Week 5
több mint 7 éve
Van grandma stream a Michigan State meccshez? Telorol vagyok es igy elegge korulmenyes eloasni.ez bár nem az de itt sem kell reklámokra kattintgatni
JustoVillar
squanch.xyz/fox-usa/
több mint 7 éve
bocsi nem tudtam, eddig nem nagyon néztem olyan sok Georgia meccset.Ez a Georgia kicker elég csövesen néz így ki szemüveggel a sisak alatt 😀Így volt eddig is.
kapitnono
danyly
több mint 7 éve
JustoVillar
625
Van grandma stream a Michigan State meccshez? Telorol vagyok es igy elegge korulmenyes eloasni.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 7 éve
PSU-t feladtam...kicsi az esélye, hogy itt foci lesz...de sebaj 😊én is inkább átkapcsoltam a georgiára, az legalább még szoros
Klaci79
több mint 7 éve
Ez a Georgia kicker elég csövesen néz így ki szemüveggel a sisak alatt 😀Így volt eddig is.
kapitnono
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Ez a Georgia kicker elég csövesen néz így ki szemüveggel a sisak alatt 😀
több mint 7 éve
Klaci79
22 208
A spec-nek akkor elég jól megy...itt a 2. TD jük...Sztem tenorixnek nincs több kérdése, ha látja 😊barkley 98 yardos visszahordott td a kezdő kickoff után..köszönöm tökélete....mire idekapcsoltam 2 perc pörgött le 7-0 és 10 yardon belül a PSU...ez gyors kezdés lehetett 😊véletlenül nincs valakinek stream a Penn State meccsről?nowwatchtvlive.cc/big-ten-network-live-stream-watch-big-ten-network-btn-online/
Klaci79
kapitnono
Klaci79
kapitnono
Pihentethetnénk is a továbbiakban 😊
dande
több mint 7 éve
Úgy látom a psu meccs már az első negyed első felében eldőlt 😀
több mint 7 éve
Sztem tenorixnek nincs több kérdése, ha látja 😊barkley 98 yardos visszahordott td a kezdő kickoff után..köszönöm tökélete....mire idekapcsoltam 2 perc pörgött le 7-0 és 10 yardon belül a PSU...ez gyors kezdés lehetett 😊véletlenül nincs valakinek stream a Penn State meccsről?nowwatchtvlive.cc/big-ten-network-live-stream-watch-big-ten-network-btn-online/
Klaci79
kapitnono
Klaci79
kapitnono
Pihentethetnénk is a továbbiakban 😊
több mint 7 éve
barkley 98 yardos visszahordott td a kezdő kickoff után..köszönöm tökélete....mire idekapcsoltam 2 perc pörgött le 7-0 és 10 yardon belül a PSU...ez gyors kezdés lehetett 😊véletlenül nincs valakinek stream a Penn State meccsről?nowwatchtvlive.cc/big-ten-network-live-stream-watch-big-ten-network-btn-online/
Klaci79
kapitnono
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 208
köszönöm tökélete....mire idekapcsoltam 2 perc pörgött le 7-0 és 10 yardon belül a PSU...ez gyors kezdés lehetett 😊véletlenül nincs valakinek stream a Penn State meccsről?nowwatchtvlive.cc/big-ten-network-live-stream-watch-big-ten-network-btn-online/
Klaci79
kapitnono
több mint 7 éve
hiányzik Joshua
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
akkor go Tenn
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
véletlenül nincs valakinek stream a Penn State meccsről?nowwatchtvlive.cc/big-ten-network-live-stream-watch-big-ten-network-btn-online/
Klaci79
több mint 7 éve
Ne ez a horror legyen mint tavaly. 😊Hajrá Bulldogs.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Klaci79
22 208
sajnos nálam az nem működik...de azért köszivéletlenül nincs valakinek stream a Penn State meccsről?wiz1.net/channel35
Klaci79
mmdan
több mint 7 éve
mmdan
329
véletlenül nincs valakinek stream a Penn State meccsről?wiz1.net/channel35
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 208
véletlenül nincs valakinek stream a Penn State meccsről?
több mint 7 éve
Kampman
28 289
A végén majdnem szorossá tettük magunknak, de végül a Northwerstern QB összehozott egy safety-t.
több mint 7 éve
Na most nagyon fontos, így hogy az USC kikapott, hogy a múlt héten eljnxeltem az Iowa elleni meccset és végül sikerült megnyerni 😊 Reméljük az Indina egyszerűbb lesz.
több mint 7 éve
twitter.com/SBNationCFB/status/914172182720335872
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Söcc
58
Köszönöm!