GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
A trackert viszem én, meg frissítem is éppen, ha minden igaz, a Leno trade-ig csináltad meg. Illetve ha kapok szerkesztési jogot a roster fájlhoz, azzal is ráérek foglalkozni.Nos, a commish-al beszéltem, lényegében Igor kezében vagyunk. Ha minden igaz a draftot is ő bonyolítja le. Tehát a rosterekben ő tud frissíteni, kérdés lesz e időd Igor ? Illetve hogy a cbs tisztitasaban kell e segítség?Sry hogy eltűntem, isten háta mögött voltam, nulla net. Most a következő napokban már vagyok draftig vagyok.
Klaci79
A file-okat majd most értelemszerűen befrissítem ma/holnap.
A draft estéjén is vagyok.. de, egyrészt megint vidéken, szóval jó lenne B terv mindenképp, már csak azért is, ha valami gikszer közbejön (hétfőn reggel/délelőtt tudom a netet tesztelni, írok időben ha gond van), de ha esetleg tudok jönni, a 4-5. körnél akkor sem biztos, hogy tovább nem biztos hogy tudok maradni.. úgy saccolom 4óra hosszat tudok lenni biztosan.
Így egy v. két ember jelentkezhetne tartalékna a késői körre trackert vinni.
Igor
több mint 9 éve
Nos, a commish-al beszéltem, lényegében Igor kezében vagyunk. Ha minden igaz a draftot is ő bonyolítja le. Tehát a rosterekben ő tud frissíteni, kérdés lesz e időd Igor ? Illetve hogy a cbs tisztitasaban kell e segítség?Sry hogy eltűntem, isten háta mögött voltam, nulla net. Most a következő napokban már vagyok draftig vagyok.
Klaci79
A file-okat majd most értelemszerűen befrissítem ma/holnap.
A draft estéjén is vagyok.. de, egyrészt megint vidéken, szóval jó lenne B terv mindenképp, már csak azért is, ha valami gikszer közbejön (hétfőn reggel/délelőtt tudom a netet tesztelni, írok időben ha gond van), de ha esetleg tudok jönni, a 4-5. körnél akkor sem biztos, hogy tovább nem biztos hogy tudok maradni.. úgy saccolom 4óra hosszat tudok lenni biztosan.
Így egy v. két ember jelentkezhetne tartalékna a késői körre trackert vinni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Reuben Foster így sem volt red flag nélkül, de így hagyjátok nekem lecsúszni 4. körbe, köszi...😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
DC, KeKi frissítve (szívesen lemozgok 1/8ról), FA lista majd draft előtt lesz frissítve

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Oké, akkor abban maradtunk Kristóffal, hogy vegye át Rata haverja a KC-t, azt ha jövőre lesz üresedés, akkor belép Kristóf17.Rendben, jelzek akkor neki hogy végleges a pozíciója 😊
empty taxi
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 9 éve
Ha valaki véletlenül első kört szeretne szerezni, az keressen, mert 3 isvan, és nem jók a prospectek arra jöttem rá 😀 jól eladtam a pikket mi? 😀
több mint 9 éve
Ha valakit érdekelnek idei 3-4-5. körös pickek, akkor jövő évi draftjogokért cserébe lehet nálam jelentkezni. 😊
több mint 9 éve
Somos, szólj ha tudok segíteni valamiben 😉 Apróságot rám lehet bízni...kávéfőzés ilyesmi 😊
több mint 9 éve
Rendben.Ok, azt nem tudod, meddig lett frissítve?Igor azt írta anno, hogy a Titans-Bills-féle Charles Leno trade-től kell kezdeni.
somoskovig
A megjegyzéseknél azt kell beírni, hogy hányszor volt tradelve az idei szezonban az adott pick (háromnál többször ugye nem lehet), de azt úgyis látod, hogyan működik.
vassadi
több mint 9 éve
Ok, azt nem tudod, meddig lett frissítve?Igor azt írta anno, hogy a Titans-Bills-féle Charles Leno trade-től kell kezdeni.
somoskovig
A megjegyzéseknél azt kell beírni, hogy hányszor volt tradelve az idei szezonban az adott pick (háromnál többször ugye nem lehet), de azt úgyis látod, hogyan működik.
több mint 9 éve
Mivel a 3. körben választok először, a trackert simán tudom vinni.Rendben, köszi, adtam szerkesztői jogosultságot a trackerhez, ugyanarra az e-mail címre küldtem, ahonnan a hosszabbítós táblázatot küldted. Még annyi, hogy ha van rá időd, akkor a trade-eknek megfelelően frissíteni kellene a trackert, amelyikeknél még ez nem történt meg.
somoskovig
@vassadiOké köszi, arra nem figyeltem, csak magát az oldalt nyitottam meg, hogy még létezik-e. 😊
Apróság, de már nincs a mibbiten Europa-IRC csatorna, így ott átszerkesztettem a közleményt.
empty taxi
több mint 9 éve
@vassadiApróság, de már nincs a mibbiten Europa-IRC csatorna, így ott átszerkesztettem a közleményt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mivel a 3. körben választok először, a trackert simán tudom vinni.
több mint 9 éve
Hali!Bocs, hogy az utóbbi időben szinte teljesen eltűntem, de kb. levegőt venni nincs időm a ZH-k, beadandók, stb. mellett, és a java még csak ezután jön. Örülök, ha a draft alatt egyáltalán online tudok lenni, szóval ahogy Laci is említette, mindenképpen kellene valaki, aki viszi a trackert, és az se lenne baj, ha egy másik illető be tudna segíteni közben a CBS board tisztogatásával, hogy ne a trackert vezetőnek kelljen csinálnia azt is és ezáltal rugalmasabban mehessen az egész.
A draftról mindjárt teszek ki eligazítást.
Hálás köszönetem mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a távollétemben se omoljon össze a játék. 😊
több mint 9 éve
Kristófot régebbről ismerem, sztem jó srác. Viszont Rata cimbije jelentkezett előbb, sztem ez alapján ő jöjjön.Oké, akkor abban maradtunk Kristóffal, hogy vegye át Rata haverja a KC-t, azt ha jövőre lesz üresedés, akkor belép Kristóf17.
Az utóbbi évek trendejeit nézve, úgyis lesz üresedés, max jövőre.
Idénre amúgy is már csak a draft van szinte.
Habi
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
1/15ről mozognék lejjebb, még az első körben maradva draftnapi csere keretében. Akit érdekel valahogy a dolog írjon!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kristófot régebbről ismerem, sztem jó srác. Viszont Rata cimbije jelentkezett előbb, sztem ez alapján ő jöjjön.Az utóbbi évek trendejeit nézve, úgyis lesz üresedés, max jövőre.
Idénre amúgy is már csak a draft van szinte.

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Jelentkezett nálam kristóf17, hogy megpróbálná a játékot. A kérdésem az, hogy akkor Rata cimbije legyen a Chiefs GM vagy ő?

Madden hates me.
több mint 9 éve
Új Colts ke-ki:Idei 3/4ről mozognék fel 2.kör vége felé.
több mint 9 éve
Viszont ennek kapcsán kérdeznék, oda be volt írva 3 szerződés ( bowl.hu/forum/manager-jatek/szerzodesek/1626565) akik a táblázatos rosterben nem szerepeltek, a topicban bent lévőt tekinthetem mérvadónak? Mert akkor például abszolút felesleges lenne QB-t kukáznom.Egyenlőre igen, mert a táblázatba még nincsenek felvezetve.
dankodavid
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
True, Nelsont elbarmoltam, ellenben Whitworth kapcsán semmit sem láttam a szerződések topicban, pedig a 11 hónappal ezelőttiig visszapörgettem. (nyilván bengals kulcsszavas kereséssel, de kidobálta a nekem releváns infót)Sziasztok, átvettem a Bengalst, innentől engem lehet zargatni ajánlatokkal.Üdv itt köztünk, érezd jól magad! Ám felhívnám így segítségképpen elsőre a figyelmed ezekre, mivel láttam a keres-kínál postodat:
dankodavid
"Tilos FA-n megszerzett játékost tradelni (ha mégsem kell, akkor cut/waive az egyetlen út).
Tilos szerződéshosszabbítással megtartott játékost elcserélni az adott évben."
Jordy Nelson és Whitworth tuti idei FA-s, ha jól emlékszem, de a többieknek is majd nézz utána...sajnos sok új dolgot át kell nyálazni, főleg a szabálykönyvet 😊
Nyilván ezeket így elsőre nem tudhattad, elődöd Ork szerezte őket FA-n, stb...
Ha kérdés van, bárki szívesen segít!
Chargers LT
Viszont ennek kapcsán kérdeznék, oda be volt írva 3 szerződés ( bowl.hu/forum/manager-jatek/szerzodesek/1626565) akik a táblázatos rosterben nem szerepeltek, a topicban bent lévőt tekinthetem mérvadónak? Mert akkor például abszolút felesleges lenne QB-t kukáznom.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Sziasztok, átvettem a Bengalst, innentől engem lehet zargatni ajánlatokkal.Üdv itt köztünk, érezd jól magad! Ám felhívnám így segítségképpen elsőre a figyelmed ezekre, mivel láttam a keres-kínál postodat:
dankodavid
"Tilos FA-n megszerzett játékost tradelni (ha mégsem kell, akkor cut/waive az egyetlen út).
Tilos szerződéshosszabbítással megtartott játékost elcserélni az adott évben."
Jordy Nelson és Whitworth tuti idei FA-s, ha jól emlékszem, de a többieknek is majd nézz utána...sajnos sok új dolgot át kell nyálazni, főleg a szabálykönyvet 😊
Nyilván ezeket így elsőre nem tudhattad, elődöd Ork szerezte őket FA-n, stb...
Ha kérdés van, bárki szívesen segít!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
RataxesRészemről hajrá
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jets KeKi: bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1610617Draft napi tradek kapcsán az alábbi pickek bevonhatóak részemről:
1/13, 2/11, 3/22, 3/33, 3/37, 4/2, 4/22, 4/29, 4/37, 6/11, 6/34