GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
esetleg majd egy schedulet lehet kérni? csak, hogy előre meg tudjam írni a trashtalk szöveget a csoportriválisok felett aratott fényes győzelmekhez.
több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Meccs csalódása: Keanu Neal, aki hét elkapást is engedélyezett. Rossz fiú. Nem szabad.

Lesérült valamelyik kezdő safetym (Simmons/Amos)? Ennyit elvileg nem kellett volna pályán sem lennie 😮
Egon bá
Szerencsére nem, ellenben az LB-k nem igazán jók, és valszeg nickelben ILB-nek berakta a madden. Átállíthatom,ha gondolod, de jobb rating szempontjából ez, mintha Bostic vagy bárki más lenne ott Davis mellett.
dankodavid
Mindegy, maradjon, csak megijedtem, hogy a két "drága" safetyből valaki már rögtön lesérült 😊

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 517
Meccs csalódása: Keanu Neal, aki hét elkapást is engedélyezett. Rossz fiú. Nem szabad.

Lesérült valamelyik kezdő safetym (Simmons/Amos)? Ennyit elvileg nem kellett volna pályán sem lennie 😮
Egon bá
Szerencsére nem, ellenben az LB-k nem igazán jók, és valszeg nickelben ILB-nek berakta a madden. Átállíthatom,ha gondolod, de jobb rating szempontjából ez, mintha Bostic vagy bárki más lenne ott Davis mellett.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
Ezért ba+ nem fizetek! Vissza a pénzt! 😂
több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Illetve kozerdeku, harmadik hettol elnek majd a depth chart modositasok, mert elnyomtam es veletlenul a masodik het is le lett szimulalva, visszatolteni meg nem tudom 😀 Ezer bocsanat mindenkitol.
dankodavid
Akkor viszont jöhetnek az eredmények is. 😊
somoskovig
Ezeknek az osszeirasa egy-masfel ora, szoval inkabb maradjunk a napi egy fordulonal 😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 043 — Chiefs GM
Illetve kozerdeku, harmadik hettol elnek majd a depth chart modositasok, mert elnyomtam es veletlenul a masodik het is le lett szimulalva, visszatolteni meg nem tudom 😀 Ezer bocsanat mindenkitol.
dankodavid
Akkor viszont jöhetnek az eredmények is. 😊

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 160 — Keep pounding
Akkor kérnék egy cserét QB poszton ha van rá mód

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Az viszont nem tetszik, hogy milyen kemény a divízió.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Kicsit sok ez a 17 engedett pont a D-tol, de lesz ez még jobb.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 626 — "Montoya por favor!"
Megyek sírni az első hét után 😕
És emellett az Arsenal is ki fog ma kapni....

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
A másik trógernek milyen ratingje van?
gabokocka
Tim Boyle 55-os 😀

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 160 — Keep pounding
A másik trógernek milyen ratingje van?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
tippem:
Jones 3 TD, 2 INT, 2 fumble és vereség a hosszabbításban
kristof
Ne írjon most már senki semmit pls, mindig megörülök, mikor jön az értesítés hogy email jött a bowl.hu-ról, reménykedve hogy az már az összefoglaló, de mégsem. 🙈
ljambrik
Az első hét az eredményekben 😊
dankodavid
Köszi! Nagyon jó lett!
Steve Sims amúgy a Redskins idén szerintem már kezdő slot receivere. Friscóban is megismerik idén valszeg, mivel NFC East - NFC West van idén, ha jól emlékszem.
Hiányoltam a Tampa receiverjeinek emberenkénti listázását, ha már wolfordot kipécézted magadnak a carolinából 😉
Jah, és a PAckers Bears konkrét eredménye lemaradt. De a kommentárból végülis kiderült.
ljambrik
Mar potoltam, en is eszrevettem. Wolfordot meg nyilvan kipeceztem, a faszi 43-as ratinggel van a jatekban 😀 De semmi rossz szandek, ha barki sertonek erzi, nyugodtan szoljon 😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 647
tippem:
kristof
Ne írjon most már senki semmit pls, mindig megörülök, mikor jön az értesítés hogy email jött a bowl.hu-ról, reménykedve hogy az már az összefoglaló, de mégsem. 🙈
ljambrik
dankodavid
Köszi! Nagyon jó lett!
Steve Sims amúgy a Redskins idén szerintem már kezdő slot receivere. Friscóban is megismerik idén valszeg, mivel NFC East - NFC West van idén, ha jól emlékszem.
Hiányoltam a Tampa receiverjeinek emberenkénti listázását, ha már wolfordot kipécézted magadnak a carolinából 😉
Jah, és a PAckers Bears konkrét eredménye lemaradt. De a kommentárból végülis kiderült.

Szerkesztette: ljambrik
több mint 5 éve
tippem:
kristof
ljambrik

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
tippem:
kristof
több mint 5 éve
tippem:
kristof
Meg 8 meccset irok, aztan az Eredmenyek kozott megtalaljatok. Spoiler: nem jarsz messze a valosagtol. 😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
tippem:
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Én is 30 percenként nézegetem 😀
több mint 5 éve
Delutan felrakok minden eredmenyt, valamifele osszefoglaloszeruseggel megspekelve, eloljaroban az elso fordulorol annyit szeretnek megjegyezni, hogy Fitzmagic 29/35, 345 yard es 4 TD-vel nyitott. A szokasos 😊

Szerk.: tudtok depth chartot modositgatni szezon kozben is, szoval akinek majd ilyen jellegu igenye van, irhat 😊
dankodavid
Ez mondjuk IRL is simán megallna a helyét.

Már nagyon várom az összefoglalót!
több mint 5 éve
Delutan felrakok minden eredmenyt, valamifele osszefoglaloszeruseggel megspekelve, eloljaroban az elso fordulorol annyit szeretnek megjegyezni, hogy Fitzmagic 29/35, 345 yard es 4 TD-vel nyitott. A szokasos 😊

Szerk.: tudtok depth chartot modositgatni szezon kozben is, szoval akinek majd ilyen jellegu igenye van, irhat 😊

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akik botor modon hittek nekem, csalodast kell okoznom; holnap indulunk, ebben a percben keszultem el mindennel, es mar nem szeretnek simmel veszodni, igy is az egesz delutanom rament. 😊 Eloljaroban annyit, hogy nem igerhetek mast, csak random eredmenyeket, erthetetlen modon 150 yardot elkapo UDFA-kat es harom yardot futo Lamar Jacksont!
dankodavid
Mi köszönjük a befektetett idődet és munkádat! 😊 A kiemelt részt sztem pedig tökéletes fedi egy szó: Madden. 😀
több mint 5 éve
Akik botor modon hittek nekem, csalodast kell okoznom; holnap indulunk, ebben a percben keszultem el mindennel, es mar nem szeretnek simmel veszodni, igy is az egesz delutanom rament. 😊 Eloljaroban annyit, hogy nem igerhetek mast, csak random eredmenyeket, erthetetlen modon 150 yardot elkapo UDFA-kat es harom yardot futo Lamar Jacksont!

Pulvis et umbra sumus.