NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 573
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Bowl-szezon 2017/18
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Tegnapi meccsek összefoglalói:HEART OF DALLAS BOWL
QUICK LANE BOWL
CACTUS BOWL
Mai menü:
19:30 Southern Mississippi vs Florida State - ESPN (Independence Stadium, Shreveport)
23:15 Iowa vs Boston College - ESPN (Yankee Stadium, New York)
02:30 Arizona vs Purdue - FOX (Levi's Stadium, Santa Clara)
03:00 Texas vs Missouri - ESPN (NRG Stadium, Houston)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
catattack
3 520
Kansas O line kezd leamortizálódniCsori Delton viszi az egesz offense-t...
Tomcsik
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Meccs a Chase Fielden, Jordan Rodgers szakértésével, ezt megnézem 😀Èrdekesnek ígérkezik, de nem tudom meddig tudom még nyitva tartani a csipám 😊
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 300
Meccs a Chase Fielden, Jordan Rodgers szakértésével, ezt megnézem 😀
több mint 6 éve
majd megint, pedig igen blowoutnak nézett ki elsőre ez is, de hamar megváltozott a játék képe
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
remek fake punt!twitter.com/YahooDrSaturday/status/945787950817792001
---
több mint 6 éve
mint írtam, van QB-juk, Will Grier már a következő évi drafton 2-3. körös prospect lehetne, csak novemberben megsérült, nélküle meg a többieknek sincs sok kedve játszaniQB nèlkül nem megy.WV D nem tűnik rossznak.játszik benne pár future pro, de a többségük még underclassman, 2018-ban minimum a Big XII-döntő a cél
kátrány
baggio
kátrány
---
több mint 6 éve
QB nèlkül nem megy.WV D nem tűnik rossznak.játszik benne pár future pro, de a többségük még underclassman, 2018-ban minimum a Big XII-döntő a cél
kátrány
baggio
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
WV D nem tűnik rossznak.játszik benne pár future pro, de a többségük még underclassman, 2018-ban minimum a Big XII-döntő a cél
kátrány
---
több mint 6 éve
WV D nem tűnik rossznak.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
Elég gyenge sajnos ez a WV. A QB-t szinte agyoncsapják a Utah védők.a csere QB játszik ugye, mert Grier sérült, aki viszont visszatér végzős évére az elkapó Sills-szel együtt, szóval ez tényleg csak egy nyűg így az Eers-nek, a Utah meg szinte mindig nyeri a bowljait (10-1 a mérleg Whittinghammel)
danyly
---
több mint 6 éve
Elég gyenge sajnos ez a WV. A QB-t szinte agyoncsapják a Utah védők.Jaja, én is láttam a hírt Rosen-ről.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 6 éve
Elég álmosan indul a nap, de úgy néz ki muszáj lesz éjszakázni, mert Rosen mégis játszhat a Cactus Bowlon hajnalbanoké rosszul hallottam csak, nem ment át az agyrázkódásteszten
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 6 éve
19:30 Utah vs West Virginia - ESPN23:15 Duke vs Northern Illinois - ESPN
03:00 Kansas State vs UCLA - ESPN
---
több mint 6 éve
Oliver futott TD, na erre nem gondoltam volna 😊
---
több mint 6 éve
Csita
339
Jó estét! Nanézzük! ki is kapcsolom a Bu-NE meccset! Go Houston! Ha már texasi! 😀
több mint 6 éve
---
több mint 6 éve
Csita
339
epic meccs volt, ezután kötelező a dollar general bowl is 😊Szép volt! Még jó hogy nézem a Toledo mecset is! 😀
baggio
több mint 6 éve
epic meccs volt, ezután kötelező a dollar general bowl is 😊
---
több mint 6 éve
na baszki ezt is bukom a végére 😀
több mint 6 éve
basszus most úszik el végleg a bowl-tippsorom, de sebaj 😀 szenzációs ez az Army
---