NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
104
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
51
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
40
11
22:25
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Az NFCből. Az AFCből úgyis Colts, Pats vagy Steelers döntős lesz.Így van, a Lions meg Super Bowlra tör!tenorxoffseasonban mindenki sb esélyesSzegecs
több mint 13 éve
Így van, a Lions meg Super Bowlra tör!tenorxoffseasonban mindenki sb esélyes
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
jaj milyen szép lesz amikor a szezon alatt, a vereségekkel a csapat fele visszavesz arcból 😛briareosIgen, ezt én is szoktam élvezni. :cool:
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Így van, a Lions meg Super Bowlra tör!
több mint 13 éve
jaj milyen szép lesz amikor a szezon alatt, a vereségekkel a csapat fele visszavesz arcból 😛
több mint 13 éve
akkor elkap 150 yardot, a védelem meg a földbe döngöli a KÖCSÖGötNa majd a Chargers run D stoppolja 😛De Randy Moss csít sem 😀szabanekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStez
😀szaba
komolytalan vagy 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Na majd a Chargers run D stoppolja 😛nekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStezha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀szaba
😀
több mint 13 éve
nekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀szaba
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valaki adja már meg a program elérhetőségét...2011.01.11 19:24kor írtam neked ide a csevegőben:
mondjuk dömeharomt
ez az egy merült fel eddig ha jól emlékszem dömén keresztülakkor viszont neki kell esni a simmelő cuccnak.http://www.barcodegames.com/kristof
egy linket szivesen vennék hozzáharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Remélem Storm GM játékban is alkalmazod OC-nak JMD-t 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Látom a gyengék megint másban keresik a hibát. 😛SoldadosAz erősek meg nem látják magukban 😛
több mint 13 éve
Látom a gyengék megint másban keresik a hibát. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valaki adja már meg a program elérhetőségét...mondjuk döme
több mint 13 éve
ha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezEbben ne reménykedj. A Colts cheat ígyis-úgyis ott lesz 😛
több mint 13 éve
szaba
10 545
ha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀
több mint 13 éve
ha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊
több mint 13 éve
max wildcardon 😊Idén alap a PO 😀tenorxViszont az SB győztesek nem nagyon jutnak a következő évben playoffba Soldi 😕tenorxA Lions se nagyon szokott 😂 😛eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Idén alap a PO 😀Viszont az SB győztesek nem nagyon jutnak a következő évben playoffba Soldi 😕tenorxA Lions se nagyon szokott 😂 😛eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Viszont az SB győztesek nem nagyon jutnak a következő évben playoffba Soldi 😕tenorxA Lions se nagyon szokott 😂 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 545
Viszont az SB győztesek nem nagyon jutnak a következő évben playoffba Soldi 😕tenorxEz rágalmazás. Ki fognak zárni.
több mint 13 éve
Viszont az SB győztesek nem nagyon jutnak a következő évben playoffba Soldi 😕
több mint 13 éve
Amúgy nem tudom mit vagy kiakadva a SB megnyerése óta ez az egyetlen hype, amit nyomtam. 😛 Amúgy pedig tényleg jól csinálom ezt. :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A vers pedig jól esett, meghatódtam. 😊 Köszönöm.Soldadosnem én írtam, de vedd magadra tessék megzenésítve 😊
http://www.youtube.com/watch?v=nYT0af3uqUE&feature=related
több mint 13 éve
szaba
10 545
Látom te is a Jets vonalat követed 😛Dede kell. Ha hangoztatod, akkor fogod szép lassan elhinni, és ha elhiszed, nyert ügyed van. 😉Most viccen kívül, de ez tényleg így van. 😉 A meccsek, de még az úszóversenyek is 90%-ban fejben dőlnek el. Aki jobban hisz magában, az edzésmunkájában, a győzelemben, az fog nyerni.SoldadosDe az, hogy hiszel magadban, nem egyenlő azzal, hogy azt mindenhol hangoztatni is kell. Amúgy adom, hogy mentálisan kell elsőnek lenni, mert tényleg az az első lépés.szaba
A vers pedig jól esett, meghatódtam. 😊 Köszönöm.Soldados
több mint 13 éve
Dede kell. Ha hangoztatod, akkor fogod szép lassan elhinni, és ha elhiszed, nyert ügyed van. 😉De az, hogy hiszel magadban, nem egyenlő azzal, hogy azt mindenhol hangoztatni is kell. Amúgy adom, hogy mentálisan kell elsőnek lenni, mert tényleg az az első lépés.szabamert magabiztosabb lesz tőle az ember, mint a helyes táplálkozástólFucuMost viccen kívül, de ez tényleg így van. 😉 A meccsek, de még az úszóversenyek is 90%-ban fejben dőlnek el. Aki jobban hisz magában, az edzésmunkájában, a győzelemben, az fog nyerni.Soldados
A vers pedig jól esett, meghatódtam. 😊 Köszönöm.