NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
CFB követő 2021
3 feliratkozó
több mint 3 éve
Vezet a Washington, rossz kezdés
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
azért ez a Bama is KISSÉ túlértékelt, az nyilvánvaló, ha nem az lenne a mezükön ami, nem így állnának hozzájuk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem semmi driveot nyomott a Miss. State, a vegen nem igazan ertettem a rugo cseret.Oke, a kezdo rugod kihagyott 2 FGt (egyik egy chip shot raadasul), de az utolso rugasra behozni a masikat, aki egesz meccsen nem rugott...
Persze ha berugja akk Leach a kiraly...
Nem banom, nagyon megerdemelte a bowl szereplest ez az idei Arkansas szerintem
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Plusz a Purdue is elegge daralja a kiemelteket 😀utóbb még ki is kapnak, akkor meg nem is lesz miről beszélniidén nem biztonságos 3.nak lenni... 4 csapat aki kapott már ki ezzel a kiemeléssel
de elbukik a Spartans is meg a Baylor, úgyhogy hullanak a vetélytársak
r.baggio
Heisman
Majd jovo heten remelem az OSU-t is elkapjak
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
utóbb még ki is kapnak, akkor meg nem is lesz miről beszélniidén nem biztonságos 3.nak lenni... 4 csapat aki kapott már ki ezzel a kiemeléssel
de elbukik a Spartans is meg a Baylor, úgyhogy hullanak a vetélytársak
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Omg ez mi play volt Jeffersontol 😀Es ott is a Razorbacks TD!
(a hold eleg meh fujas volt 4&1en)
több mint 3 éve
és a TCU megverte a Baylort! mindjárt kezdünk Arena4+-on a Bama-LSU-val, a meccs már elstartolt, a Tide rúgott egy kapufát FG-re
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
HM mèg a vègèn nekünk is marad esêly bármire, ha innentől hoznánk mindent a többiek kicsit mèg körbe veregetik egymást meg magukat 😛
több mint 3 éve
Kampman
28 304
Azért a Tulsa sem tágít, a QB-jukat így érzésre a Redskins fogja draftolni.
több mint 3 éve
utóbb még ki is kapnak, akkor meg nem is lesz miről beszélnide elbukik a Spartans is meg a Baylor, úgyhogy hullanak a vetélytársak
---
több mint 3 éve
Kampman
28 304
Eddig nagyon kardoskodtam a Cincy playoff-szereplése mellett, de ilyen amatőr balfaszkodás után most már kétségeim vannak.
több mint 3 éve
Lemaradtam, miert nem volt TD a Purdues elkapas?
több mint 3 éve
Ez szép játék volt a MIssState-től. TD is lett.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 3 éve
Ok ezt a mèrleg alapján mondtam, ennyire nem vagyok szagèrtő 😀Itt a vège upset lett e meccsmajdnem jinx 😊 de ebben semmi upset nincs, várható volt
dande
ezért iszonyat fárasztó a playoff predictionöket olvasni és hallgatni, mikor minden csapatnak még van 2-3 húzós meccse, annyi minden történhet még, a WF-nél meg amúgy is borítékolni lehetett, hogy nem húzzák ki veretlenül
r.baggio
dande
---
több mint 3 éve
Arkansas meccset nézem. Jó kis bunyó volt. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 3 éve
Akkor jobban szétnézek legközelebb. Köszi.
több mint 3 éve
Köszi szépem.yep
Vannak YouTube csatornák is college football-ra?
danyly
---
több mint 3 éve
Köszi szépem.Vannak YouTube csatornák is college football-ra?
több mint 3 éve
ugye linkeltem pár kommenttel ezelőtt a TAMU-Auburnt, ott van a fejlécben az Arena4+-os MSU-Purdue, a Pac12 networkon most megy az Arizona-Cal végjátéka, ahol a Cats végre megszerezheti első győzelmétIgazából mindegy, csak ami most izgalmas.Van olyan oldal ahol értelmes stream-et lehet találni college focihoz?melyik meccshez kell?
Légyszi küldjetek valami oldalt.
Köszi.
danyly
r.baggio
Köszi.
danyly
közben meg fordított 0-13-ról a Miss State az Arkansas ellen
www.youtube.com/watch?v=QsrNy-ZCdEE
---
több mint 3 éve
Igazából mindegy, csak ami most izgalmas.Van olyan oldal ahol értelmes stream-et lehet találni college focihoz?melyik meccshez kell?
Köszi.
danyly
r.baggio
Köszi.
több mint 3 éve
Van olyan oldal ahol értelmes stream-et lehet találni college focihoz?melyik meccshez kell?
Köszi.
danyly
---
több mint 3 éve
Van olyan oldal ahol értelmes stream-et lehet találni college focihoz?Légyszi küldjetek valami oldalt.
Köszi.
több mint 3 éve
Szerencsére elhamarkodtam. Jó a meccs!Ennyit az egyik upsetről úgy tűnik. Pedig megnéztem volna egy 8 hosszabbításos végkifejletet. 😊messze van ez még az eldőlttől, ráadásul megy még vagy 4-5 további igen fontos és szoros meccs is
peterk2005
r.baggio
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ennyit az egyik upsetről úgy tűnik. Pedig megnéztem volna egy 8 hosszabbításos végkifejletet. 😊messze van ez még az eldőlttől, ráadásul megy még vagy 4-5 további igen fontos és szoros meccs is
peterk2005
---
több mint 3 éve
Ennyit az egyik upsetről úgy tűnik. Pedig megnéztem volna egy 8 hosszabbításos végkifejletet. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)