NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
Texas Longhorns
Fire sarkasian!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Baxter is working through a hamstring injury. Sources have told @On3sports that Oct. 4 at Florida has been circled as a possible return date.
Poloska vagyok.
szerk.: ESPN fel is töltötte: www.youtube.com/watch?v=j-kB_2c5UeI
fact #1: az UTEP irányítója marachi nelson szintén abban a class-ban volt (2023), mint arch manning. ő a posztján az 5. helyen állt 5*-osként. az USC-hez, ment ahonnan transferelt előbb a Boise State-hez, majd néhány hónappal később az UTEP-hez. ha manning így halad neki is hasonló út néz ki.
247sports.com/season/2023-football/RecruitRankings/?InstitutionGroup=HighSchool&Position=QB
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
san jose state ellen sem volt impresszív a győzelem, s habár a zsebben már jobban mozgott, ám még mindig kérdés övezi, hogy vajon valóban van e sérülése. sarkisian tagad.
That doesn’t look right pic.twitter.com/1JUk181BOJ
— Brooks Austin (@BrooksAustinBA) September 7, 2025
Ventura
san jose state ellen sem volt impresszív a győzelem, s habár a zsebben már jobban mozgott, ám még mindig kérdés övezi, hogy vajon valóban van e sérülése. sarkisian tagad.A D viszont ligaelső, erre építhetünk.
Ventura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
Sztem Sark évről évre szépen építkezik és inkább most ez a pofon, mint a Florida ellen, ami igazán számít.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
személy szerint erre is számítottam
sajnos várható volt mert manning és az edzői stáb is túl van értékelve
Fire sarkasian!
volt két esztendeje a rendszerben, kb. a megszokott edzőkkel, a HC-al. ezek az emberek már gyerek koruktol kezdőden játszák a játékot, tanulják a technikát, erre azt kaptuk, mintha egy hónapja húztak volna be egy football-t nem űzött embert az utcáról, hogy tanuljon meg dobni. ez mi volt?!? 5 yardra kellett volna eltalálni Moore-t, azonban nem a kezei között landolt a labda, hanem a pályán. nem csak, hogy a dobással voltak, gondok, de a a döntéshozatallal is - ezt szépen prezentálja is a srác a mellékelt film study-ban (pl. 13:20-nál), ahol nem csak, hogy a rosszabbik döntést hozta, de még a dobás erősség is kérdőjeles, hogy szükséges e oly erővel megküldeni a pusztán néhány yardnyira loholó játékost. de ilyen rossz döntések közé tartoznak a check-down mellőzése, a késői reakciók a zseb elhagyására.
throws of 5+ air yards vs. ohio state
first 3 qrts: comp-att 0-5 -- yards 0 -- td-int 0-1
4th qrt: comp-att 4-7 -- yards 105 -- td-int 1-0
"Manning finished with an off-target percentage of 37%, the worst by a Texas quarterback in a game over the past decade, according to ESPN Research."
-- youtube.com/shorts/c8lOngZHvOM?si=MTugKeJlRgOK8fw1 --
némileg ugyan fél lábbal már a garbage time-ban, ám végül csak sikerült néhány szép megmunkált passzt látni, s hagyni optimizmust a jövőre vonatkozóan (pl. 4. negyed, 3:28 / 2:20).
hogy mi történt, számos oka lehet, amit már cikkek elemeztek, ám nem akarom elhinni (még), hogy ez a valós képessége, így elkönyvelem mentális errornak (említett média hype és a manning név, amire kb. nem lehet "szégyent" hozni), sarkisian hibás hívásainak és az elkapósornak (akiket kifejezetten jól levédett a OSU D#).
sarkasian játékhívása és koncepciója is hagy bőven kívánnivalót (van kickerünk is, halo!? - mentálisan szerintem nagy szüksége lett volna a csapatnak, hogy ne 14-0-val álljunk a negyedik negyedben).
rendben, van három mérkőzés és egy bye week, hogy korrigáljuk a hibákat és reggeltől estig gyakorolja manning a kohéziót az elkapókkal (pl. 4. negyed, 1:40, mannning to wingo), mielőtt október 4-én elkezdjük a SEC menetelést a flordia gators ellen - a mocsárban. végső soron ez a pofon még a lehető legjobbkor is jön, az OSU D# szeritnem tradicionálisan erős, így most reverse-ben láttunk egy képet, sem mintha valami alsó házi csapatot vertünk volna el 63-7-re, hogy aztán egy óriásit koppanjunk. kedvenc play-em a 4. negyed, 11:17-nél volt, amikor baxter nagyon ügyesen vette észre az érkező védőt, ezzel az irányítónak extra időt hagyva; illetve manningnek is javult a pocket presence, hogy 2-3 lépéssel arrébb ugorjon: pass completed, first down.
u.i.: szintén a negyedik negyedben, 1:34-el a vége előtt 4&5-re pedig szopja ki brandon baker, hogy nem vette fel a blokkot
ma este magyar idő szerint 18 órakor végre újra football!A YouTube tavaly csak az ESPN live-okat támogatta, a FOX nézhetetlen volt. Marad a stream.
texas longhorns vs. ohio state buckeyes.
arch manning vs. ohio state buckeyes.
🐂🤘🏽🏈
Ventura
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
texas longhorns vs. ohio state buckeyes.
arch manning vs. ohio state buckeyes.
🐂🤘🏽🏈
Hook'Em!
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
mint mindigTexas is currently the favorite to win the Natty next season 🍿🏆 pic.twitter.com/eEAjJrRFod
— ESPN BET (@ESPNBET) January 21, 2025
zacknorb
Texas is currently the favorite to win the Natty next season 🍿🏆 pic.twitter.com/eEAjJrRFod
— ESPN BET (@ESPNBET) January 21, 2025
Poloska vagyok.
úgy legyenKét éven belül két CFP és most jön a messiás. 26-ban bajnoki döntő, akárki meglássa.Pont ezt akartam kérdezni, h ennyire szar? Csak mert én nagyon új vagyok a bandwagonon, de eddig ennyire vészesen szar edzőnek nem tűnt.Hozz jobbat.ó bassza megBreaking: Texas has agreed to a new seven-year deal for Steve Sarkisian, a source tells @PeteThamel.
— ESPN College Football (@ESPNCFB) January 18, 2025
Action Network first reported the new deal. pic.twitter.com/GSshyLD7GR
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Dzsokijuing
rob3r7o
Dzsokijuing
Két éven belül két CFP és most jön a messiás. 26-ban bajnoki döntő, akárki meglássa.Pont ezt akartam kérdezni, h ennyire szar? Csak mert én nagyon új vagyok a bandwagonon, de eddig ennyire vészesen szar edzőnek nem tűnt.Hozz jobbat.ó bassza megBreaking: Texas has agreed to a new seven-year deal for Steve Sarkisian, a source tells @PeteThamel.
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Dzsokijuing
rob3r7o
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
Inkább arról van szó, hogy balfasznak tűnik. Ráadásul komolyabb eredménye sincs és itt is elbukott eddig a komolyabb erőfelmérők többségén.[/quote]Pont ezt akartam kérdezni, h ennyire szar? Csak mert én nagyon új vagyok a bandwagonon, de eddig ennyire vészesen szar edzőnek nem tűnt.ó bassza megHozz jobbat.
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Dzsokijuing
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
Pont ezt akartam kérdezni, h ennyire szar? Csak mert én nagyon új vagyok a bandwagonon, de eddig ennyire vészesen szar edzőnek nem tűnt.Hozz jobbat.ó bassza megBreaking: Texas has agreed to a new seven-year deal for Steve Sarkisian, a source tells @PeteThamel.
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Dzsokijuing
„History is a set of lies agreed upon.”
Hozz jobbat.ó bassza megBreaking: Texas has agreed to a new seven-year deal for Steve Sarkisian, a source tells @PeteThamel.
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
ó bassza megBreaking: Texas has agreed to a new seven-year deal for Steve Sarkisian, a source tells @PeteThamel.
zacknorb
Breaking: Texas has agreed to a new seven-year deal for Steve Sarkisian, a source tells @PeteThamel.
Poloska vagyok.