Bowl szezon 2013-14
1 feliratkozó
több mint 10 éve
na ennek akkor vége isamit az Auburn összechockerkedett a végén azt azért tanítani kéne
több mint 10 éve
Horse colar...ez nem repült, fontos lehet
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Pedig megtette Winston a szívességet, hogy a pálya közepére dobott egy rövid passzt, erre egymásnak rohan két védő
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jól szerelnek itt, csak gyakran rossz mezes játékost... Mint egy playjel korábban is...Mint látod 😊Lehet még jobban is járt az Auburn 😊baggioTaktikusan beengedték, hogy átmehessenek a fáradt Noles D-n? 😊Jakehomer
Nem szoktam flagfocival jönni, de mikor egy nagydöntőben is ennyire gyengén megy a szerelés, az már azért jelzi, hogy komoly bajok vannak már a futball alapjaival bizonyos okokbólbaggio
több mint 10 éve
bázz..
több mint 10 éve
Mint látod 😊Lehet még jobban is járt az Auburn 😊baggioTaktikusan beengedték, hogy átmehessenek a fáradt Noles D-n? 😊Jakehomer
Nem szoktam flagfocival jönni, de mikor egy nagydöntőben is ennyire gyengén megy a szerelés, az már azért jelzi, hogy komoly bajok vannak már a futball alapjaival bizonyos okokból
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ennyi Miss tackle nem fér beleChargers LTMister tackle nem figyelt oda és rögtön ez van
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
too. much. time...
több mint 10 éve
Azért az Auburn nem játszik szar döntőket 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ennyi Miss tackle nem fér bele
több mint 10 éve
Jaj, Mason, nem szabadott volna bevinni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Lehet még jobban is járt az Auburn 😊baggioTaktikusan beengedték, hogy átmehessenek a fáradt Noles D-n? 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
marshall clucth
több mint 10 éve
Hát ennél pechesebb időben meghúzódni nem is lehetett volna
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hehe, a true freshman WR. 😊vassadi100 méteres sprinter, simán a leggyorsabb játékos jelenleg az ncaa-ben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
na akkor jöhet a szokásos epic auburn fordítás
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Hehe, a true freshman WR. 😊
több mint 10 éve
Lehet még jobban is járt az Auburn 😊
---
több mint 10 éve
Annyira biztos voltam benne, hogy lesz valami ilyesmi, az előbb majdnem be is írtam, de nem akartam jinxelni 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
vagy nem...
több mint 10 éve
Hohóóó 😀