GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Plusz iktriad -> Jaguars. Még valaki?Pedig nagyon lecsaptam volna erre a Pats nevű csapatra 😛HabiAkkor én meg a Steelersre. Egyébként így körbe is érnénk, szóval akár megoldható lenne, hogy mindenki a kedvenc csapatához kerüljön:
Habi: Steelers -> Pats
Beki: Pats -> Jets
Shawnka: Jets -> Falcons
Én: Falcons -> Steelers
Persze ehhez kellene a commish és a csoportellenfelek beleegyezése is, de szerintem egy próbát megér.Shilkor
Felőlem mehet egyébként, nem hiszem, hogy az adminisztrációban különösebb kavarodást szülne.
több mint 11 éve
Pedig nagyon lecsaptam volna erre a Pats nevű csapatra 😛HabiAkkor én meg a Steelersre. Egyébként így körbe is érnénk, szóval akár megoldható lenne, hogy mindenki a kedvenc csapatához kerüljön:
Habi: Steelers -> Pats
Beki: Pats -> Jets
Shawnka: Jets -> Falcons
Én: Falcons -> Steelers
Persze ehhez kellene a commish és a csoportellenfelek beleegyezése is, de szerintem egy próbát megér.
több mint 11 éve
Pedig nagyon lecsaptam volna erre a Pats nevű csapatra 😛

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Tudom, írt nekem is. Szegecs még az SB-ig kap időt, ha addig nem jelentkezik, akkor Bekié a csapat.Beki visszahönne, nem fél braxàtòl. Adj neki csapatotHöriB Terv - ha Szegecs nem vállalja, átveszem a Jagst (MUHAHAHAHAHAHAHA)iktriadA rosteredet gondolom megtartanád, ha már két éve építgeted, de a csapatnevek cseréje megoldható, talán az adminisztrációban sem okoz túl nagy felfordulást.
Szegecs egyébként már négy hónapja nem járt a fórumon, úgyhogy szerintem kezdhetem keresni a potenciális utódját.vassadi
több mint 11 éve
Beki visszahönne, nem fél braxàtòl. Adj neki csapatotB Terv - ha Szegecs nem vállalja, átveszem a Jagst (MUHAHAHAHAHAHAHA)iktriadA rosteredet gondolom megtartanád, ha már két éve építgeted, de a csapatnevek cseréje megoldható, talán az adminisztrációban sem okoz túl nagy felfordulást.
Szegecs egyébként már négy hónapja nem járt a fórumon, úgyhogy szerintem kezdhetem keresni a potenciális utódját.vassadi
több mint 11 éve
idén is rámegyek az 1/1-re.
több mint 11 éve
Megcsinálhatjuk ezt a roster cserét, ha a többiek is jóváhagyják, és Szegecs nem jön vissza/nem akarja folytatniB Terv - ha Szegecs nem vállalja, átveszem a Jagst (MUHAHAHAHAHAHAHA)iktriadA rosteredet gondolom megtartanád, ha már két éve építgeted, de a csapatnevek cseréje megoldható, talán az adminisztrációban sem okoz túl nagy felfordulást.
több mint 11 éve
Az alábbi személyek nem jelezték még maradási/távozási szándékukat:Wyatt
Schleck
Ork
szaba
gabtsi
briareos
Fucu
gdavid
több mint 11 éve
B Terv - ha Szegecs nem vállalja, átveszem a Jagst (MUHAHAHAHAHAHAHA)iktriadA rosteredet gondolom megtartanád, ha már két éve építgeted, de a csapatnevek cseréje megoldható, talán az adminisztrációban sem okoz túl nagy felfordulást.
Szegecs egyébként már négy hónapja nem járt a fórumon, úgyhogy szerintem kezdhetem keresni a potenciális utódját.
több mint 11 éve
Én csak azért maradtam mert annyit el akarok érni h a leendő utódomra legalább caphell ne várjon a szar roster mellé 😛Btw TTT-t és Soldit ki trollkodta be a dudliba ? xD

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Idén megcélzom a playoffot (ha Scholesal sikerül hosszabbítani) és ott kiesni az 1. körben - mert Scholes a QB. 😀B Terv - ha Szegecs nem vállalja, átveszem a Jagst (MUHAHAHAHAHAHAHA)
több mint 11 éve
még vannak kifogásaim a gyenge teljesítményre, szóval maradok én is tovább süllyeszteni a csapatot 😊

JT Daniels fan
több mint 11 éve
maradok, valakinek meg kell nyernie a csoportot... :p
több mint 11 éve
somos, már a kifogások :-P
több mint 11 éve
Én maradok mindenképpen, bár az idei csapatom elég átmeneti lesz. 😊
több mint 11 éve
Na végre lassan vége ennek az irl bohóckodásnak és indulhat az igazi bajnokság.Legyen. De ha más is átvenné, akkor persze szavazzunk.vassadiTavaly is Te csináltad a munka nagy részét szerintem mindenki egyetért, ha commish váltás van, akkor Te legyél az új.
több mint 11 éve
Ádámkám csak pofán kellett volna verjelek Szexárdon... 😕Föl ne oszlassuk már baszdki, lassan 10 éve nyomjuk nekem ez az egyetlen biztos pont az életemben. 😮Dömeaz nem elég biztos, hogy szar a Raiders? :A:Höri
több mint 11 éve
Föl ne oszlassuk már baszdki, lassan 10 éve nyomjuk nekem ez az egyetlen biztos pont az életemben. 😮Dömeaz nem elég biztos, hogy szar a Raiders? :A:
több mint 11 éve
Legyen. De ha más is átvenné, akkor persze szavazzunk.tekintve hogy tavaly már semmi se tudta megmozgatni az embereket, hogy írjanak, szerintem a lényege kiveszett a játéknak. ha lesz liga, legyél commish, nekem elég volt.HöriÉn a feloszlatás mellett vagyokHöriNo Peyton, no party?vassadi
Föl ne oszlassuk már baszdki, lassan 10 éve nyomjuk nekem ez az egyetlen biztos pont az életemben. 😮DömeHa jól emlékszem, tavaly szaba és Szegecs fontolgatta a távozást, ők még nem jeleztek vissza. Kristofnak írtam, azt mondja jövő héten elvileg visszatér az oldalra fél év hallgatás után, és a Browns élén is marad. Két távozó pótlása nem megoldhatatlan, és még az ő lelépésük se biztos.
több mint 11 éve
Föl ne oszlassuk már baszdki, lassan 10 éve nyomjuk nekem ez az egyetlen biztos pont az életemben. 😮
több mint 11 éve
telóról nem volt kedvem kiszedni, de nem akartam h elvesszentekintve hogy tavaly már semmi se tudta megmozgatni az embereket, hogy írjanak, szerintem a lényege kiveszett a játéknak. ha lesz liga, legyél commish, nekem elég volt.Én a feloszlatás mellett vagyokHöriNo Peyton, no party?vassadi
a csapatot még megtartom a csődig, mert 32 embert tudom, hogy az életben nem lehet összegyűjteni. a fél méteres kiemelt hsz jó lett amúgy 😀Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Tisztázni kéne, hogy állunk GM-ileg.Doodle:
Hányan maradunk a 32-ből?gabokocka
doodle.com/krp45qdnryuibh6a
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
tekintve hogy tavaly már semmi se tudta megmozgatni az embereket, hogy írjanak, szerintem a lényege kiveszett a játéknak. ha lesz liga, legyél commish, nekem elég volt.Én a feloszlatás mellett vagyokHöriNo Peyton, no party?vassadi
a csapatot még megtartom a csődig, mert 32 embert tudom, hogy az életben nem lehet összegyűjteni. a fél méteres kiemelt hsz jó lett amúgy 😀