NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
156
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
78
9
RedZone week 12
74
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
47
9
Houston Texans - Tennessee Titans
22
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Rivers=Rodgers😂 😂 😂 😂 😂 😂
Brady után ők ketten a legjobb irányítók szvsz. mindkettőt bírom, nem tudnám, és nem is akarom eldönteni melyikük a jobb.
Mindenesetre ha 1. embert lehetne mondani ki kéne a csapatomba, közülük választanám ki az ziher.eaglesmcnabb
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
mondjuk érthető,ha nem akarunk franchise QBtól szabadulni 😊Newmanrookie vagyok, de azért ilyenekre én sem gondoltam 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Egy linemanem már elpasszoltam, és nem Ugoh volt az 😛így is maradt 8 standard kezdő, de kb mintha a fogamat húznák 😊
több mint 13 éve
ja,hogy GM szemszögből nézed a dolgokat,más tészta----->keselyűűűű! 😛Vick nem oly' megbízható.Rivers=RodgersManning smafu? 😛
Brady után ők ketten a legjobb irányítók szvsz. mindkettőt bírom, nem tudnám, és nem is akarom eldönteni melyikük a jobb.
Mindenesetre ha 1. embert lehetne mondani ki kéne a csapatomba, közülük választanám ki az ziher.eaglesmcnabb
meg persze VICK 😊Newman
És az életkort is nézném mondjuk. És a szimpátia is sokat nyomna a latba(mmint Manning lehúzása).
Egyébként Höri a 6. számú Linemanjétől sem akar megválni, nem hogy Manningtől 😀
amúgy nem egy magas szintű elmélkedés, csak véleménynyilvánítás 😛eaglesmcnabb
mondjuk érthető,ha nem akarunk franchise QBtól szabadulni 😊
több mint 13 éve
Vick nem oly' megbízható.Rivers=RodgersManning smafu? 😛
meg persze VICK 😊Newman
És az életkort is nézném mondjuk. És a szimpátia is sokat nyomna a latba(mmint Manning lehúzása).
Egyébként Höri a 6. számú Linemanjétől sem akar megválni, nem hogy Manningtől 😀
amúgy nem egy magas szintű elmélkedés, csak véleménynyilvánítás 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Rivers=RodgersManning smafu? 😛
meg persze VICK 😊
több mint 13 éve
Rivers=RodgersBrady után ők ketten a legjobb irányítók szvsz. mindkettőt bírom, nem tudnám, és nem is akarom eldönteni melyikük a jobb.
Mindenesetre ha 1. embert lehetne mondani ki kéne a csapatomba, közülük választanám ki az ziher.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Ki sem találhatnám 😀Heh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabanem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀Joci
Rivers >>> Rodgers
több mint 13 éve
igazából Vicky >>> all 😛amit mutat, hogy nálam be se mert érte jelentkezni 😛😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
kibővítettem a Mankinsszel és Hardwickkel, de még így is szarok vagytok 😛Hörihát szerintem azért hat stabil kezdő, és 3 sokat játszó csere bőven elég 😊
ja, és minőség>>>mennyiség 😛
amúgy meg
Rivers>Rodgers
több mint 13 éve
Charlie>all 😛Rodgers>RiversNewmanEz nem kérdés.
De akkor Bradford>all 😀tenorx
több mint 13 éve
Rodgers>RiversNewmanEz nem kérdés.
De akkor Bradford>all 😀
több mint 13 éve
Heh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabaRodgers>Rivers
engem hamarabb kérdezett 😛
több mint 13 éve
😀Efelől kétségem sem volt. 😛Soldadosnem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀JociSPOILER
Én voltam 😀tenorx
Egyébként szaba válasza arra, hogy miért adná 😀
lolol
detroit
lake michigan
több mint 13 éve
Efelől kétségem sem volt. 😛SPOILERHeh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabanem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀Joci
Én voltam 😀tenorx
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Igen, még nem kérdeztem meg mindenkit QB ügyben, 1-2 ember kimaradt.rád tényleg senki sem gondolt. mert még senkit sem árasztottál el kérésekkel...haromtnem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀JociSPOILER
Én voltam 😀tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
rád tényleg senki sem gondolt. mert még senkit sem árasztottál el kérésekkel...SPOILERHeh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabanem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀Joci
Én voltam 😀tenorx
több mint 13 éve
SPOILERHeh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabanem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀Joci
Én voltam 😀
több mint 13 éve
Heh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)szabanem én voltam az,de nekem is lenne lenne egy ajánlatom... 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Heh, eddig kellett várni az első Rivers-kérőre 😛 (nem ttt volt 😀)
több mint 13 éve
Ne röhögjetek, én a jövő falát építem 😊 Jövőre mind 16/16 lesz 😊TyRPedig huztal nagy kiralysagokat anno.. Duane Brown 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Ne röhögjetek, én a jövő falát építem 😊 Jövőre mind 16/16 lesz 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vártam hogy ebben jó leszek. Sőt igazából még jobbnak kellett volna lennem, mert Trent Williams és Harris is csak kisebb sérülések miatt nem volt 16/16