NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
3
3
19:00
RedZone week 12
3
2
Chicago Bears - Minnesota Vikings
2
2
Miami Dolphins - New England Patriots
2
2
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
2
2
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
persze, hogy átkellett, elvégre kinevezésed előtt csak egy super bowl győzelmet sikerül összehozni 😀tavaly át kellett reformálni a csapatot 😀hát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.aki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.
de egyébként nekem teljesen mindegy, hogy lehet-e vagy sem 😊fetomy
lehet ellenkezni, de a számok tavaly sem hazudtak.Höri
amúgy nem mondom, hogy teljesen alaptalan 😀Wyatt
amit még érdemes megfigyelni, hogy Denverben minden évben rebulding van 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
tavaly át kellett reformálni a csapatot 😀aki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛Rajnahát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.
amúgy nem mondom, hogy teljesen alaptalan 😀
több mint 13 éve
Ha vitázni akarnék megkérdezném ugyan mik az igazi ellenérvek a trade admin folyamatossága ellen.Nem teszem mert a beírásokból látszik nem és kész.
Ez a trade admin egy szálka sok oldalról.
Sokkal tisztább lenne vele a játék, ám láthatóan érvektől függetlenül nem akarnak hozzányúlni.
Sajnos míg így van felesleges érvelgetni, úgyis elutasítás lesz a vége.
A másik fele viszont nem nagyon hiszek ilyen játékoknál a demokráciában.
Ha valamit nem akar a gazdi úgyse fog megvalósulni és én örülök hogy van egy ilyen remek játék és van gazdája is.
több mint 13 éve
tenorx tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy trade admin, tehát trade hivatalos megkötése akkor van, amikor elindul az off-season? Vagy szted ha márc 5-én kezdődik az NFL-ben az off-seson, akkor ott is már decemberben bejelentik a trédeket.szerintem senki nem erőltet semmit. Max pl. Te erőlteted, hogy nemnemsoha, meg még 1-2-en, de lényeg, hogy senki nem kötelez sem téged, sem mást trade-elésre. Valószínű, ha nálad bepróbálkozik valaki, és azt mondod, hogy téged most nem érdekel, nem fog agyonbombázni pm-ekkel, hogy de igenis trédeljél.
Aki akar kötögesse a trédeket, de nem kell ezt ráerőltetni másokra, ugyanis nincs itt az ideje.Soldados
Azt nem értem csak, hogy minek rinyálni állandóan olyan dolgokon, amiken tök fölösleges. Mert most tök fölösleges. Vagy tradelgess, puhatolózz, stb.. most is, vagy fogadd el, hogy tán lemaradsz valakiről. Ennyi.
Ja, és hiába mondod, hogy az NFL-ben, vgy akár soccerben, vagy más sportban nincsenek tárgyalások a háttérben olyankor, amikor nem lehet lekötni dolgokat. Persze lehet, hogy az isteni Steelers nem ajánlgatta senkinek Santonio-t, mert ők ilyet soha nem tesznek az életben, de akkoris tárgyalgatnak, csak nem nyilvánosan. Éppen ezekből vannak a pletykák.
A trade admin felesleges olyan szempontból, hogy így legalább kiderül, ki megbízható, és ki szaba... őőő úgy értem, és ki nem 😛
több mint 13 éve
Korrekt, én végülis megbízok a trade partnereimben.szabály az szabály. ennyi.tenorx tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy trade admin, tehát trade hivatalos megkötése akkor van, amikor elindul az off-season? Vagy szted ha márc 5-én kezdődik az NFL-ben az off-seson, akkor ott is már decemberben bejelentik a trédeket.És a trade admin mitől lenne ráerőltetés?tenorx
Aki akar kötögesse a trédeket, de nem kell ezt ráerőltetni másokra, ugyanis nincs itt az ideje.Soldados
tárgyalni mindig lehet de hivatalos csak akkor lehet ha már megnyílt a trade időszak.
értsd az SB végeztévelharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szabály az szabály. ennyi.tenorx tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy trade admin, tehát trade hivatalos megkötése akkor van, amikor elindul az off-season? Vagy szted ha márc 5-én kezdődik az NFL-ben az off-seson, akkor ott is már decemberben bejelentik a trédeket.És a trade admin mitől lenne ráerőltetés?tenorx
tárgyalni mindig lehet de hivatalos csak akkor lehet ha már megnyílt a trade időszak.
értsd az SB végeztével
több mint 13 éve
szaba
10 545
Mert soldi-apád azt mondja.tenorx tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy trade admin, tehát trade hivatalos megkötése akkor van, amikor elindul az off-season? Vagy szted ha márc 5-én kezdődik az NFL-ben az off-seson, akkor ott is már decemberben bejelentik a trédeket.És a trade admin mitől lenne ráerőltetés?tenorx
több mint 13 éve
tenorx tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy trade admin, tehát trade hivatalos megkötése akkor van, amikor elindul az off-season? Vagy szted ha márc 5-én kezdődik az NFL-ben az off-seson, akkor ott is már decemberben bejelentik a trédeket.És a trade admin mitől lenne ráerőltetés?
több mint 13 éve
tenorx tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy trade admin, tehát trade hivatalos megkötése akkor van, amikor elindul az off-season? Vagy szted ha márc 5-én kezdődik az NFL-ben az off-seson, akkor ott is már decemberben bejelentik a trédeket.Aki akar kötögesse a trédeket, de nem kell ezt ráerőltetni másokra, ugyanis nincs itt az ideje.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Amit egyébként el lehetne kerülni a trade adminnal, hogy ne tudjon egy fél (nevezzük mondjuk Szabának) visszalépni.szervezkedek de nem kötök tradet offseasonban a tavaly esetből kiindulvaharomthát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.aki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szervezkedek de nem kötök tradet offseasonban a tavaly esetből kiindulvaaki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛Rajnahát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Keveset kell, de azt jól 😀De van azért még legalább 5-6 mániákus tradelő 😀tenorxez pusztán városi legendaSzegecs
több mint 13 éve
De van azért még legalább 5-6 mániákus tradelő 😀tenorxez pusztán városi legenda
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Én nem tagadom, hogy szeretek tradelni, szerintem felesleges is, mert már elég sok embert megkerestem azok közül, akik itt beszélgetnek (mindenkit). 😀 De van azért még legalább 5-6 mániákus tradelő 😀aki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛Rajnahát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.
több mint 13 éve
aki egyértelműen trade függő az Somos, Tenorx és Stez. Wyatt tagadja, de ő is 😛 illetve Haromt is mindig nekiáll szervezkedni még pihenőidőben.nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛Rajnahát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.
lehet ellenkezni, de a számok tavaly sem hazudtak.
több mint 13 éve
nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛Rajnahát nem tudom, eddig négyen kerestek meg engem, és mindegyikük már legalább két szezont lenyomott itt.
de egyébként nekem teljesen mindegy, hogy lehet-e vagy sem 😊
több mint 13 éve
adsz mellé két 1. kört, viszemeladó ha esetleg érdekel vkit 😀kristofha tavaly valami 4-5 millákért mentek el Santana Moss és társai, akkor Lloyd 10-ig meg sem áll 😀StezLee Evans 😂braxa88
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
eladó ha esetleg érdekel vkit 😀ha tavaly valami 4-5 millákért mentek el Santana Moss és társai, akkor Lloyd 10-ig meg sem áll 😀StezLee Evans 😂braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ha tavaly valami 4-5 millákért mentek el Santana Moss és társai, akkor Lloyd 10-ig meg sem áll 😀StezLee Evans 😂
több mint 13 éve
Trade-dologhoz: lehet, hogy az év nagy részében itt nem folyik játék, de ennek oka van. A játék eredetileg ugyanis azért lett létrehozva, hogy offseasonben is ellegyünk a focival. Azokat seosem értettem meg, akik szezon közepén GM draftra készülnek meg cserélgetnek, ebben az időben pont meccseket nézhetnének. Márciusban semmi sem lesz már, pont akkor kéne ezzel foglalkozni... nem is beszélve a kockázati faktorokról, mert ugye év első felében azért mások voltak az erőviszonyok... na mindegy. Úgy játszik mindenki, ahogy akar, csak nem véletlen sztem, hogy a régi GMek inkább kussban maradnak a háttérben ilyenkor 😛
több mint 13 éve
Tebow más tipus mint Orton volt...De meccsenként 200- 250 yardot ő is eldobálgat.
több mint 13 éve
ha tavaly valami 4-5 millákért mentek el Santana Moss és társai, akkor Lloyd 10-ig meg sem áll 😀Stezés mekkora csalódás lesz mellé a 2011-es szezonja 😀
szvsz. nem lesz még egy ilyen, vagy hasonló éve.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ha tavaly valami 4-5 millákért mentek el Santana Moss és társai, akkor Lloyd 10-ig meg sem áll 😀
több mint 13 éve
😊 érdekes FA elé nézünk, de ez így szép.
több mint 13 éve
Én azon mosolygok, hogy egy két FA ért, köztük Lloyddal mekkora gyilok lesz majd ha kinyit a piac.Delonso_nagy 😊
és az öreg Mike Williams be se fért a top3 FA WR-be