GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Kezdő? Nálam ez az egyik legnagyobb probléma. Ha nem IRen töltötte volna a szezont, hanem csinált volna egy 1000 yardos szezont akkor se adtam volna érte ekkora árat, Starks megérkezésével meg főleg nem. Szerintem annyira nem betonbiztos azért az a kezdő pozíció.
több mint 15 éve
komolyan emberek olyan vita megy itt mintha ez lenne az első billenős trade a gm game történetében.ha ennyire ráértek nyomjatok mockot, pr-t, csoportértékelést
több mint 15 éve
jó,leszállok 😂Sztem szállj le a magas lóról és gondold végig, hogy tán miért Te vagy az egyetlen, aki szerint reális 1+4. egy középszerű kezdő futóért...Soldados😂 😂ülj le egyes
AP és Grant között nem 2. és 4. kör közti különbség van. 😉 Grant kb egy 2. kört ha ért...Soldados
Newman
részemről lezártnak tekintem az ügyet,a következő 3 oldalt kihagyom,gondolom még akkor is jön a sav
több mint 15 éve
Sztem szállj le a magas lóról és gondold végig, hogy tán miért Te vagy az egyetlen, aki szerint reális 1+4. egy középszerű kezdő futóért...ülj le egyes1, jelenleg 1+4😂 😂
2, AP 1+2,korrekt....
3, Charles 1+3,korrekt....Newman
AP és Grant között nem 2. és 4. kör közti különbség van. 😉 Grant kb egy 2. kört ha ért...Soldados
Newman

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
ülj le egyes😂 😂Miért nem érnek sokat az RB-k?1, jelenleg 1+4
Azért, mert egy nem elit, az évet IR-en töltő RB-ért sokallják az 1+2-t?Stez
2, AP 1+2,korrekt....
nem is én írtam,hogy kb 1+2-t ér AP 😉
több mint 15 éve
😂 😂1, jelenleg 1+4bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)Miért nem érnek sokat az RB-k?
és igen,kristóf megfizette Grantet rendesen,nyilván jól jártam,de,ha jövőre Grant is teljesít(mert 1200 yard egy pass heavyben türhető szám szerintem),akkor ő is jól járt
Az értékítéletem szar,mert úgy látszik a GM-ek nagy százalékánál nem sokat érnek a RB-ek,(nálam meg k*rva sokat)de,ha ez így van,akkor remélem a fizetésükben is megmutatkozik,de ez nyilván nem fog bekövetkezni,gondolom....Newman
2, AP 1+2,korrekt....
AP és Grant között nem 2. és 4. kör közti különbség van. 😉 Grant kb egy 2. kört ha ért...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
AP kinél 1+2?1, jelenleg 1+4bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)Miért nem érnek sokat az RB-k?
és igen,kristóf megfizette Grantet rendesen,nyilván jól jártam,de,ha jövőre Grant is teljesít(mert 1200 yard egy pass heavyben türhető szám szerintem),akkor ő is jól járt
Az értékítéletem szar,mert úgy látszik a GM-ek nagy százalékánál nem sokat érnek a RB-ek,(nálam meg k*rva sokat)de,ha ez így van,akkor remélem a fizetésükben is megmutatkozik,de ez nyilván nem fog bekövetkezni,gondolom....Newman
2, AP 1+2,korrekt....
Nálam nem..
De ha már kössünk bele mindenbe, hát még 1+4-et sem ér nálam Grant 😊
több mint 15 éve
Óriási tévedésben vagy. Az elit RB ér ennyit. De a TOP10-be sem tartozó (azaz a kezdők között középszerű) RB nem.bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)azért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewmanpont most toltottem ki egy erdekes kis kvizt a sporticlen.
tudod hany 1000 yardos futo volt az elmult evtizedben ? 😀 kb 100 de lehet megtobb.
inkabb te ne szorakozz azzal h kormodszakadtaig veded ezt a cseret h mennyire korrekt volt ahelyett
h elismerned milyen bravurosan lehuztad a brownst.
az meg a masik fele h nekem nem veletlen van meg lynch miota atvettem a csapatot
mivel nem azzal lesz mukodo a futojatek ugysem h egy marek szar a falam viszont szerzek meg egy futot hozza.
de latom titeket kristoffal a sajat szolamaitokon kivul ugy sem erdekel mas.Fake
Mellesleg egy pass heavy offense-ben igen "kényelmes" dolga van egy RB-nek, mert nincs túltöltve a box... 😉

több mint 15 éve
Frissítettem adatokkal a keres-kínál listámat. Lehet szemezgetni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
1, jelenleg 1+4Miért nem érnek sokat az RB-k?pont most toltottem ki egy erdekes kis kvizt a sporticlen.bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)
tudod hany 1000 yardos futo volt az elmult evtizedben ? 😀 kb 100 de lehet megtobb.
inkabb te ne szorakozz azzal h kormodszakadtaig veded ezt a cseret h mennyire korrekt volt ahelyett
az meg a masik fele h nekem nem veletlen van meg lynch miota atvettem a csapatot
mivel nem azzal lesz mukodo a futojatek ugysem h egy marek szar a falam viszont szerzek meg egy futot hozza.
de latom titeket kristoffal a sajat szolamaitokon kivul ugy sem erdekel mas.Fake
2, AP 1+2,korrekt....
3, Charles 1+3,korrekt....
több mint 15 éve
Miért nem érnek sokat az RB-k?bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)azért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewmanpont most toltottem ki egy erdekes kis kvizt a sporticlen.
Azért, mert egy nem elit, az évet IR-en töltő RB-ért sokallják az 1+2-t?
több mint 15 éve
ha kristof az 1/28-al behúzza Ingramet/Leshoure-t, akkor is sokkal jobban járJJ Tillerinkább leshoure-t ingram nem lesz bennt akkor
több mint 15 éve
ha kristof az 1/28-al behúzza Ingramet/Leshoure-t, akkor is sokkal jobban jár

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)pont most toltottem ki egy erdekes kis kvizt a sporticlen.mondjuk ha Grant 1+2. volt, akkor hasonló kondíciókkal Reggie Bush is vihetőazért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewman
még a fizetése is szinte egy az egyben megegyezikJJ Tiller
Az értékítéletem szar,mert úgy látszik a GM-ek nagy százalékánál nem sokat érnek a RB-ek,(nálam meg k*rva sokat)de,ha ez így van,akkor remélem a fizetésükben is megmutatkozik,de ez nyilván nem fog bekövetkezni,gondolom....
több mint 15 éve
És ki fogja megvenni? 😀add el gyorsan Grantet 1+1ért 😀Stezde latom titeket kristoffal a sajat szolamaitokon kivul ugy sem erdekel mas.Fakeengem speciel igenis érdekel, sőt örülök neki h ennyien leírták róla a véleményüket
az idő remélem engem igazol, mást úgyse tudok csinálni perpillkristof
több mint 15 éve
add el gyorsan Grantet 1+1ért 😀de latom titeket kristoffal a sajat szolamaitokon kivul ugy sem erdekel mas.Fakeengem speciel igenis érdekel, sőt örülök neki h ennyien leírták róla a véleményüket
az idő remélem engem igazol, mást úgyse tudok csinálni perpillkristof
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
de latom titeket kristoffal a sajat szolamaitokon kivul ugy sem erdekel mas.Fakeengem speciel igenis érdekel, sőt örülök neki h ennyien leírták róla a véleményüket
az idő remélem engem igazol, mást úgyse tudok csinálni perpill
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
foleg ha nem maddennel fogunk simelni.Maddenben futhat attól függetlenül 😊deny79mondjuk ha Grant 1+2. volt, akkor hasonló kondíciókkal Reggie Bush is vihetőazért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewman
80as ratinggel amugy sem surun futnak jol. maddenben az 1000 yard meg kb irl 300nak felel meg 😀
több mint 15 éve
és ha az elkapásokat is beleszámoljuk? amúgy négy és fél szezon alatt 2000+ yardot futott és 2000+ yardot kapott elmondjuk ha Grant 1+2. volt, akkor hasonló kondíciókkal Reggie Bush is vihetőazért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
pont most toltottem ki egy erdekes kis kvizt a sporticlen.mondjuk ha Grant 1+2. volt, akkor hasonló kondíciókkal Reggie Bush is vihetőazért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewman
de latom titeket kristoffal a sajat szolamaitokon kivul ugy sem erdekel mas.
több mint 15 éve
vazze ha run dmc tol még egy évet mint idén, aranyára leszmondjuk ha Grant 1+2. volt, akkor hasonló kondíciókkal Reggie Bush is vihetőazért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewman
több mint 15 éve
Maddenben futhat attól függetlenül 😊mondjuk ha Grant 1+2. volt, akkor hasonló kondíciókkal Reggie Bush is vihetőazért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewman
több mint 15 éve
mondjuk ha Grant 1+2. volt, akkor hasonló kondíciókkal Reggie Bush is vihetőazért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belül
több mint 15 éve
és CJ-t miért ne hoznám fel? ő kurva drága volt Charles meg kurvaolcsó. sztetek tibi mennyiért adná Traktort? v tenorx Mendenhallt? v delonso MoJot? v Höri Addait? v fetomy Wellst?kristofAddait 2. körért vihetted volna, úgy se tudok vele hosszabítani 😛
több mint 15 éve
pedig nem semmi gyermekkora volt... :/hát amekkora arc a való életben Dorenbos, őt tényleg nem adnám el semmiért 😊 szerintem egyedül maximális pontszámot kellene hogy jelentsen a "team chemistry"-nélJJ Tillermondjuk ha Grant 1+2. volt, akkor hasonló kondíciókkal Reggie Bush is vihetőŐ nem kell, viszont Dorenbosért szívesen adnám az idei, jövő évi első körömet, az összes 2013as picket, illetve Casont, Jenkins-t és Vicket. Na jó, csak hogy tuti ne másnak add, még választhatsz 6 embert a csapatomból. 😛fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!