CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 4 éve
És megadták a picket.Eees vissza a feladohoz TD
iktriad
több mint 4 éve
És megadták a picket.
több mint 4 éve
Ilyen kezdést, hat beszarokxddd
több mint 4 éve
A miss state totális csőd, támadófal nélkül ezt a játékot nem lehet játszaniAz ole miss vs arkansas viszont dráma a köbön
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Mi ez a pick6 áradat ma?! 😀Hátha visszajön a Miss State
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Texas A&M+Arkansas vs Miss State+Ole MissEz a 6 perces, 30 yardos drive, a végén időkéréssel majd endzoneba puntolással egy csoda volt 😀
34 - 0
Mississippi állam büszkeségei eddig nincsenek a helyzet magaslatán...
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Texas A&M+Arkansas vs Miss State+Ole Miss34 - 0
Mississippi állam büszkeségei eddig nincsenek a helyzet magaslatán...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Annyira Bo Nix-es volt ez az utolsó play. 😊Köszi, de jövő héten Kerek Istivel kommentáljuk majd a Notre Dame-Pittsburgh meccset
Remélem Shawnkát és Baggiot hallhatjuk majd a jövő héten is. együtt kommentálni!
iktriad
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 4 éve
Vajon hány pontot rakna fel a Jets offense a Kentucky védelemnek, és hány picksixet szerezne a Wildcats, mindkét csapat jelenlegi formáját nézve? 😀
több mint 4 éve
Annyira Bo Nix-es volt ez az utolsó play. 😊Remélem Shawnkát és Baggiot hallhatjuk majd a jövő héten is. együtt kommentálni!
Korrigáld magad még1x, Ajou Ajou benne van 😀Vak is vagyok. 😊
Phat Watts, nagyon komoly 😀
Borbinho
több mint 4 éve
Korrigáld magad még1x, Ajou Ajou benne van 😀Korrigálom magam, Smoke Monday benne van az All-Name csapatban. A te embereid nem. Nem is csoda ilyen konkurencia mellett.Smoke Monday. 😊 😊 😊 Hogy maradt ő ki az ALL-NCAA Name csapatból?én is nagyon nevettem amikor hallottam a nevét 😀
iktriad
Ajou Ajou és Kobe Pace bekerültek? 😀 😀
Anyone else want to catch a pass for Clemson today? pic.twitter.com/PcNwFisGDd
— Stewart Mandel (@slmandel) October 17, 2020
Borbinho
iktriad
Phat Watts, nagyon komoly 😀
Szerkesztette: Borbinho
több mint 4 éve
Korrigálom magam, Smoke Monday benne van az All-Name csapatban. A te embereid nem. Nem is csoda ilyen konkurencia mellett.Smoke Monday. 😊 😊 😊 Hogy maradt ő ki az ALL-NCAA Name csapatból?én is nagyon nevettem amikor hallottam a nevét 😀
iktriad
Borbinho
több mint 4 éve
Smoke Monday. 😊 😊 😊 Hogy maradt ő ki az ALL-NCAA Name csapatból?én is nagyon nevettem amikor hallottam a nevét 😀
iktriad
több mint 4 éve
Látom Bo Nix nem sokat fejlődött mióta legutoljára láttam.Voltak hibai, de nem tolja rosszul, volt par csunya drop az elkapoitol es a pickeknel se segitettek ki.
iktriad
Nagyon komoly a S. Carolina CB parosa, egyik oldalt Jaycee Horn (junior, top 50 prospect a kovi draftra), Jon Horn, Saint HoF 4x pro bowler WR fia, masikon Shilo Sanders (true freshman), Deion kozepsi fia 😀
több mint 4 éve
Wow, az a Shi Smith elkapás.
több mint 4 éve
Látom Bo Nix nem sokat fejlődött mióta legutoljára láttam.
több mint 4 éve
Smoke Monday. 😊 😊 😊 Hogy maradt ő ki az ALL-NCAA Name csapatból?
több mint 4 éve
+1Na kinek hogy tetszik eddig? Kérdések? 😊Örülök, hogy visszatértél. Jó titeket hallgatni!
r.baggio
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Na kinek hogy tetszik eddig? Kérdések? 😊Örülök, hogy visszatértél. Jó titeket hallgatni!
r.baggio
több mint 4 éve
Na kinek hogy tetszik eddig? Kérdések? 😊
---
több mint 4 éve
En maradtam egyelore a S. Carolina - Auburnon. Csori S. Carolinatol elvettek egy 78 yardos futott TDt 3&13ra, 3&22 lett bunti miatt, aztan punt 😀Ki mit nez 6tol?Én elindítottam a Miami - Pittsburgh és a GA Tech - Clemson meccset.
Eredetileg az SEC meccset akartam nezni, de lehet atcsabulok a Miami-Pittsburghre, esetleg a masik SEC parositasra, a Tennessee-Kentuckyra 😀
Borbinho
Treborsakraf
Nix miatt jo nezni a Georgia tamadosort, a vedelem meg mindket oldalt egesz jo.
több mint 4 éve
2wolf4
22
Ki mit nez 6tol?Én elindítottam a Miami - Pittsburgh és a GA Tech - Clemson meccset.
Eredetileg az SEC meccset akartam nezni, de lehet atcsabulok a Miami-Pittsburghre, esetleg a masik SEC parositasra, a Tennessee-Kentuckyra 😀
Borbinho
több mint 4 éve
Ki mit nez 6tol?Eredetileg az SEC meccset akartam nezni, de lehet atcsabulok a Miami-Pittsburghre, esetleg a masik SEC parositasra, a Tennessee-Kentuckyra 😀
Szerkesztette: Borbinho
több mint 4 éve
18-kor kezdünk Shawnkával az Arena4-en, South Carolina vs Auburn élőben! Nézzétek és kérdezzetek! #ncaahu
— Alföldi-Horváth Róbert (@AlfoldiHorvath) October 17, 2020
---
több mint 4 éve
College Gameday!+
---