NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
171
23
23:15 Florida State @ Alabama [Net4+]
Bowl-szezon 2017/18
1 feliratkozó
több mint 8 éve
A JMU-nak egy blokkolt FG után ott az esély, hogy game winning driveot vezessenek.
több mint 8 éve
Stapelton circus catcheit a többiek igen csúnya dropokkal kompenzálják a JMU-ban...
több mint 8 éve
a labdaeladások mellett az elejtett elkapók is mételyezik a JMU esélyeit, a jobbik csapat áll vesztésre így...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Connor Wentz sighting!
több mint 8 éve
A JMU már támadhat is a vezetésért.El is adta Schor...
iktriad
több mint 8 éve
A JMU már támadhat is a vezetésért.
több mint 8 éve
Már vak is vagyok, köszi.Youtube streamed van esetleg baggio?eredménykövetős fejléc?
iktriad
közben ott is a Dukes TD, már csak 4 pont a hátrány
baggio 🏈
több mint 8 éve
Youtube streamed van esetleg baggio?eredménykövetős fejléc?
iktriad
közben ott is a Dukes TD, már csak 4 pont a hátrány

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Youtube streamed van esetleg baggio?
több mint 8 éve
a JMU-nál volt egy év elkapása isKi más, mint Stapelton. Ilyenekből hozott össze vagy 5-öt a Weber State ellen, életben tartva a Dukest.
twitter.com/NCAA_FCS/status/949710678717227009
baggio 🏈
több mint 8 éve
Megjöttem. Helyzetjelentést kérek!korrekt meccs eddig, csak a turnover luck miatt vezet 11 ponttal a Bison
iktriad
a JMU-nál volt egy év elkapása is

---
több mint 8 éve
Megjöttem. Helyzetjelentést kérek!
több mint 8 éve
csak panaszkodnom kellett. Ez nagyon szép volt! 😀
több mint 8 éve
nagyon gyenge a meccs, alig haladnak az offense-k.
több mint 8 éve
remek a hangulat, a színvonalra se lehet panasz, és úgy tűnik, hogy szerencsére a két fél is nagyjából hasonló erőt képvisel, nehéz bármi miatt ilyen esetben fanyalogni

---
több mint 8 éve
kíváncsi vagyok milyen lesz ez a meccs. remélem lesz pár szép játék különben félidőben inkább elmegyek aludni az esti rangadók előtt. 😀
több mint 8 éve
wow
---
több mint 8 éve
Végre sikerült megnéznem a sugart is. Azt kell mondanom, teljesen reális a döntő. Ebből a 4 csapatból tényleg a 2 legjobb jutott be. A Soonerst sajnálom, mert igazán üde színfolt volt.A Big10 győztesének viszont itt lett volna a helye, ha a UCF-nek nem is. De ez egy ostoba szabályozás. A hagyomány viszont hagyomány....
több mint 8 éve
Köszönjük meg a Wisconsinnak az all SEC döntőt 😊Mondjuk valszeg jobb meccs lesz, mintha a Sooners jutott volna, őket biztos kivégezte volna a Bama.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Jövő héten: Alabama-Georgia 😊
több mint 8 éve
legalább a Saban hatereknek is jutott valami
---
több mint 8 éve
Az Alabama már egyértelműen nem az ami 3-6 éve, illetve több csapat is elérte azt a szintet, ami hozott egy kiegyensúlyozottabb versengést, csak ez hozza az általad is említett problémákat. Üzletileg bejött a PO, ha ezt tovább bővitik 8-ra az ia biztosan sok lóvét termelne, ami mindenkinek jó. Meglátjuk a Bama-Georgia döntőnek leszne e a változásra hatásai.
több mint 8 éve
nem így megy ez, ki tudja, hogy lesznek-e még mostanában olyan jók, mint most, Frost nélkülez a szezon után már biztosan kapósabbak lennéneka Big XII-hez akartak csatlakozni, de elutasították őketgratula a college football új bajnokának, a UCF-nek!gratula nekik, de a 4 elődöntősnél nem jobbak, de veretlenül végigmenni nem sok csapatnak sikerül
baggio
Váltaniuk kellene ACC-be. Lenne ennek realitása vagy hülyeséget beszélek?
Alabama Niners
nem lesz rossz döntő ez azért, több szempontból is
baggio
Alabama Niners
csak azt tudom ismételni, hogy hosszabb távon, ahogy a Bama-LSU döntő anno, csak jót tesz az ncaa-nek, mert tuti hogy ezután lesznek változtatások
a ucf lenézése egy dolog, de hogy a big ten bajnoka nem kap esélyt az sec harmadik helyett, míg utóbbi tulajdonképp hazai pályára kerül, és annyi eszük nincs hogy legalább a két egy csoportból bekerülő csapatot egy ágra tegyék... egyék csak meg, amit főztek, a döntő meg legyen egy jó meccs

---
több mint 8 éve
csak azért mert SEC vagy van valami más oka is?Hát nem tudom, engem cseppet sem érdekel egy all SEC döntő 😀😀a Big XII-hez akartak csatlakozni, de elutasították őketgratula a college football új bajnokának, a UCF-nek!gratula nekik, de a 4 elődöntősnél nem jobbak, de veretlenül végigmenni nem sok csapatnak sikerül
baggio
Alabama Niners
baggio
Löfli
több mint 8 éve
Hát nem tudom, engem cseppet sem érdekel egy all SEC döntő 😀😀a Big XII-hez akartak csatlakozni, de elutasították őketgratula a college football új bajnokának, a UCF-nek!gratula nekik, de a 4 elődöntősnél nem jobbak, de veretlenül végigmenni nem sok csapatnak sikerül
baggio
Alabama Niners
baggio

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!