CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 3 éve
na ez a TD kellett már a meccsnek
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
McCarthy lathatoan be van szarva, ha lehiggadna akk lehet vmi O oldalon is
több mint 3 éve
The game eleg unalmasa clemsom viszont rohejes trick visszahordasbol vesztette el a labdat.D
több mint 3 éve
na ez a 4th down stop kellett már a meccsnek

Don't blink!
több mint 3 éve
A Michigan-Ohio State meccshez streamet tudnak valaki? Köszönöm!egyszerűen beírod youtube-ra, és lesz marhasok jó link
nagir
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
A Michigan-Ohio State meccshez streamet tudnak valaki? Köszönöm!
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
remélem azért jó lesz ez a Michigan meccs, mert kb másra megint nem lesz időm 😕

Don't blink!
több mint 3 éve
mindjárt kezdünk arena4-en, ha valami fontos kérdésetek van ncaa-vel kapcsolatban, most tegyétek fel 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
arena4.network4.hu/press/rivalisok-hete

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Blake Corum játszhat a Michiganben, de közel sem 100%-os, az Ohio State-nél Miyan Williams-t drótozták össze, de TreVeyon Henderson és Jaxon Smith-Njigba is off

---
több mint 3 éve
Este rendezték a mexikói egyetemi bajnokság döntőjét is, óriási hangulat volt és még ott is dráma a végényoutu.be/MBbfKZa9etg

---
több mint 3 éve
basszus két meccsen szinte szimultán volt sorsdöntő videós ítélet, melyeknél egyaránt egy nagy elkapást változtattak meg incomplete-raa Tar Heels viszont így is TD-t csinált és jöhet a hosszabbítás!
az Iowa meg kikapott, ha 21:30-tól nyer a Purdue az Indiana ellen, övék a Big Ten West

---
több mint 3 éve
Territorial Cup csodálatos volt, legutóbb talán a Scooby Wrightos fumble return TD-s meccs volt ennyire epiknem is ismételték, de mi volt már mikor a játékvezető bemondta az amúgy jogos late hit out of bounds büntetést az ASU-ra, arról meg tudomást se vett, hogy őt is meglökte közben egy Sun Devils játékos? 😊
Löfli
nagy lökdösődés is volt a végén persze, amilyennek egy Territorial Cupnak lennie kell
végjáték közben az észak-karolinai rangadón, 17-24-es hátrányban az ACC-döntős Tar Heels

---
több mint 3 éve
Territorial Cup csodálatos volt, legutóbb talán a Scooby Wrightos fumble return TD-s meccs volt ennyire epik

Don't blink!
több mint 3 éve
Arizona 31-28 Arizona StateMissouri 29-21 Arkansas
North Carolina 10-17 North Carolina State
California 14-10 UCLA
Iowa 0-17 Nebraska
na melyik a kakukktojás? 😊 mindegyik jelenleg zajló találkozó nagyon izgalmas, kivéve egyet, ahol a hazai és favorit csapat győzelemmel bejutna a konfdöntőbe, erre ég, mint a Reichstag
itt a negyedik negyed jön
www.youtube.com/watch?v=QggRQZKdevk
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 3 éve
loool, az arizonai derbin a kabalák is összeverekedtek 😀31-21 amúgy az állás a pályán a Widcatsnek a harmadik negyed végén
Things have gotten chippy- and not just with the guys on the field…@HouseOfSparky pic.twitter.com/vNDv6usmb9
— Matt Venezia (@Matt_Venezia) November 25, 2022

---
több mint 3 éve
csak egy átlagos PÉNTEK este 😊Hihetetlen, hogy mennyire el vagyunk kényeztetve, mégse tudjuk értékelni pic.twitter.com/BDrhYHWvgX
— Alföldi-Horváth Róbert (@AlfoldiHorvath) November 25, 2022
csodás volt a stat, hogy az Iowa ebben az idényben kétszer tudott hátrányból fordítani, mindkétszer 3 pont volt a max...

---
több mint 3 éve
Ég a UNC, ég az Iowayoutu.be/yERLCAsZwJ0

---
több mint 3 éve
Nyert a Tulane, irány a konfdöntő és az arena4!

---
több mint 3 éve
bijan, utolso ket merkőzés: közel 400 futott yard.101-es odds-szal megraktam pár hete, hogy Heisman-győztes lesz, kár hogy ilyen sokat számít a csapat mérlege 😕
Ventura
Közben fantasztikus Tulane drive, hatalmas végjáték van kialakulóban!

---
több mint 3 éve
futoert manapsag annyira nem éri meg első kört ellőni, bár a fiú tud blokkolni, elkapni, nagyszerű az irányváltása futásoknál.bijan, utolso ket merkőzés: közel 400 futott yard.nem nézek több nflt, ha nem lesz első körös
Ventura
dancogo
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
bijan, utolso ket merkőzés: közel 400 futott yard.nem nézek több nflt, ha nem lesz első körös
Ventura
több mint 3 éve
bijan, utolso ket merkőzés: közel 400 futott yard.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Ewers is sejti már, hogy jövőre úgy is Arch Manning lesz a kezdő— no context college football (@nocontextcfb) November 25, 2022

---