NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 533
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Bowl-szezon 2017/18
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Hoppá Stanford megfogott egy fake puntot... Nem jött be a trükkös játék 😊 De jó meccsnek ígérkezik. Első támadásból punt faket próbálsz 😊
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
OLB is need 😊 Amúgy tudom hogy nincs magasra taksált WR, de valakin mindig megakad a szemem akit a későbbi körökben kivihetnénk. Tavaly pl Cooper Kupp nagy kedvencem volt. Senior Bowlon jobban szemügyre is vehettük. Aztán milyen fasza a Ramsbe... Szóval scoutolok, keresem a csiszolatlan gyémántokat 😊Baggio mejik meccset érdemes nézni szerinted a másik kettő közül?én a Holiday Bowlra szavazok, de az Alamo sem ígérkezik rossznak
Csita
Megint késő van, de árgus szemekkel nézem az elkapókat, hogy kit szeretnék jövőre Bears mezben látni...a négy közül egyik csapatban sincs magasra taksált WR prospect
Tomcsik
a támadó- és védőfalakban viszont több is
baggio
több mint 6 éve
Baggio mejik meccset érdemes nézni szerinted a másik kettő közül?én a Holiday Bowlra szavazok, de az Alamo sem ígérkezik rossznak
Csita
Megint késő van, de árgus szemekkel nézem az elkapókat, hogy kit szeretnék jövőre Bears mezben látni...a négy közül egyik csapatban sincs magasra taksált WR prospect
Tomcsik
a támadó- és védőfalakban viszont több is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Csita
339
Nyert a Boys! 😀
több mint 6 éve
Csita
339
Baggio mejik meccset érdemes nézni szerinted a másik kettő közül?
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Megint késő van, de árgus szemekkel nézem az elkapókat, hogy kit szeretnék jövőre Bears mezben látni...
több mint 6 éve
Rudolph nálam teljesen leírta magát, mint komolyan vehető qb prospect... szét van esve teljesen a játéka, sokszor olyan homályokat dob, hogy rossz nézni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Csita
339
Baggio ez a 6os csatornán lesz!CFB // Washington State vs Michigan State
Ez meg ugyan itt a 4-en!
CFB // Stanford vs TCU
több mint 6 éve
nálad akarok dolgozni, mert ennél jobb napirendet elképzelni se tudnék 😀Ilyen ez az amcsi foci függőség! 😀 Én még nem fekszek 6kor! Akkor megyek lefele kinyitni a kocsmát! Majd vkor 10-kor lesz alvás! 😀Na hozok edrinket mert még hosszú az éccaka! És még lesz két meccs! 😀nekem is muszáj volt egy monstert leküldenem már, a következő négy napban úgyse fekszik le az ember hat előtt 😊
Csita
baggio
Csita
---
több mint 6 éve
Na hozok edrinket mert még hosszú az éccaka! És még lesz két meccs! 😀nekem is muszáj volt egy monstert leküldenem már, a következő négy napban úgyse fekszik le az ember hat előtt 😊
Csita
---
több mint 6 éve
Csita
339
Na hozok edrinket mert még hosszú az éccaka! És még lesz két meccs! 😀
több mint 6 éve
Csita
339
Gyerünk Cowboys! Meg lesz a meccs! 😀
több mint 6 éve
két jó csapat jó meccse, ez már nagyon kellett, innentől indul a bowl-szezon érdemi része
---
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Ez igen...eddig végre foci van 😀
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
sok kiütés volt már ebben a bowl-szezonban, de hogy a 6-6-os Navy áldozata legyen egy ACC-s csapat, az azért az eddigiek közül messze a legnagyobb meglepetés... remélhetően a Virginia Tech ennél nagyobb ellenállásra lesz képes az Oklahoma State ellenEz szörnyű...már a 2. félidőt nem is néztem...készülök inkább az éjszakára
baggio
több mint 6 éve
sok kiütés volt már ebben a bowl-szezonban, de hogy a 6-6-os Navy áldozata legyen egy ACC-s csapat, az azért az eddigiek közül messze a legnagyobb meglepetés... remélhetően a Virginia Tech ennél nagyobb ellenállásra lesz képes az Oklahoma State ellen
---
több mint 6 éve
Kit érdemes figyelni, aki lehetséges prospect?három virginiait:
kátrány
Micah Kiser, LB
Quin Blanding, S
Andrew Brown, DT
a csapat összességében nem valami erős, ahogy az az elmúlt években tőlük megszokott, de ennek ellenére minden évben eljut 1-2 emberük az NFL-be, mindhárman 3-5. körös prospectek
---
több mint 6 éve
Kit érdemes figyelni, aki lehetséges prospect?
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
Tegnapi meccsek összefoglalói:INDEPENDENCE BOWL
PINSTRIPE BOWL
FOSTER FARMS BOWL
TEXAS BOWL
Mai menü:
19:30 Virginia vs Navy - ESPN (Navy-Marine Corps Memorial Stadium, Annapolis)
23:15 Virginia Tech vs Oklahoma State - ESPN (Camping World Stadium, Orlando)
03:00 Stanford vs TCU - ESPN (Alamodome, San Antonio)
03:00 Washington State vs Michigan State - FS1 (SDCCU Stadium, San Diego)
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Megnéztem azt az elkapast...úgy látszik az Arizona ellen ez elkapas. Csak a Patriots ellen nem lehet hasonlót 😂
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Most nézem vissza Iowa meccset...hihetetlen ez a Josh Jackson...nem is az ő emberének dobják a labdát, de így is neki jön össze az INT 😀Nagyon klassz meccs volt...szép győzelem...
több mint 6 éve
wow, egy punter lett a player of the game -je 😀 (michael dickson)bár meg is érdemli. 11-ből 10 puntja 20 yardon belül landolt. 8 puntja pedig 10 yardon belül.