért írtam, hogy legyen mert ígyis, úgyis le vannak fixálva tradek előtte, csak úgy legalább nyomon lehet követni őket.tenorxaz lehet de csak azt nem fogod fel te sem meg mas sem h a karacsonyos analogianal maradjunk
attol mert megkapod az ajandekodat meg van jelentosege annak h mikor.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudom azon mit nem lehet felfogni hogy ez a szabály.mint ahogy az is szabály, hogy kompenzációs picket nem lehet cserélni
az NFL-ben sem sírnak a nem playoffba jutók hogy most nem tudnak tradelni mert nem lehet....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként is azért írtam, hogy legyen mert ígyis, úgyis le vannak fixálva tradek előtte, csak úgy legalább nyomon lehet követni őket.tenorxaz lehet de csak azt nem fogod fel te sem meg mas sem h a karacsonyos analogianal maradjunk
attol mert megkapod az ajandekodat meg van jelentosege annak h mikor.
több mint 13 éve
Nekem hót mindegy, hogy van-e, mert olyanokkal kötök tradet, akikben megbízok annyira, hogy nem fogják off-seasonig visszamondani.Egyébként is azért írtam, hogy legyen mert ígyis, úgyis le vannak fixálva tradek előtte, csak úgy legalább nyomon lehet követni őket.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sírjon csak tenorx. legfeljebb kevesebbet pisil
több mint 13 éve
Nem és készEgyébként igazad van teljesen. A szülők sem magyarázzák meg a ygereknek, hogy a karácsony miért decemberben van.
nem kell ezt túl ragozni 😀Szegecs
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem és késznem kell ezt túl ragozni 😀
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Te tényleg ennyire nem érted, amit írok?tenorx tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy trade admin, tehát trade hivatalos megkötése akkor van, amikor elindul az off-season? Vagy szted ha márc 5-én kezdődik az NFL-ben az off-seson, akkor ott is már decemberben bejelentik a trédeket.És a trade admin mitől lenne ráerőltetés?tenorx
Aki akar kötögesse a trédeket, de nem kell ezt ráerőltetni másokra, ugyanis nincs itt az ideje.Soldados
Mit nem lehet azon felfogni, hogy azért nincs tréd admin, mert még nem kezdődött el a szezonunk...? Az hogy Te mindenárom szét akarod trédelni magad unalmadban attól még nem kezdődik hamarabb az idény, márpedig trédet csak akkor lehet hivatalosan kötni, amikor elkezdődött.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nalam meg sosincs pedig szarabb vagyok mint teamugy rajottem greer annyira megsem biztos h koltozik 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
persze mert mindig szar a csapat. most egyébként nem lesz rebuilding. Van pár poszt ahová kell új kezdő, de nem sok. DL, secondary