Week 10
több mint 7 éve
pápá Buckeyes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
óóóóóóóóóóóó
több mint 7 éve
vegas kissé alábecsülte az oklahomai point spreadet, már az első félidőben megvan az over 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Na, az Oklahoma védelme ma sincs a helyzet magaslatán...38-38
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Legalább a FG megvan... a védelem összeszedhetné magát, különben mi is megint bajban leszünk....................
több mint 7 éve
Wow, az Ohio St. jó nagy szarban van az Iowa ellen...idén lehet másodszor buknak el nagy esélyesként meccset. De így nem is érdemelnek PO-ot, pedig jó kis csapat.
több mint 7 éve
Bakker működő stream vkinek az msu meccshez ? nekem elment a wiz1.net eswww.vipleague.mobi/american-football/519232/2/penn-st.-(7)-at-(24)-michigan-st.---interrupted-4:30-pm-eastern-re-start-live-stream-online.html
Gergőke
több mint 7 éve
Bakker működő stream vkinek az msu meccshez ? nekem elment a wiz1.net es
" class="embed">
több mint 7 éve
Félidőben Baker mindjárt 400 yard 😀 😀Ami iskola rekord, ma is megmutatja, mit tud 😊
Willis
több mint 7 éve
ha valaki még nézné a Clemson meccset, nekem most ez a stream működikgiostreams.eu/members/53
felhasználónév: newuser
jelszó: for2or3days
---
több mint 7 éve
bryant baszod, ennyire nem lehetsz pontatlan egész meccsen
több mint 7 éve
Itt lenne a lehetőség, hogy kiköszörüljük a múltheti csorbát, minden a kezünkre játszik, miért is tennék................................
több mint 7 éve
JustoVillar
625
Ez egy nagyon elnöki modon vegigtolt drive volt 😎😎
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 7 éve
Félidőben Baker mindjárt 400 yard 😀 😀
több mint 7 éve
ja, nálam is leállt, egyből átmentem a live247-reKelly mekkora punt, saját 1 inchről jön az NC Statenekem átváltott a stream az Iowa State meccsre
Löfli
a Bedlamen meg már mindkét csapat 30 pont felett és még mindig az első félidőben járunk...
baggio
több mint 7 éve
Kelly mekkora punt, saját 1 inchről jön az NC Statenekem átváltott a stream az Iowa State meccsre
Löfli
a Bedlamen meg már mindkét csapat 30 pont felett és még mindig az első félidőben járunk...
---
több mint 7 éve
idegesítő egy meccs, nem tudom hanyadik 3. és sokat engedjük el nekik francba, nem lesz ebből semmi........................
több mint 7 éve
Kelly mekkora punt, saját 1 inchről jön az NC State
több mint 7 éve
Rison is villan 😊
" class="embed">
több mint 7 éve
Hohóóóóó davis 3&18ra 😊
" class="embed">
több mint 7 éve
aucs, samuels-t szépen kiütöttük
több mint 7 éve
lézereznek a West Virginia meccsen, szakad a hó a Washington State stadionjára, kéééész 😀Baker Mayfield Manziel-féle money sign TD-ünneplésnél, közben megérkezett a Texas edzője a TCU ellen mérkőzésre...
baggio
twitter.com/LonghornNetwork/status/926921553354223616
---
több mint 7 éve
lézereznek a West Virginia meccsen, szakad a hó a Washington State stadionjára, kéééész 😀
---
több mint 7 éve
pár közepes védő elférne az Oklahomába... bármelyikbe 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/