NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
152
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
76
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
de leírom mert vérciki zsidulás 😛De ha egyszer nem szeretném milliónyi adóssággal kezdeni a karrierem, és az ösztöndíjjal nagyjából ki tudom váltani, ebben tényleg nem tudom megérteni mi a rossz.
és különben is jó szopatni vele 😊haromt
Mindegy.
több mint 13 éve
felvésve,ezzel együtt már 2 söröm van a Tibiével együtt 😛Ha találkozunk valamikor meccsnézésen / BMEn (asszem azt írtad ide akarsz jönni) akkor a vendégem vagy egyre.tenorxTramon Williams NEM eladó.tenorxegy üveg sör jár nekem,hogy nem tartottam meg
ennyit 1 játékos nem fejlődhet 1 év alatt 😛
tavaly maga volt a fogalmatlanságNewman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de leírom mert vérciki zsidulás 😛és különben is jó szopatni vele 😊
több mint 13 éve
Tibi komolyan, ezt ne keverd már ide, tényleg unom. Leírtam már, hogy le szeretném mondani a Diákhitelt, és ehhez kellene a magasabb ösztöndíj.igen. és UVzni sem mentél el, csak a haszon miatt 😛haromttavaly gabo is ezt mondta porterre, lehet mára már revidiálná álláspontjátJJ TillerIgen egyébként nekem is pont ez jutott eszembe, ő is valami ilyesmit írt be.
Tibi: Persze, ez is csak egy fogás volt, hogy több ajánlatot kapjak érte.
Amúgy nem, őt tényleg nem adom el.tenorx
JJ engem továbbra is érdekel Harper.
több mint 13 éve
pedig okos gm akkor adja el játékosait, amikor a legtöbbet érnek 😛Igen egyébként nekem is pont ez jutott eszembe, ő is valami ilyesmit írt be.Tramon Williams NEM eladó.tenorxtavaly gabo is ezt mondta porterre, lehet mára már revidiálná álláspontjátJJ Tiller
hiába hirdetem harpert, a seahawks elleni meccs után nehéz lesz elpasszolnom
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen. és UVzni sem mentél el, csak a haszon miatt 😛Igen egyébként nekem is pont ez jutott eszembe, ő is valami ilyesmit írt be.Tramon Williams NEM eladó.tenorxtavaly gabo is ezt mondta porterre, lehet mára már revidiálná álláspontjátJJ Tiller
több mint 13 éve
Igen egyébként nekem is pont ez jutott eszembe, ő is valami ilyesmit írt be.Tramon Williams NEM eladó.tenorxtavaly gabo is ezt mondta porterre, lehet mára már revidiálná álláspontjátJJ Tiller
Amúgy nem, őt tényleg nem adom el.
több mint 13 éve
Tramon Williams NEM eladó.tenorxtavaly gabo is ezt mondta porterre, lehet mára már revidiálná álláspontját
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tramon Williams NEM eladó.tenorxeladod te még a saját anyádat is csak hogy ne unatkozz 😛
több mint 13 éve
Ha találkozunk valamikor meccsnézésen / BMEn (asszem azt írtad ide akarsz jönni) akkor a vendégem vagy egyre.Tramon Williams NEM eladó.tenorxegy üveg sör jár nekem,hogy nem tartottam meg
tavaly maga volt a fogalmatlanságNewman
több mint 13 éve
Tramon Williams NEM eladó.tenorxegy üveg sör jár nekem,hogy nem tartottam meg
tavaly maga volt a fogalmatlanság
több mint 13 éve
Tramon Williams NEM eladó.
több mint 13 éve
Raji mostantól az új fullbackem is, nem kell neki a pihenés.tenorxMarecic>Raji.
több mint 13 éve
Raji mostantól az új fullbackem is, nem kell neki a pihenés.
több mint 13 éve
Nem, későn írtam neki, addigra már nem volt meg 😕nem te vitted el? 😀HöriEjj, Terrell.. olcsón ment el, úgy látom 😕IgorTe tradelsz míg nincs szezon? Az ilyenek teszik tönkre a játékot.tenorx
több mint 13 éve
nem te vitted el? 😀Ejj, Terrell.. olcsón ment el, úgy látom 😕IgorTe tradelsz míg nincs szezon? Az ilyenek teszik tönkre a játékot.tenorx
több mint 13 éve
Ejj, Terrell.. olcsón ment el, úgy látom 😕IgorTe tradelsz míg nincs szezon? Az ilyenek teszik tönkre a játékot.
több mint 13 éve
Ejj, Terrell.. olcsón ment el, úgy látom 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
szaba
10 545
höri, most már nyilvánvaló h van két szar K-ed. 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Te vagy komolytalan.akkor elkap 150 yardot, a védelem meg a földbe döngöli a KÖCSÖGötnekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStezNa majd a Chargers run D stoppolja 😛
😀szaba
komolytalan vagy 😀Stez
http://www.youtube.com/watch?v=XQoQsvut0DA
Ez vár a védőidre 😛
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
melyiket? 😀nekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStezha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀szaba
több mint 13 éve
Vagy a Titans 😛Az NFCből. Az AFCből úgyis Colts, Pats vagy Steelers döntős lesz.tenorxÍgy van, a Lions meg Super Bowlra tör!tenorxoffseasonban mindenki sb esélyesSzegecs