GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Meg így megmarad az ingyen visszavonultatásod is.a torkát vágd el, akkor tuti nem fog comebackkel szórakozniSzegecsJenkins nem akar kedvezni haromt-nek, az idei ACL szakadása után sem akar visszavonulni, mondjuk nagyon messze még a végeStezkiutazom és álmában elvágom a másikat is 😛haromt
több mint 15 éve
a torkát vágd el, akkor tuti nem fog comebackkel szórakozniJenkins nem akar kedvezni haromt-nek, az idei ACL szakadása után sem akar visszavonulni, mondjuk nagyon messze még a végeStezkiutazom és álmában elvágom a másikat is 😛haromt

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jenkins nem akar kedvezni haromt-nek, az idei ACL szakadása után sem akar visszavonulni, mondjuk nagyon messze még a végeStezkiutazom és álmában elvágom a másikat is 😛
több mint 15 éve
Jenkins nem akar kedvezni haromt-nek, az idei ACL szakadása után sem akar visszavonulni, mondjuk nagyon messze még a vége
több mint 15 éve
Nem vállalja 😕akkor mit keresel még mindig itt?én az új chargers gmre vagyok kíváncsiSzegecsMondtam már, hogy iktriad lesz.szaba
:mad:Szegecs
több mint 15 éve
akkor mit keresel még mindig itt?Mondtam már, hogy iktriad lesz.szabaVikes nagyon eltűnt, mióta új fórum van, ne is reménykedj. Inkább abba bízz, h vmi Moss fan lesz az új Vikes GM 😛szabaén az új chargers gmre vagyok kíváncsiSzegecs
:mad:

több mint 15 éve
Mondtam már, hogy iktriad lesz.én az új chargers gmre vagyok kíváncsiSzegecsGo Vikings, nem kell Moss Harvin áron? 😛 Elvégre lilában tolja ismét, egy igazi legenda, egy csoda. 😀StezVikes nagyon eltűnt, mióta új fórum van, ne is reménykedj. Inkább abba bízz, h vmi Moss fan lesz az új Vikes GM 😛szaba
több mint 15 éve
én az új chargers gmre vagyok kíváncsiGo Vikings, nem kell Moss Harvin áron? 😛 Elvégre lilában tolja ismét, egy igazi legenda, egy csoda. 😀StezVikes nagyon eltűnt, mióta új fórum van, ne is reménykedj. Inkább abba bízz, h vmi Moss fan lesz az új Vikes GM 😛szaba

több mint 15 éve
Go Vikings, nem kell Moss Harvin áron? 😛 Elvégre lilában tolja ismét, egy igazi legenda, egy csoda. 😀StezVikes nagyon eltűnt, mióta új fórum van, ne is reménykedj. Inkább abba bízz, h vmi Moss fan lesz az új Vikes GM 😛
több mint 15 éve
Go Vikings, nem kell Moss Harvin áron? 😛 Elvégre lilában tolja ismét, egy igazi legenda, egy csoda. 😀
több mint 15 éve
Braxa ha leszel olvasgass draft treckertAvagy tovabblephetnenk egy het utan.
több mint 15 éve
a comp pickeket elvileg hiba nélkül elő lehet állítani, csak kurva sok idő.Előbb befejezzük a draft tracker helyreállítását, utána megcsináljuk a compensatory-s cuccot is. Hidd el, nekem is nagy szükségem van rá, elég sok embert engedtem el és elég nagy delláért. 😊Soldadosha kell, nyitok egy topicot, ahova írhatja mindenki a sajátját, ha tudja, nekem le van mentve az enyém, mondjuk nem tudom, más mennyire vezette 😛Wyatthát nagyon remélem, nekem különösen fontos lenne, minimum három-négy picket várok, közte koraiakat isJJ Tiller
mert ugye a tavalyi és azelőtti kereteket is tudjuk, szóval a változásokat is, már csak az lehet buktató, hogy valaki bekamuzik 1-2 cutolt játékost várhatóan 😛
több mint 15 éve
Jobb a szart. Idei az első jó éve, és ez is csak három meccs. Tavaly azt se tudta mit csinál. Ellis nem elit, de ő legalább a kezdetektől stabil jó szintet tud tartani.Dorsey jobb is, csak Ellis a kedvenc csapatomban királykodik (meg előbbi ugye 3-4-es DE lett), ami miatt komoly értéket lennék hajlandó rááldozni... 😊JJ Tillerengem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerTisztán emlékszem, hogy amikor bedraftoltam pont te voltál az aki lefikkantottál, hogy Dorsey előtt húztam be 2008-ban. 😛
De nem eladó. llletve Harvin-áron de, ahogy azt megjegyezték már. 😉Döme
több mint 15 éve
Dorsey jobb is, csak Ellis a kedvenc csapatomban királykodik (meg előbbi ugye 3-4-es DE lett), ami miatt komoly értéket lennék hajlandó rááldozni... 😊engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerTisztán emlékszem, hogy amikor bedraftoltam pont te voltál az aki lefikkantottál, hogy Dorsey előtt húztam be 2008-ban. 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Dorsey is idén eddig brutális 😊engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerTisztán emlékszem, hogy amikor bedraftoltam pont te voltál az aki lefikkantottál, hogy Dorsey előtt húztam be 2008-ban. 😛
Reméljük szezon végére ledolgozza ő is az 1+3-mas árát, amit kipengettem érte a lehúzókirályunknak. 😊
több mint 15 éve
engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerTisztán emlékszem, hogy amikor bedraftoltam pont te voltál az aki lefikkantottál, hogy Dorsey előtt húztam be 2008-ban. 😛
De nem eladó. llletve Harvin-áron de, ahogy azt megjegyezték már. 😉
több mint 15 éve
Előbb befejezzük a draft tracker helyreállítását, utána megcsináljuk a compensatory-s cuccot is. Hidd el, nekem is nagy szükségem van rá, elég sok embert engedtem el és elég nagy delláért. 😊hát nagyon remélem, nekem különösen fontos lenne, minimum három-négy picket várok, közte koraiakat isJJ Tillera tavaly elvesztett UFA-k alapján. MAjd Soldi számolja valamikor tavasszalharomtha kell, nyitok egy topicot, ahova írhatja mindenki a sajátját, ha tudja, nekem le van mentve az enyém, mondjuk nem tudom, más mennyire vezette 😛Wyatt

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
hát nagyon remélem, nekem különösen fontos lenne, minimum három-négy picket várok, közte koraiakat isha kell, nyitok egy topicot, ahova írhatja mindenki a sajátját, ha tudja, nekem le van mentve az enyém, mondjuk nem tudom, más mennyire vezette 😛Wyattmegfontolom :cool:a tavaly elvesztett UFA-k alapján. MAjd Soldi számolja valamikor tavasszalharomt
a kompenzációs pickek mikor és hogyan kerülnek amúgy majd kiosztásra?JJ Tiller

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
ha kell, nyitok egy topicot, ahova írhatja mindenki a sajátját, ha tudja, nekem le van mentve az enyém, mondjuk nem tudom, más mennyire vezette 😛a tavaly elvesztett UFA-k alapján. MAjd Soldi számolja valamikor tavasszalharomtRaiders, szóval Harvin-áron megkaphatod 😊somoskovigmegfontolom :cool:

több mint 15 éve
jó lenne JJ, ha nem adakoznád magad agyon Dömének, nem kéne őt felhozni 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a tavaly elvesztett UFA-k alapján. MAjd Soldi számolja valamikor tavasszalmegfontolom :cool:engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerRaiders, szóval Harvin-áron megkaphatod 😊somoskovig
több mint 15 éve
megfontolom :cool:engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerRaiders, szóval Harvin-áron megkaphatod 😊somoskovig
a kompenzációs pickek mikor és hogyan kerülnek amúgy majd kiosztásra?

---
több mint 15 éve
engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerRaiders, szóval Harvin-áron megkaphatod 😊
több mint 15 éve
engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉

---
több mint 15 éve
most nézem a Bears-Giants meccs összefoglalót, hány sacket is kapott a Bears a csodás franchise LT-mről? (Omiyale) 😂