NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
180
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
80
15
22:25
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
szaba
10 545
Mi közöm van nekem Louisianához?SzegecsHogy te érdeklődtél Tramonért 😛 Tudom, hogy JJ magára célzott, de az ő érdeklődése már jóval a tiéd meg az enyém után volt.
több mint 13 éve
Mi közöm van nekem Louisianához?
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
szaba
10 545
nézzétek meg hol végzett és rájöttök ki érdeklődött még 😊JJ TillerSzegecs.
😀
több mint 13 éve
nézzétek meg hol végzett és rájöttök ki érdeklődött még 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Még csak nem is gondolkodtam Tramonon 😉persze.Nyilván Stez volt még a buliban. A többi tradeajánló meg szégyellje magát.Rajna
kitalálom.
Szaba, Jewman és valamelyik rookieharomt
több mint 13 éve
durva világ ez, hogy ez erénynek számít 😀persze.mellé,ennyi tartásom azért van,hogy az általam meg nem tartott embert nem vásárolom vissza
kitalálom.
+az egyik legpasszívabb GM voltam eleddigNewman
több mint 13 éve
persze.mellé,ennyi tartásom azért van,hogy az általam meg nem tartott embert nem vásárolom vissza
kitalálom.
+az egyik legpasszívabb GM voltam eleddig
több mint 13 éve
Nos igen.....
több mint 13 éve
szaba
10 545
Lehet. De Harpernél se 😀Roy Miller volt neked a jó ár? nálad valami tényleg nincs rendbenJJ Tillerés akkor csodálkozol hogy mindenki hülyének nézJJ TillerTe vagy a hülye, mert nem adtad, mikor jó árat kínáltam. Muhahahaszaba
több mint 13 éve
Roy Miller volt neked a jó ár? nálad valami tényleg nincs rendbenTe vagy a hülye, mert nem adtad, mikor jó árat kínáltam. MuhahahaszabaAdok Harperért egy 5. kört.szabaés akkor csodálkozol hogy mindenki hülyének nézJJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 545
Te vagy a hülye, mert nem adtad, mikor jó árat kínáltam. Muhahahaés akkor csodálkozol hogy mindenki hülyének nézJJ Tillerpedig okos gm akkor adja el játékosait, amikor a legtöbbet érnek 😛Adok Harperért egy 5. kört.szaba
hiába hirdetem harpert, a seahawks elleni meccs után nehéz lesz elpasszolnomJJ Tiller
több mint 13 éve
és akkor csodálkozol hogy mindenki hülyének nézAdok Harperért egy 5. kört.szabaIgen egyébként nekem is pont ez jutott eszembe, ő is valami ilyesmit írt be.pedig okos gm akkor adja el játékosait, amikor a legtöbbet érnek 😛
Tibi: Persze, ez is csak egy fogás volt, hogy több ajánlatot kapjak érte.
Amúgy nem, őt tényleg nem adom el.tenorx
hiába hirdetem harpert, a seahawks elleni meccs után nehéz lesz elpasszolnomJJ Tiller
---
több mint 13 éve
szaba
10 545
Adok Harperért egy 5. kört.pedig okos gm akkor adja el játékosait, amikor a legtöbbet érnek 😛tavaly gabo is ezt mondta porterre, lehet mára már revidiálná álláspontjátJJ TillerIgen egyébként nekem is pont ez jutott eszembe, ő is valami ilyesmit írt be.
Tibi: Persze, ez is csak egy fogás volt, hogy több ajánlatot kapjak érte.
Amúgy nem, őt tényleg nem adom el.tenorx
több mint 13 éve
persze.Nyilván Stez volt még a buliban. A többi tradeajánló meg szégyellje magát.
kitalálom.
több mint 13 éve
persze.Egy talált, de még volt rajta kívül 2 megkeresés, mondjuk még pár hete.
kitalálom.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
persze.kitalálom.
Szaba, Jewman és valamelyik rookie
több mint 13 éve
Már volt több is.Tramon Williams NEM eladó.tenorxHálsitennek magadat nem tudod megkeresni, így sajnos nem is lett volna érdeklődés.Rajna
több mint 13 éve
Tramon Williams NEM eladó.tenorxHálsitennek magadat nem tudod megkeresni, így sajnos nem is lett volna érdeklődés.
több mint 13 éve
Nem érzem cikinek, hogy dolgozok azért, hogy legyek valaki. De többet nem írok a BMEről, ha ez így jobb mindenkinek.tenorxilyen esetben általában úgy tudod elkerülni az ilyet, hogy 1. nem írsz be olyat, amivel halálra oltanak (most komolyan, ki reklámozza, hogy fősulin nem elég neki a 3-as, 4-esért megy? nincs ezzel igazából baj, de akkoris..), 2. ha meg oltanak, vegyed poénra, vagy addig baszogatnak, amíg ki nem készítenek idegileg. 3. ne vedd figyelembe.
Ha nem vetted volna észre, azért baszogatnak vele, mert ki lehet belőled csalogatni egy beírás után 3-4 mentegetőző, majd egyre idegesebb hszt.
JJ: én gondolkodtam Harperen, csak nincs kit adnom érte kb 😛
több mint 13 éve
Bowers 1/1miben is fogadtunk?haromtHa találkozunk valamikor meccsnézésen / BMEn (asszem azt írtad ide akarsz jönni) akkor a vendégem vagy egyre.tenorxfelvésve,ezzel együtt már 2 söröm van a Tibiével együtt 😛Newman
szerintem nem,de ezt egyszer már kifejtettem 😛Newmanállom,nyáron lesz az átadó 😛Newmanmármint szerinted nem lesz az? 😛haromt
több mint 13 éve
Nem érzem cikinek, hogy dolgozok azért, hogy legyek valaki. De többet nem írok a BMEről, ha ez így jobb mindenkinek.Bocsánat, hogy nem vagyok hülye, és nem tudják a szüleim finanszírozni a létezésem fent Pesten.nem ez a gond.
Szerintem is kurva poénos.tenorx
ez itt a bowl.hu
te is tudod, hogy itt az a menő ha valaki a legminimálisabb erőkifejtéssel végzi a college-ot.
ha valaki puncsol az szarrá oltjuk. mindig.
de te még hencegsz is vele ha napi 15 órát baszol el az iskolában és csodálkozol a 45. alkalommal is ha megkapod a savat.
lehet valaki úgy is puncsos, hogy nem kürtöli világgáHöri
több mint 13 éve
Bocsánat, hogy nem vagyok hülye, és nem tudják a szüleim finanszírozni a létezésem fent Pesten.nem ez a gond.
Szerintem is kurva poénos.tenorx
ez itt a bowl.hu
te is tudod, hogy itt az a menő ha valaki a legminimálisabb erőkifejtéssel végzi a college-ot.
ha valaki puncsol az szarrá oltjuk. mindig.
de te még hencegsz is vele ha napi 15 órát baszol el az iskolában és csodálkozol a 45. alkalommal is ha megkapod a savat.
lehet valaki úgy is puncsos, hogy nem kürtöli világgá
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miben is fogadtunk?felvésve,ezzel együtt már 2 söröm van a Tibiével együtt 😛Newmanegy üveg sör jár nekem,hogy nem tartottam megHa találkozunk valamikor meccsnézésen / BMEn (asszem azt írtad ide akarsz jönni) akkor a vendégem vagy egyre.tenorx
ennyit 1 játékos nem fejlődhet 1 év alatt 😛
tavaly maga volt a fogalmatlanságNewman
több mint 13 éve
Bocsánat, hogy nem vagyok hülye, és nem tudják a szüleim finanszírozni a létezésem fent Pesten.Szerintem is kurva poénos.
több mint 13 éve
de leírom mert vérciki zsidulás 😛De ha egyszer nem szeretném milliónyi adóssággal kezdeni a karrierem, és az ösztöndíjjal nagyjából ki tudom váltani, ebben tényleg nem tudom megérteni mi a rossz.
és különben is jó szopatni vele 😊haromt
Mindegy.tenorx