GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 209
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
akkor minden a terv szerint alakulna!mit szólnátok ha előrébb hoznám a határidőket 2 nappal? lázadnátok?HöriAzonnal kilépnék, és vinnék magammal még egy embert.somoskovig
több mint 11 éve
mit szólnátok ha előrébb hoznám a határidőket 2 nappal? lázadnátok?HöriAzonnal kilépnék, és vinnék magammal még egy embert.
több mint 11 éve
mit szólnátok ha előrébb hoznám a határidőket 2 nappal? lázadnátok?
több mint 11 éve
breaking: tolódik a következő idénytől a GM draft időpontja, extra hetek állnak rendelkezésre a versenyzők számára, hogy a draftolás helyett a kilépést válasszák.
több mint 11 éve
Italos Igor mit akciozol ? Woodsonrol mar kicsit lekestel.MMMSIgor mindig beírja az emberei szerződéseit, csak most sajnos előre nem látható okokból se péntek, se szombaton nem voltam net közelben... de úgy látom mázlim van 😊
Egyébként ez a 24 órás szabályt is át lehet dolgozni jövőre.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
akkor Igor nyertItalos Igor mit akciozol ? Woodsonrol mar kicsit lekestel.MMMSSzvsz övé Woodson, méghozzá kevesebbért is, mint amit beírt, mert te elszúrtad a licitet, ugyanis nem emeltél eleget. (1 milla felett 300-at kell, ha jól tudom)Newman
több mint 11 éve
Italos Igor mit akciozol ? Woodsonrol mar kicsit lekestel.MMMSSzvsz övé Woodson, méghozzá kevesebbért is, mint amit beírt, mert te elszúrtad a licitet, ugyanis nem emeltél eleget. (1 milla felett 300-at kell, ha jól tudom)
több mint 11 éve
Italos Igor mit akciozol ? Woodsonrol mar kicsit lekestel.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Kösz!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Rolando-t nem tudom reserve/retired listára tenni mint a Ravens IRL? Tehát visszavonultatom, a büntijeit beírom, de ha visszatérne akkor enyémek a jogai az eredeti contracttal és onnantól a bünti is annulálódik... vagy valami ilyesmi 😊ok
Randy Moss végülis így jött hozzám vissza 1-2 éve, visszavonultattam, de aztán amikor aláírt a 49ershez visszakerültek hozzám a jogai. Igaz akkor még volt nálunk ingyen visszavonultatás.Rataxes
több mint 11 éve
Rolando-t nem tudom reserve/retired listára tenni mint a Ravens IRL? Tehát visszavonultatom, a büntijeit beírom, de ha visszatérne akkor enyémek a jogai az eredeti contracttal és onnantól a bünti is annulálódik... vagy valami ilyesmi 😊Randy Moss végülis így jött hozzám vissza 1-2 éve, visszavonultattam, de aztán amikor aláírt a 49ershez visszakerültek hozzám a jogai. Igaz akkor még volt nálunk ingyen visszavonultatás.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
húzol free agentetakkor mi a megoldás?briareosha kiszálltam udfa bidből, de mint kiderült kell még ember akkor FA keretében tudok rá ajánlani?briareosnemHöri
több mint 11 éve
akkor mi a megoldás?ha kiszálltam udfa bidből, de mint kiderült kell még ember akkor FA keretében tudok rá ajánlani?briareosnemHöri
több mint 11 éve
ha kiszálltam udfa bidből, de mint kiderült kell még ember akkor FA keretében tudok rá ajánlani?briareosnem
több mint 11 éve
ha kiszálltam udfa bidből, de mint kiderült kell még ember akkor FA keretében tudok rá ajánlani?
több mint 11 éve
ok, koszi szepen.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
valaki segitsen ki legyen kedves.Ha valaki IR-en tölt egy évet, annak megvan a credited season, tehát Minnifield hivatalosan is másodéves, ez alapján szerintem az 525-600-685 felbontás a helyes.
jol gondolom h minnifield ugye az irre tetele miatt jogosan kaphatott tolem (450-525-600) felbontasban szerzodest ? illetve mi a helyzet akkor ha vki elso eveben 3 meccsen jatszott amugy inaktiv volt vegig ? az o uj szerzodesenek elso eve 450k v 525k ? valaszokat elore is koszi.MMMS
Ugyanez a helyzet a második esetben is, a három aktív meccs is már credited seasonnek számít, hivatalosan másodéves az illető.
több mint 11 éve
Elvileg már húzhatok UDFA-t, nem? Braxának letelt az egy napja bőven... Csak azért kérdem mert zúzok mindjárt kirándulni aztán csak késő este érek haza.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
valaki segitsen ki legyen kedves. jol gondolom h minnifield ugye az irre tetele miatt jogosan kaphatott tolem (450-525-600) felbontasban szerzodest ? illetve mi a helyzet akkor ha vki elso eveben 3 meccsen jatszott amugy inaktiv volt vegig ? az o uj szerzodesenek elso eve 450k v 525k ? valaszokat elore is koszi.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Kösz a PR-t, Newmant meg még mindig utálom, estére megnézem, van-e még valaki, aki érdekel, és beírom
több mint 11 éve
ja bocs, akkor Fafia Karoly ugye az enyem ? Igor elbaszta a rebidet javohl herr commissionaar ?MMMSeléggé szabálytalannak tűnik az emelés szóval viheted
több mint 11 éve
ja bocs, akkor Fafia Karoly ugye az enyem ? Igor elbaszta a rebidet javohl herr commissionaar ?