GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Vick remélem kihasználja a bye weeket és magába száll. Ha nem javul a teljesítménye a Seahawks ellen, akkor csücsül a padra.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Grat Igor!!Mondjuk a mérkőzés több mint felében hátrányban voltam, de azért 40 futókísérletet kellett ám hívni 😊

JT Daniels fan
több mint 12 éve
REG W4
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
23 fele jön a madcat
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
sérülések miatt először lemaradok a POról. kurvajó...
több mint 12 éve
oriasi. kinkeservesen sikerult leverni a texanst 😀 ezt inkabb nem kommentalnam. kosz a meccset tyr
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Nyerésben vagy pontarányban?Megvan az első Wm az alapszakaszban. Ma este minden játékosnak bőségesen lesz Tits & Champagne ennek örömére!+ az irl jaguarst már valószínűleg sikerült lepipálniHöri
Máris pozitív a pontarányom plusz nem leszek nyeretlen a divízióban sem! 😀iktriad
több mint 12 éve
Megvan az első Wm az alapszakaszban. Ma este minden játékosnak bőségesen lesz Tits & Champagne ennek örömére!+ az irl jaguarst már valószínűleg sikerült lepipálni
Máris pozitív a pontarányom plusz nem leszek nyeretlen a divízióban sem! 😀iktriad
több mint 12 éve
Megvan az első Wm az alapszakaszban. Ma este minden játékosnak bőségesen lesz Tits & Champagne ennek örömére! Máris pozitív a pontarányom plusz nem leszek nyeretlen a divízióban sem! 😀
több mint 12 éve
2 óra alatt 2:0-s szavazati eredmény, akkor eldőlt, lesz ma forduló.
több mint 12 éve
legyen, minél korábban

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
nem tom mennyi kedvetek van abajgatni de lehet ma lesz megint forduló, ugyanis a holnapi fórumfoci után hazaesve nem biztos hogy lesz kedvem élni.HöriRészemről támogatom az ötletet.
több mint 12 éve
nem tom mennyi kedvetek van abajgatni de lehet ma lesz megint forduló, ugyanis a holnapi fórumfoci után hazaesve nem biztos hogy lesz kedvem élni.
több mint 12 éve
Grat. a Steelersnek! Valahogy éreztem előle hogy ez bukta lesz...RataxesKöszi!
Kicsit feléd billent a meccs képe, kis kompenzálást kaptam a múlt heti L miatt. De hogy majd Reed 3 sacket nyom arra nem gondoltam 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Calvin Pace eddig mind3 meccsen szerzett 1-1 INT-et, vicces h IRL 10 szezon alatt jár háromnál 😀
több mint 12 éve
probléma megoldva, Cecil Shorts III néhol így néhol pedig C. Shorts III néven szerepelt és ezért nem updatelte a buccs statokat, mert most volt elkapása és nem talált ilyen nevű játékost. Rajta kívül még Mikel Leshoure Sr, és Roy Helu Jr-ral volt probléma, de elvileg most már jó
több mint 12 éve
jó szoros meccs volt braxa, sajna így alakult.valamiért a buccs csapat fájlját nem hajlandó updatelni, a többit igen
farky: az lehetséges, hogy stat leaders funkció el van cseszve? robert quinn 7 sacknél jár, de pl be sem fér a legjobb passrusherek közé (az elsőnek 6 van, btw)briareos
több mint 12 éve
Lehet egy részük csak fél sack volt? 4 van neki ahogy nézem...szerk.: téves, Wagner pl. a Bills ellen hármat szerzett, azt akármeddig felezem akkor se lesz 0 (mint ami a Stat leaders részlegben van)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
jó szoros meccs volt braxa, sajna így alakult.farky: az lehetséges, hogy stat leaders funkció el van cseszve? robert quinn 7 sacknél jár, de pl be sem fér a legjobb passrusherek közé (az elsőnek 6 van, btw)
több mint 12 éve
Tyrone Crawford 3 meccs / 5 sack az gyönyörű 😀
több mint 12 éve
Meglett az 5 sack, de az 5 TD meglepő 😊Ohh két védő TD-t is kaptunk, viszont csak egy támadót, az nem is rossz

több mint 12 éve
REG W3
több mint 12 éve
Érik a cut 😀Van egy sejtésem, hogy Joe McKnight megint szerzett ret-TD-tszerintem nem szerzettHöri
Legjobb befektetésemWyatt

több mint 12 éve
de belőlük még lehet 13-3, nekem a QB és LT-m nélkül nehezen,top5 csapatból igy PO sem lesz...braxa88te csak hallgass, a legtöbb top10-es csapat mérlege 0-3.Höri
több mint 12 éve
Van egy sejtésem, hogy Joe McKnight megint szerzett ret-TD-tszerintem nem szerzett
Legjobb befektetésemWyatt