GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Soldi!
Miért húztál QBt? Nem basztatásból vagy bármi ilyesmi,csak tényleg érdekel a stratégia ha nem titkos.
Azok után, hogy 1/10t adtál Tannehillért,most egy jövő évi 1.kört beáldozol még egy QBért.
braxa88
Egyrészt mindig 3 QB-val megyek a szezonnak és egy még kellett. Persze egy Sanchez-szerűt olcsón lehetett volna halászni FA-ről. Ugyanakkor a keretem fullon van, egyetlen kezdőre sem volt szükségem a draftról és ha már QB-t húzok, akkor olyat próbáltam, akivel akár nagyot is nyerhetek. Ha megvárom a 3. körös pickem és húzok egy Kaayát akkor az a legjobb eset, hogy 4 évre van egy 3., vagy 2. QB-m. De most megtehettem a rosterem telítettsége miatt, hogy rápróbálok inkább egy magasabban jegyzett QB-ra, hátha bejön. Főleg, hogy viszonylag olcsón fel tudtam menni.

A kérdésed (amúgy nagyon helyesen) nem a személyre vonatkozott. Ennek kiifejezetten örültem. 😊 Arra amúgy annyi a válaszom, hogy nekem ő a legszimpibb, benne látom a legnagyobb potenciált. Más meg nyilván másban. Szóval majd az idő dönti el, hogy kiből mi lesz, mint a többi prospectnél is.

Én egyet tudtam, Rivers out, mert öreg és nem akarok vele hosszabbítani, mert ki tudja mennyi ideig lesz még. Ideiglenesen Tannehill nekem jó megoldás egy telített rosterhez. De megvolt a lehetőségem, hogy esélyt adjak az upgrade-nek. Hát megpróbáltam. Ha nem jön be, akkor sincs baj, mert Tannehillnek még 3 évre van szerződése. Ha bejön, akkor Tannehillt majd eladom 2 év múlva.
Soldados
Mondjuk ezt a viszonylag olcsón dolgot ne emlegessuk! Régi ismerettsegunk miatt kaptad ennyiért. Mást meleg éghajlatra küldök!!! 😉😊
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi!
Miért húztál QBt? Nem basztatásból vagy bármi ilyesmi,csak tényleg érdekel a stratégia ha nem titkos.
Azok után, hogy 1/10t adtál Tannehillért,most egy jövő évi 1.kört beáldozol még egy QBért.
braxa88
Egyrészt mindig 3 QB-val megyek a szezonnak és egy még kellett. Persze egy Sanchez-szerűt olcsón lehetett volna halászni FA-ről. Ugyanakkor a keretem fullon van, egyetlen kezdőre sem volt szükségem a draftról és ha már QB-t húzok, akkor olyat próbáltam, akivel akár nagyot is nyerhetek. Ha megvárom a 3. körös pickem és húzok egy Kaayát akkor az a legjobb eset, hogy 4 évre van egy 3., vagy 2. QB-m. De most megtehettem a rosterem telítettsége miatt, hogy rápróbálok inkább egy magasabban jegyzett QB-ra, hátha bejön. Főleg, hogy viszonylag olcsón fel tudtam menni.

A kérdésed (amúgy nagyon helyesen) nem a személyre vonatkozott. Ennek kiifejezetten örültem. 😊 Arra amúgy annyi a válaszom, hogy nekem ő a legszimpibb, benne látom a legnagyobb potenciált. Más meg nyilván másban. Szóval majd az idő dönti el, hogy kiből mi lesz, mint a többi prospectnél is.

Én egyet tudtam, Rivers out, mert öreg és nem akarok vele hosszabbítani, mert ki tudja mennyi ideig lesz még. Ideiglenesen Tannehill nekem jó megoldás egy telített rosterhez. De megvolt a lehetőségem, hogy esélyt adjak az upgrade-nek. Hát megpróbáltam. Ha nem jön be, akkor sincs baj, mert Tannehillnek még 3 évre van szerződése. Ha bejön, akkor Tannehillt majd eladom 2 év múlva.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Soldi!
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
McCaffrey játékát imádom, szerintem nagy dolgokra hivatott az NFL-ben. Mixon ellenben top10 tehetség, de nem 100%, hogy beválik, viszont ha igen, akkor nagyon. BPA, max más hiányposztot ki tudok váltani vele 1-2-3 év múlva.
Gallman és McGuire meg szintén azokon a helyeken már BPA, sok big boardon láttam, hogy elől vannak.
Mellesleg 2-3 RBt mindenképp kellett volna húzzak, mert csak Burkhead volt rosteren.

JT Daniels fan
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Így utólag nézve mókás a Packers draft, az első hat pickből öt a secondarybe 😊
gabokocka
pats meg 4 RB, ráadásul 1/15 + 2/3 is. érdekes 😊
több mint 8 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
gabokocka
Ott van szükség fiatalításra 😀
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 218 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rendben, köszi mindkettőtöknek. 😉
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
Trade adminba csak azokat a tradeket kell beírni, amelyekben kövi vagy azutáni pickek érintettek ugye?
Beki
Az összes draft közbeni trade-et be kell írni utólag a topikba.
több mint 8 éve
Trade adminba csak azokat a tradeket kell beírni, amelyekben kövi vagy azutáni pickek érintettek ugye?
Beki
Nem, az összeset.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
A 2019-es trackerben rosszul szerepel a második körös pickem, az somosnál van.

Szerk.: Közben látom, hogy somosnál be van írva, kitöröltem tőlem, így rendben van.

Szerkesztette: gabokocka

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tényleg, akkor lesz IRL draft előtt egy UDFA kör?
somoskovig
nem

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 107 — Chiefs GM
Tényleg, akkor lesz IRL draft előtt egy UDFA kör?

több mint 8 éve
Nincs mit, de jövőre a 10 pickem mellett tuti nem csinálom. 😊

több mint 8 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
4 óra 16 perc, nem semmi volt... de legalább megvan a franchise QB-m!

Somosnak hatalmas köszi a tracker-vezetésért!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Feljöhetek kibickedni? 😀
tenorx
Miért ne jöhetnél?

több mint 8 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Feljöhetek kibickedni? 😀
több mint 8 éve
1/15ről lejjebb cserélnék 20-28 körülre.
alatriste
van 1/20-am, de mit adnál még érte? 😉 😀
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
1/15ről lejjebb cserélnék 20-28 körülre.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
Este nem tudok lenni, valaki húzna nekem BPA alapon? előre is thx
több mint 8 éve
Elméletileg minden tracker friss beleértve az utolsó CLE-NE cserét is, viszont 5 után nem leszek gép előtt 19:40-ig, szóval ha lehet, akkor ne nagyon cseréljetek az utolsó 3 órában draft előtt. 😊 Köszi!

több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Úgy néz ki mégis tudok lenni az elejétől fogva, de csak mobilról az első körben, így ha lassabb leszek előre is sorry

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
nálam Clayton Fejedelem a punterem a rosteren 😀 (Matt Wile helyett)
Löfli
mer a magyarok jó focisták, nem tudtad? 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
"Akkor anélkül menjen részemről, amúgy sem hiszem h az a kondi megvalósulna, köszi. 😊"

De ha mégis akkor azt lesörözzük 😉
Klaci79
Akkor bánatomban lenne is miért innom, így deal. 😀