GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Köszi Spigo a korrekciót!docs.google.com/spreadsheets/d/10ul_uxnQjDLTbbrRZ7oEh0kGXJBHT9SvD4UicQtjr50/edit?usp=sharing
klaci.uw.hu/ ezt használtam, viszont nincs frissítve, valaki nem tud összedobni hasonlót a korrekt követlményekkel?
kristof
több mint 5 éve
Viszont nagyon sok játékost áron alul is meg lehet szerezni.Persze, de aztán megnézed most az LB szerződéseket, és Blakért én pl a felét ajánlottam, és már ott is húztam a számat, hogy ennyit azért nem biztos, hogy megér hosszútávon 😀
gabokocka
Erre 7 milla.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Köszi Spigo a korrekciót!klaci.uw.hu/ ezt használtam, viszont nincs frissítve, valaki nem tud összedobni hasonlót a korrekt követlményekkel?
több mint 5 éve
Viszont nagyon sok játékost áron alul is meg lehet szerezni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Mondjuk ez a Carson szerződés két év múlva igencsak fájni fog.Nem az az egyetelen, néhány ajánlatnál komolyan csak arra tudok gondolni, hogy a GM amúgy is úgy tervez, hogy játszik 2-3 évet, aztán a 4-5. éven majd vki megoldja 😀
gabokocka
több mint 5 éve
Mondjuk ez a Carson szerződés két év múlva igencsak fájni fog.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Szegény McCoy, két év, két kivágás.
több mint 5 éve
Sorry igazad van. Csak én akartam már úgy olvasni, hogy ma este indul 😂😂Most akkor tényleg csak holnap este indul a 2. UFA kör? Mert korábban ma este 8 volt írva.Korábban is kedd estétől hirdette a kezdést vassadi.
Paul43
Beki
Paul43
több mint 5 éve
Sorry igazad van. Csak én akartam már úgy olvasni, hogy ma este indul 😂😂Most akkor tényleg csak holnap este indul a 2. UFA kör? Mert korábban ma este 8 volt írva.Korábban is kedd estétől hirdette a kezdést vassadi.
Paul43
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most akkor tényleg csak holnap este indul a 2. UFA kör? Mert korábban ma este 8 volt írva.Korábban is kedd estétől hirdette a kezdést vassadi.
Paul43
több mint 5 éve
Adrian Peterson és Malcolm Brown futók még mindig trade blockon vannak. Mindkettő olcsó egy éves szerződéssel, ennek megfelelő ellenértéket (day3 pick) várok csak.
több mint 5 éve
Most akkor tényleg csak holnap este indul a 2. UFA kör? Mert korábban ma este 8 volt írva.
több mint 5 éve
1. FA-kör - 3. licitkör eredményhirdetés - SecondaryJustin Simmons, S
Saints - 8 000 000$ / 5év
Kicsit csalódott vagyok, hogy a Chiefs éa a 49ers cserben hagyott, de Hello WhoDat Nation!
Chiefs, 49ers - kiesett
több mint 5 éve
RB-vel most kicsit tele a padlás, az alábbiak közül megválnék néhánytól trade útján, mindegyiküknek még legalább két évig vetmines szerződése van:Chase Edmonds
Justin Jackson
Travis Homer
Kerrith Whyte Jr.
több mint 5 éve
CB-ket tudom vinni.
több mint 5 éve
OL, DI, EDGE, CB adminisztrációra önkéntes esetleg? 😊Szólj, ha kell a pótrózi 😉
OL-re nem feltétlenül kell, azt tudom vinni, meg a DI-t is, ha muszáj, de legalább a másik kettőt jó lenne, ha be tudná vállalni valaki.
vassadi
több mint 5 éve
OL, DI, EDGE, CB adminisztrációra önkéntes esetleg? 😊OL-re nem feltétlenül kell, azt tudom vinni, meg a DI-t is, ha muszáj, de legalább a másik kettőt jó lenne, ha be tudná vállalni valaki.
több mint 5 éve
Burrowra gondoltam. :dCsodálatos, hogy ahhoz a szcenárióhoz képest, ahol Darnold a csoport legjobbja oda jutottunk, hogy előtte lesz
adam8
Brees, vélhetően Burrow és Big Ben is! 😀
Öröm az ürömben, hogy utóbbi legalább nálam lesz és van 1/A 1/B opció a kezdő QB posztra.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nekem nem kell QB 😀Nfc West QB pikcsör:Na, eddig jó. 😀
Rams: Brees - nyugger és FA is
49ers: Minshew/Brissett - utóbbi fekete, míg bajusz ha jó is lesz profitál az Arizona
Seahawks: érdeklődés hiányában elmaradt
Cardinals: Darnold
Mondanám, hogy fényes a jövő és kis szerencsével még úgy is kezdődhetne a szezon, hogy itt van a legjobb QB a csoportban, de amilyen mákom van itt:
a) Brees visszatér a Ramsbe
b) Minshew kurva jó lesz de pont olyan határon, hogy jó ellenértéket ne kapjak érte
c) A Hawks ölébe esik egy Mahomes/Watson vagy hasonló
d) Gase miatt Darnold nem a fűre, hanem a heroinra szokik rá, és megy BuliManziel után Kanadába vagy Gordon mellé az elvonóra.
🧐
alatriste
adam8
több mint 5 éve
Nfc West QB pikcsör:Na, eddig jó. 😀
Rams: Brees - nyugger és FA is
49ers: Minshew/Brissett - utóbbi fekete, míg bajusz ha jó is lesz profitál az Arizona
Seahawks: érdeklődés hiányában elmaradt
Cardinals: Darnold
Mondanám, hogy fényes a jövő és kis szerencsével még úgy is kezdődhetne a szezon, hogy itt van a legjobb QB a csoportban, de amilyen mákom van itt:
a) Brees visszatér a Ramsbe
b) Minshew kurva jó lesz de pont olyan határon, hogy jó ellenértéket ne kapjak érte
c) A Hawks ölébe esik egy Mahomes/Watson vagy hasonló
d) Gase miatt Darnold nem a fűre, hanem a heroinra szokik rá, és megy BuliManziel után Kanadába vagy Gordon mellé az elvonóra.
🧐
alatriste
több mint 5 éve
Hát Brees is elég olcsó lett. Tényleg kellene valami minimum (bár talán az ő esetében ez a minimum tájéka lehetett), mert IRL tuti nem csinálnának ilyet. De persze ez plusz bonyolítás.Nos igen, 8 vagy 9 éve szereztem meg őt JJ-től, azóta nem volt olyan év, hogy 14 millió alatt keressen, fölötte inkább, szerencsém volt ezzel.
Rajna
több mint 5 éve
Hát Brees is elég olcsó lett. Tényleg kellene valami minimum (bár talán az ő esetében ez a minimum tájéka lehetett), mert IRL tuti nem csinálnának ilyet. De persze ez plusz bonyolítás.
több mint 5 éve
Brooks 7.2 millióját egyre jobban értékelem a többieket látva 😀Jól jártál vele na 😁
tenorx
több mint 5 éve
Somos ugyanannyiért vitted Schobertet mint amit ajánlottam 2.körbe beszállósként vaktába, csak mivel nem változott a vezető így ugyanannyiért a 49erst választotta.Mázli 😊
Heisman Trophy