CFB követő 2025
for millions of years, Ducks have trusted Ponds ... but tonight they have been betrayed https://t.co/cOkHReCzH3
— Rodger Sherman (@rodger) January 10, 2026
zacknorb
After the game, Oregon Football equipment staffer went up to D'Angelo Ponds and gave him the ball from his pick 6! What an unbelievable person! That’s what college football is all about! https://t.co/ce3NmTOv9V pic.twitter.com/NurXYvrBr3
— The cfb lliason (@realfbllliason) January 10, 2026
Poloska vagyok.
Innentől az NFL az első, viszont a Divisional körben már nincs MNF, oda ideális.A döntőt érdemes lesz vajon nézni? Lehet a Hurricanes sem lesz elég jó ehhezA döntőt mindig érdemes nézni, bár hogy milyen motivációból rendezik péntek este helyett hétfőn, azt sosem értettem.
shagi0206
Kampman
A Friday Night Lights high school foci 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Mennie kellAkkor Herflich pláne dörzsöli a tenyerét 😛 mondjuk ott Beck akit nagyon nem csípek. Az Indiana pedig "szent irigység" miatt nem annyira ok. De megérdemlik ha összejön 😊De Beck most vajon jön a draftra? Már idén 24 lesz. Mondjuk starting qb nem lesz szerintem, nincs meg benne a "kraft".
dande2
shagi0206

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Akkor Herflich pláne dörzsöli a tenyerét 😛 mondjuk ott Beck akit nagyon nem csípek. Az Indiana pedig "szent irigység" miatt nem annyira ok. De megérdemlik ha összejön 😊De Beck most vajon jön a draftra? Már idén 24 lesz. Mondjuk starting qb nem lesz szerintem, nincs meg benne a "kraft".
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Nézhető, persze, de semlegesként inkább néztem volna egy izgalmasabb, kiélezettebb meccset... Az volt a gáz, h már a 10. másodpercben eldőlt a momentum. Ez így szó szerint egy szimpla kacsavadászat... Ennyire egyoldalúra nem számítottam...Maple Leaf Farms is one of the largest duck processing operations in the USA, butchering about 9 million ducks annually and they are located in Leesburg, Indiana
ZsotyA

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal

Just Win Baby!
De mivel most volt a nagy Stranger Things őrület, és - mint tudjuk - Hawkins Indianaban van, még ha csak fiktív hely is - össze lehet rakni 😀Ráadásul rengeteg indianapolisi cégnek van Atlantában irodája, de olyan sokáig volt annyira rossz a fociprogram, hogy kb az lehetett hinni, hogy szurkolójuk sincs :/I was not aware until recently that Indiana has the largest living alumni base in the country (805,000).
— Stewart Mandel (@slmandel) January 10, 2026
But a bunch of football stadiums are now finding that out.
zacknorb
Ilyen mikor egy sleeping giant felébred
r.baggio
Ráadásul rengeteg indianapolisi cégnek van Atlantában irodája, de olyan sokáig volt annyira rossz a fociprogram, hogy kb az lehetett hinni, hogy szurkolójuk sincs :/I was not aware until recently that Indiana has the largest living alumni base in the country (805,000).
zacknorb
Ilyen mikor egy sleeping giant felébred
Szerkesztette: r.baggio

---
Legalább sikerült 2 meccset nyerni idén a rájátszásban.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
I was not aware until recently that Indiana has the largest living alumni base in the country (805,000).
Poloska vagyok.
És beküldik a CB-t elkapónak már a második negyed végén, csak mert gondolom nem akarnak alázniEzzel már elkéstek
r.baggio

---
A döntőt érdemes lesz vajon nézni? Lehet a Hurricanes sem lesz elég jó ehhezLegjobb OLine vs legjobb DLine
shagi0206

---
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Minden idők legtökéletesebb edzői munkája ez, mintha jövőre a Browns nyerné simán az SB-t.

---
Jó éjszakát
Szerkesztette: Heisman nádor
a 2.félidőt a Hoosiers kezdi, szóval a félidőt még kivárom, de aztán erre van a network 4 hogy a garbage time-ot végignézzem gyorsítva holnaphát pedig - lehet az lesz.A #1 Indiana ellen ez kb ennyi is volt, egy drive-ot kell még ebből megnézni, de ha nem TD, akkor a maradékot elég lesz felvételrőlNananana
Heisman nádor
r.baggio
shagi0206