CFB követő 2021
3 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Pitt-WMU 34-34 és hol van még a vége...
több mint 3 éve
Ez a Rambo gyerek elég nagy meccset tol.
több mint 3 éve
Jó estét srácok, végre én is élőben tudok követni idén egy szombat esti banzájt. Cincy-Indianat, vagy Michigan St-Miamit válasszam? 😊Mindkettőt 😊 plusz a Nevada meccsét a K State ellen, ha érdekel egy sleeper qb
dancogo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Na az Oklahoma nagy nehezen a 2.TD-t is felrakta. Nem rossz meccs az sem
több mint 3 éve
annyira sajnálom hogy itt nem tudtok még meccset se választani, pedig lesznek ma jó meccsek, de az Arena4-esek elég semmilyenek most... és persze mindig a Clemsont küldik kiPedig kurvajo, hamarosan kezdjük a második felidot
Heisman
több mint 3 éve
Jó estét srácok, végre én is élőben tudok követni idén egy szombat esti banzájt. Cincy-Indianat, vagy Michigan St-Miamit válasszam? 😊
több mint 3 éve
JustoVillar
625
Fuuuu ez a Miami nagyon küzd, hogy mi nyerjünk.Thorne nagyon szar, hihetetlen, hogy egy jó Lewerke szezont leszámítva Cook óta nincs életképes irányítónk.
Walker meg zseniális.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Nah, upset allert! Pickett-nek annyi 😢Visszatért, vallserules utan
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Nah, upset allert! Pickett-nek annyi 😢
több mint 3 éve
JustoVillar
625
Na, az első komoly meccs.Gyorsan sikerült is egy labdát szerezni.
Let's go Spartans!
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
Igen, annak örültem hogy az SEC átkerül ezért isPár év és ugye a CBS helyett már ESPN fogja adni a hét legfőbb SEC-s meccsét, meglátjuk majd hogyan alakul addig a helyzetúgy értem hogy nem lehet választani hogy csatornák között, mert ide csak az ESPN értékesíti a jogokat. NFL mivel egy egységes bajnokság, így Európában együtt megy a CBS, FOX, NBC és ESPN meccs is. erre gondoltam. és tudom hogy ezen nem is lehet változtatniannyira sajnálom hogy itt nem tudtok még meccset se választani, pedig lesznek ma jó meccsek, de az Arena4-esek elég semmilyenek most... és persze mindig a Clemsont küldik kiAzért a Cincy-t mindenképp érdemes megnézni, a 21:30-as meccseknél meg eléggé meg volt kötve az ESPN keze, ha meglesed a műsort az összes kiemelt találkozó ebben a sávban más networkön megy majd
Heisman
r.baggio
Heisman
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Pár év és ugye a CBS helyett már ESPN fogja adni a hét legfőbb SEC-s meccsét, meglátjuk majd hogyan alakul addig a helyzetúgy értem hogy nem lehet választani hogy csatornák között, mert ide csak az ESPN értékesíti a jogokat. NFL mivel egy egységes bajnokság, így Európában együtt megy a CBS, FOX, NBC és ESPN meccs is. erre gondoltam. és tudom hogy ezen nem is lehet változtatniannyira sajnálom hogy itt nem tudtok még meccset se választani, pedig lesznek ma jó meccsek, de az Arena4-esek elég semmilyenek most... és persze mindig a Clemsont küldik kiAzért a Cincy-t mindenképp érdemes megnézni, a 21:30-as meccseknél meg eléggé meg volt kötve az ESPN keze, ha meglesed a műsort az összes kiemelt találkozó ebben a sávban más networkön megy majd
Heisman
r.baggio
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
úgy értem hogy nem lehet választani hogy csatornák között, mert ide csak az ESPN értékesíti a jogokat. NFL mivel egy egységes bajnokság, így Európában együtt megy a CBS, FOX, NBC és ESPN meccs is. erre gondoltam. és tudom hogy ezen nem is lehet változtatniannyira sajnálom hogy itt nem tudtok még meccset se választani, pedig lesznek ma jó meccsek, de az Arena4-esek elég semmilyenek most... és persze mindig a Clemsont küldik kiAzért a Cincy-t mindenképp érdemes megnézni, a 21:30-as meccseknél meg eléggé meg volt kötve az ESPN keze, ha meglesed a műsort az összes kiemelt találkozó ebben a sávban más networkön megy majd
Heisman
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
annyira sajnálom hogy itt nem tudtok még meccset se választani, pedig lesznek ma jó meccsek, de az Arena4-esek elég semmilyenek most... és persze mindig a Clemsont küldik kiAzért a Cincy-t mindenképp érdemes megnézni, a 21:30-as meccseknél meg eléggé meg volt kötve az ESPN keze, ha meglesed a műsort az összes kiemelt találkozó ebben a sávban más networkön megy majd
Heisman
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 3 éve
annyira sajnálom hogy itt nem tudtok még meccset se választani, pedig lesznek ma jó meccsek, de az Arena4-esek elég semmilyenek most... és persze mindig a Clemsont küldik ki
több mint 3 éve
Két meccs, két kemény végjátékyoutu.be/xmo2ROIpSx0
youtu.be/9HPPWuWp2GE
---
több mint 3 éve
Itt a tegnapi meccs összefoglalója, ma duplázás!youtu.be/UAaalXGCA2Q
---
több mint 3 éve
Szeptember 18., szombat21:30 #1 Alabama @ #11 Florida - CBS
21:30 Georgia Tech @ #6 Clemson - ARENA4 online
01:30 #22 Auburn @ #10 Penn State - abc
01:30 Virginia @ #21 North Carolina - ACC Network
02:00 Tulane @ #17 Ole Miss - ESPN2
03:00 Oklahoma State @ Boise State - FS1
04:15 #19 Arizona State @ #23 BYU - ESPN
04:45 Fresno State @ #13 UCLA - Pac12 Network
---
több mint 3 éve
Szerintem mostmar óvatosan lesznek a kijelentessel. Am valami átok ovezheti a csapatot. Olyan volumenű visszaesések vannak egy - egy meglepetes vagy nyertes periodus utan, hogy az ember a fejet fogja.Sajnos meg nem sikerult latnom a merkozest, csak a headline-t.Mert akármikor nyernek egy meccset, mindneki elkezdi skandalni, hogy Texas is back.
🦨alom.
Fuuuu micsoda éjszaka volt, Texas nagy zakojanak örülök nagyon.Miert is?
JustoVillar
Ventura
JustoVillar
SEC-ben az összes győzelmek szama legfejebb a non-conference merkozesekbol fog összejönni.
több mint 3 éve
JustoVillar
625
Sajnos meg nem sikerult latnom a merkozest, csak a headline-t.Mert akármikor nyernek egy meccset, mindneki elkezdi skandalni, hogy Texas is back.
🦨alom.
JustoVillar
Ventura
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
Sajnos meg nem sikerult latnom a merkozest, csak a headline-t. 🦨alom.
JustoVillar
több mint 3 éve
JustoVillar
625
Fuuuu micsoda éjszaka volt, Texas nagy zakojanak örülök nagyon.És még nincs vége a bulinak, mert Stanford elég rendesen üti jelenleg a USC-t.
College foci 😍😍😍😍
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
A Jacksonville State megverte a Florida State-et 😀 hát eléggé beárazza ez a Notre Dame-et isEzzel a td-vel, besz@rás
twitter.com/DWStraka49/status/1436901747314864129?s=19
---
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Texas Tech - Stephen A. Smith 7-13 a 3. negyed elejénMindig vicces, amikor power 5 csapatok teljesen komoly pofával beszerveznek maguknak ilyen felszopó meccseket, ráadásul hazai pályán, aztán meg jön a pofáraesés.
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Well this may be the craziest thing I’ve seen at a college football game #HardRockCat pic.twitter.com/qfQgma23Xm
— Hollywood (@DannyWQAM) September 11, 2021