NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Bowl szezon 2013-14
1 feliratkozó
több mint 11 éve
na szép, nem kell semmilyen drive 😀
több mint 11 éve
winston picksix lesz, mindenki meglássa!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Kicsit csalódott vagyok, hogy nem futottak 3rd downra is 😊.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Kevés dolgot rühellek annyira mint az ilyen taunting büntetést. Ennyi szerintem símán belefér.BazzaniInkább ezerszer ez, mint ami a soccerben van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Na van 5 perc a TDre
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Az MSU azért nem kis szívességet tett azzal az embereknek, hogy legyőzték az OSU-t..... 😊
több mint 11 éve
Kevés dolgot rühellek annyira mint az ilyen taunting büntetést. Ennyi szerintem símán belefér.BazzaniDe legalább megvan a bűnbak! 😀 Azóta folyamatosan ezt a szegény kölyköt mutatják, mintha ezen múlna a meccs
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Kevés dolgot rühellek annyira mint az ilyen taunting büntetést. Ennyi szerintem símán belefér.
több mint 11 éve
Na most már jöhetne az Auburn offense...eléggé bent maradtak az öltözőben
több mint 11 éve
Ez nem volt holding? 😛JakehomerUtólag lehet rájöttek, és azért vitték hátra a point aftert, hogy ne mehessenek neki a kettesnek...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Freeman vaze, remélem nem ezen múlik majd
több mint 11 éve
alakul az állás az Auburn mondjuk magát szopatja
több mint 11 éve
az sima volt 😀 Daltoning rulezAz ki? 😊 de ilyet még leírni, pont egy chargers fannak a vasárnapi chargers-bengals után... :pbaggioTovábbra is remek a meccs amúgy, tiszta NFL playoff 😊Chargers LTJJ ezért meglincsel 😀Jakehomer
több mint 11 éve
Nem drukkolok nekik, csak várom, hogy az idei nostradamus jóslat is bejöjjön (hogy aztán kampányolhassak, mennyire kiszámítható az nfl 😊)Régi SportKlub-os szakkomentátor. 😊Az ki? 😊 de ilyet még leírni, pont egy chargers fannak a vasárnapi chargers-bengals után... :pbaggioTovábbra is remek a meccs amúgy, tiszta NFL playoff 😊Chargers LTJJ ezért meglincsel 😀Jakehomer
Amúgy mi ez a Chargers fanság? A Browns csak múló divat?Bazzani

---
több mint 11 éve
Két rossz döntés egymás után Marshalltól, mindkétszer neki kellett volna futnia
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Na végre a védelem csinál valamit
több mint 11 éve
Régi SportKlub-os szakkomentátor. 😊Az ki? 😊 de ilyet még leírni, pont egy chargers fannak a vasárnapi chargers-bengals után... :pbaggioTovábbra is remek a meccs amúgy, tiszta NFL playoff 😊Chargers LTJJ ezért meglincsel 😀Jakehomer
Amúgy mi ez a Chargers fanság? A Browns csak múló divat?
több mint 11 éve
Ha csak ezt a meccset nézem akkor nem húznám be Benjamint az első körben.
több mint 11 éve
Az ki? 😊 de ilyet még leírni, pont egy chargers fannak a vasárnapi chargers-bengals után... :pTovábbra is remek a meccs amúgy, tiszta NFL playoff 😊Chargers LTJJ ezért meglincsel 😀Jakehomer

---
több mint 11 éve
Benjamin ma el van veszve.
több mint 11 éve
Továbbra is remek a meccs amúgy, tiszta NFL playoff 😊Chargers LTJJ ezért meglincsel 😀
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Továbbra is remek a meccs amúgy, tiszta NFL playoff 😊Chargers LTbullshit, jobb annál 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
A facebook oldalukra pár órával a meccs előttig semmit nem raktak fel a döntőről, ennyit erről sajnos. És csak a miheztartás kedvéért, a sport tv-n nem épp a super bowlon mennek leginkább át bulvárosba? Dávid Kornéllal meg lévaibalázzsal a stúdióban...Én nagyon örülök, hogy van mert streamen nem tudnám nézni sajnos. Máskor nem is annyira zavar ha ilyen a közvetítés, de mondjuk a döntőre csinálhattak volna egy kicsit nagyobb szakmázást, mert esetleg ezt olyan is megnézi aki mondjuk a Fiszemfaszom Bowlt nem.BazzaniEgy főleg kosarat közvetítő kommentátor és egy volt kosaras ül be amfocit kommentálni, a végerdmény nem is lehet más, mint ez. Ugye az NCAA basketballt is adja a csatorna, vagy mondhatnám úgy is, hogy az mellé jár csomagban a foci... Örüljünk, hogy van, ahogy a sport tv védelmezői mondanákbaggioA csatorna vagy a riporterek által?DigiSport-hoz igazán beülhetne egy szaki a két riporter mellé a döntőre, mert így elég kevés új infót adnak a népnek.BazzaniMostohán van kezelve így is a közvetítésbaggio
Mert nekem néha úgy tűnik az egész mintha kicsit kötelességtudatból kommentálnák le közben eljátszva, hogy mennyire szeretik és mennyire értenek hozzá.Bazzani

---