GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Most direkt játszod a hülyét, vagy tényleg ennyire felfoghatatlan amiről beszélek? Farky-nak pl. valószínű teljesen tök mindegy, hogy fetomy milyen nevű csapattal játszik, de fetomynak nem lenne mindegy, hogy a kedvenc csapataként játszik-e. Pontosabban ha nincs választás nyilván fetomynak is mindegy, mert elsősorban játszani akar, de ha lehetne akkor már inkább úgy.Hogy jön ide a fantázianév? Gyakorlatilag úgyis tök mindegy, hogy az én csapatom Falcons néven fut-efetomyilyen alapon futhatna a csapatod Maltese Falcons néven is, nem?jjncaa
Csak szerintem a fantázianevek nem nagyon jönnek össze azzal, hogy mindenki lehessen a kedvencével, mert épp arról szólna a váltás, hogy ne "akárkivel" legyünk, hanem a kedvencekkel.
Ja, és mivel NFL-t játszunk, nem nem futhatna sem az én csapatom Maltese néven sem másén, mert az pont olyan moslék dolog lenne, mint mikor kiadnak egy soccer játékot, amiben Dal Poaro-k meg Onzoghik rohangálnak a Juventes csapatában. 😛
több mint 13 éve
Hogy jön ide a fantázianév? Gyakorlatilag úgyis tök mindegy, hogy az én csapatom Falcons néven fut-efetomyilyen alapon futhatna a csapatod Maltese Falcons néven is, nem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
idén nem lesz variálás, ugyanis egyes csapatok direkt úgy alakítják ki a keretet, hogy jól boldoguljanak a csoportjukban 😀Höriegyes csapatok nagyon gagyik akkor 😛 😀
több mint 13 éve
idén nem lesz variálás, ugyanis egyes csapatok direkt úgy alakítják ki a keretet, hogy jól boldoguljanak a csoportjukban 😀
több mint 13 éve
Hogy jön ide a fantázianév? Gyakorlatilag úgyis tök mindegy, hogy az én csapatom Falcons néven fut-e, mivel DeAngelo eladásával szerintem 1etlen darab IRL falconom sincsen 😛 Viszont nekem faszább érzés lenne bearsként tevékenykedni 😊Amúgy ja del +1, FA kör után is be lehetne akár játszani 😊 Igaz az a draft trackert brutállá tenné, de ha ezen múlik, énszívesen átírkálom 😊
több mint 13 éve
Most alapvetően nyilván meg lehet ezt jegyezni, nincs azzal probléma, viszont én kurvára tudnék örülni ennek a keretcserés cuccnak, mert nagyon nagyon szívesen lecserélném a Falconst, főleg Bears-re, de csak keretátvitellel 😊sőt, igazából játszhatnánk fantázianevekkel is 😛
Ahol ezt meg lehet beszélni,nem probléma, szerintem tényleg megjátszhatnánk 😊 Gondolom nem csak én szeretnék szívem szerint a kedvenc csapatommal lenni 😊fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nekem nagyon tetszik az ötlet! Nagy+++Arra lettem volna kíváncsi, hogy bria sigjeiről milyen csapatra asszociáltam volna.. 😀 Biztos valami Orlando Fantasyrafetomynekem lenne erre egy elborult javaslatom, mégpedig a keretcsere.
tehát mondjuk Toca jövőre Vikings GM lesz, de a játékoskerete ugyanaz marad mint most, Rata meg megy Denverbe szintén az eddigi keretével (vagy St. Louisba ha beleszól Storm 😀). Ugyanígy mehet Miamibe Delonso, vagy a Giantshez Kristóf is, fetomy Chicagoba, Gabtsi Cincybe, aztán lassan mindenki a helyére kerül, akinek van helye. A sasokért meg majd megverekednek.
Vagy a másik verzió, hogy mindenki megjegyzi a mostanit 😮Höri
Lehetne akár idén is, még draftig a keretcsere.
több mint 13 éve
Most alapvetően nyilván meg lehet ezt jegyezni, nincs azzal probléma, viszont én kurvára tudnék örülni ennek a keretcserés cuccnak, mert nagyon nagyon szívesen lecserélném a Falconst, főleg Bears-re, de csak keretátvitellel 😊Ahol ezt meg lehet beszélni,nem probléma, szerintem tényleg megjátszhatnánk 😊 Gondolom nem csak én szeretnék szívem szerint a kedvenc csapatommal lenni 😊
több mint 13 éve
Én is Steeler akarok lenni ha már lehet 😊
több mint 13 éve
Arra lettem volna kíváncsi, hogy bria sigjeiről milyen csapatra asszociáltam volna.. 😀 Biztos valami Orlando Fantasyrafetomynekem lenne erre egy elborult javaslatom, mégpedig a keretcsere.
tehát mondjuk Toca jövőre Vikings GM lesz, de a játékoskerete ugyanaz marad mint most, Rata meg megy Denverbe szintén az eddigi keretével (vagy St. Louisba ha beleszól Storm 😀). Ugyanígy mehet Miamibe Delonso, vagy a Giantshez Kristóf is, fetomy Chicagoba, Gabtsi Cincybe, aztán lassan mindenki a helyére kerül, akinek van helye. A sasokért meg majd megverekednek.
Vagy a másik verzió, hogy mindenki megjegyzi a mostanit 😮
több mint 13 éve
pedig szerintem tök egyértelmű h Cowboyst kellett volna beírni hisz ott játszom 😀Farkyén kérek elnézést 😀 (amúgy majd nézz fel, mert nemrég ment pm 😀)
Arra lettem volna kíváncsi, hogy bria sigjeiről milyen csapatra asszociáltam volna.. 😀 Biztos valami Orlando Fantasyra
több mint 13 éve
pedig szerintem tök egyértelmű h Cowboyst kellett volna beírni hisz ott játszom 😀tudomén, csak időnként megzavar, hogy pl. farkynál COLTSCOLTSCOLTS ezerrel, és automatikusan beírom, de ugyanez volt múltkor Tocával, aki szintén mindenfelé Vikings cuccal nyomult 😀 De lassan már megszokom,hogy bármit látok, kb. tuti nem az lesz a GM csapata 😀fetomyFaszomat hogy senki nem azzal a csapattal van, amivel ki van tapétázva a profilja 😀fetomyegy igazi kockának kívülről kéne fújnia mind a 32 csapat GM-jét 😀Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Na én pl full Phins és Oakland szurker vagyok, így normális hogy a Tampával tolom.
több mint 13 éve
tudomén, csak időnként megzavar, hogy pl. farkynál COLTSCOLTSCOLTS ezerrel, és automatikusan beírom, de ugyanez volt múltkor Tocával, aki szintén mindenfelé Vikings cuccal nyomult 😀 De lassan már megszokom,hogy bármit látok, kb. tuti nem az lesz a GM csapata 😀Faszomat hogy senki nem azzal a csapattal van, amivel ki van tapétázva a profilja 😀fetomyegy igazi kockának kívülről kéne fújnia mind a 32 csapat GM-jét 😀Stez
több mint 13 éve
Faszomat hogy senki nem azzal a csapattal van, amivel ki van tapétázva a profilja 😀fetomyegy igazi kockának kívülről kéne fújnia mind a 32 csapat GM-jét 😀
több mint 13 éve
Faszomat hogy senki nem azzal a csapattal van, amivel ki van tapétázva a profilja 😀
több mint 13 éve
azzal kitörölhetem, ha nincs Tibóm 😐a 2013/3. (KC) az top10-es lesz 😊de a szerencse melletted lesz.fetomy
újonc Qb-val fogom tolniStez
több mint 13 éve
a 2013/3. (KC) az top10-es lesz 😊de a szerencse melletted lesz.
újonc Qb-val fogom tolniStez
több mint 13 éve
a 2013/3. (KC) az top10-es lesz 😊újonc Qb-val fogom tolni
több mint 13 éve
Pat Rob Facepalm!Volt egy megérzésem hogy jò lesz, de majd jövőre kiderül 😊 De amùgy kör vègi pickekről van szò ha ez enyhìt valamit 😛
2+3+4? 😀 nebasszáfölHöri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Frissült a licit állásos hsz, szorri a késésből adódó bonyodalmakért 😊
több mint 13 éve
csak egy tényt állapítottam meg

---
több mint 13 éve
Én nem hiszem hogy szídtam Breest vagy a csapatod.
több mint 13 éve
minden játékos addig szar, míg Brees mellett játszik, bár érdekes módon ez a nem én keretemben levőkre nem vonatkozikIgen, valószínűleg azért nem szerződtek újra az addigi kezdőjátékosukkal, mert olyan szar volt. Azt is azért írják, hogy elég biztos benne az edzői stáb hogy nehogy igazad legyen.Delonso_Lol az egyik szerint kevésért adtam el a másik szerint sokért, jók vagytok ....ha Loadholt szar, akkor PatRob felőlem lehet bármilyen kezdő, ő extrameghiperszuperszarjjncaa
The Saints are reportedly ''very comfortable'' with CB Patrick Robinson becoming a full-time starter next season.
A first-round pick in 2010, Robinson appeared in 15 games, recording 47 tackles and four interceptions. Considered the in-house favorite to replace free agent Tracy Porter, Robinson's production surpassed Porter's in nearly every defensive category last seasonDelonso_

---