Bowl-szezon 2017/18
1 feliratkozó
több mint 6 éve
3&20, run the ball Georgia! 😀 szenzációs ez az rb-páros
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
nem lépett ki előtte
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
hoppá...erre nem gondoltam 😊
több mint 6 éve
dobjanak már dpi-t a bamára komolyan...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Meglepődnék, ha bármelyik csapat 30 fölé megy ma..Jó kis Bills-Jags-féle meccs lesz ez is 😊twitter.com/BravesAndBirds/status/950544081331081218
Igor
baggio 🏈
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
...amikor Payne még ráugrik a kupacra....nem lennék az alján.....
több mint 6 éve
Jó kis Bills-Jags-féle meccs lesz ez is 😊twitter.com/BravesAndBirds/status/950544081331081218
Igor
---
több mint 6 éve
Jó kis Bills-Jags-féle meccs lesz ez is 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
wowwowwow micsoda védőjáték, és sokat jelenthet, hogy sérülés miatt nem játszhat a Bama kezdő bal odlali guardja
---
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
De nagyon azt hitték, hogy a bab is hús
több mint 6 éve
aha bubble screen voltakkor oldalpassz volt az 1. játék? Chubbnak volt 1 játéka, azt hittem futás volt.7 passz és más semmia bama védőfala Payne vezetésével eddig megeszi a georgiai OL-t reggelire... talán el kellene kezdeni futniLehet nem ártana. Eddig volt vagy 1
baggio 🏈
shagi0206
baggio 🏈
shagi0206
---
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
akkor oldalpassz volt az 1. játék? Chubbnak volt 1 játéka, azt hittem futás volt.7 passz és más semmia bama védőfala Payne vezetésével eddig megeszi a georgiai OL-t reggelire... talán el kellene kezdeni futniLehet nem ártana. Eddig volt vagy 1
baggio 🏈
shagi0206
baggio 🏈
több mint 6 éve
7 passz és más semmia bama védőfala Payne vezetésével eddig megeszi a georgiai OL-t reggelire... talán el kellene kezdeni futniLehet nem ártana. Eddig volt vagy 1
baggio 🏈
shagi0206
---
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
a bama védőfala Payne vezetésével eddig megeszi a georgiai OL-t reggelire... talán el kellene kezdeni futniLehet nem ártana. Eddig volt vagy 1
baggio 🏈
több mint 6 éve
a bama védőfala Payne vezetésével eddig megeszi a georgiai OL-t reggelire... talán el kellene kezdeni futni
---
több mint 6 éve
azt hiszem újraindította és most jobbAz meg sokszor akad nálam (nem tudom miért, a youtubeos nem szokott). A net meg ratyi, falun nincs válogatási lehetőségMost jut eszembe, én nem készültem fel a reklámokra. Kicsit éhes vagyok, nemsokára jön a sok ennivaló reklám, és hamar kajás leszek :/nézd a grandmás feedet, az reklámszünetekben a coaches roomra vált
shagi0206
baggio 🏈
shagi0206
---
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Az meg sokszor akad nálam (nem tudom miért, a youtubeos nem szokott). A net meg ratyi, falun nincs válogatási lehetőségMost jut eszembe, én nem készültem fel a reklámokra. Kicsit éhes vagyok, nemsokára jön a sok ennivaló reklám, és hamar kajás leszek :/nézd a grandmás feedet, az reklámszünetekben a coaches roomra vált
shagi0206
baggio 🏈
több mint 6 éve
Most jut eszembe, én nem készültem fel a reklámokra. Kicsit éhes vagyok, nemsokára jön a sok ennivaló reklám, és hamar kajás leszek :/nézd a grandmás feedet, az reklámszünetekben a coaches roomra vált
shagi0206
---
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Most jut eszembe, én nem készültem fel a reklámokra. Kicsit éhes vagyok, nemsokára jön a sok ennivaló reklám, és hamar kajás leszek :/
több mint 6 éve
Kampman
28 324
Gyerünk Georgia, ha már logótestvérek vagyunk
több mint 6 éve
szemüveget a rúgónak! (a Bamánál is 😊)
---
több mint 6 éve
"Ha rarely misses from this range..." 😀
több mint 6 éve
Papppafaszom meg a 40+ FG.....
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
De kellett az a false start 😊