Week 9
több mint 7 éve
Október 28., szombat01:15 Mississippi State @ Texas A&M - ESPN
01:30 Tennessee @ Kentucky - SEC Network
02:00 Georgia Tech @ #7 Clemson - abc
03:30 #15 Washington State @ Arizona - Pac12 Network
04:45 #21 USC @ Arizona State - ESPN
Szerkesztette: r.baggio
több mint 7 éve
ejj, ez sehol nem volt DPI 😕
több mint 7 éve
Lassan visszatér az élet az Ohioba, lesz itt meccs még (remélem)
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
ügyes gyerek ez a barkley
Löfli
Bizony az 😊
több mint 7 éve
újra héttel megy az NC State és az Iowa State is még vezet egy TD-vel, de király is lenne, ha mindkét csapat kitartanasajnos a dömpingben a többire már tényleg képtelenség figyelni, pedig a UCLA-Washington is szoros meccs, és a Michigan State is csak 10-zel megy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
jaja, reklámszünetekben az ő career highlightsát nézemügyes gyerek ez a barkleya korábbi kiváló Cardinals backup QB-re, Matt Barkley-ra gondolsz?
Löfli
baggio
több mint 7 éve
ügyes gyerek ez a barkleya korábbi kiváló Cardinals backup QB-re, Matt Barkley-ra gondolsz?
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Eagles pls 😊
több mint 7 éve
ügyes gyerek ez a barkley
több mint 7 éve
Ennek minek ment neki az OSU? Hülyék, meg is érdemlik.4&8...totál elmezavar,nem is értettem
Soldados
több mint 7 éve
Ennek minek ment neki az OSU? Hülyék, meg is érdemlik.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Végre fellépett a Buckeyes védelem is 😊 Sack és 3&out
több mint 7 éve
és közben a Florida gyorsan igazolja azon nehéz szívvel meghozott döntésemet, hogy nem utazok el Jacksonville-be a meccsre... 21-0 már a Georgiának
---
több mint 7 éve
a Penn State eddig az FG-ig még nem kapott pontot az első negyedben ebben a szezonban...
---
több mint 7 éve
nem láttam sok meccsét, de amikor látom játszani akkor mindig feltűnik mennyire érzi a rá feldobott labdákatelkapások számában, a yardrekordot Bobby Engram tartja, attól még messze van
ha jól tudom tartja a sulirekordot elkapott yardban(?), még sincs sehol jegyezve, ezért is kérdeztem rá
ZERO_L
---
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
vezet az NC State és az Iowa State is 7-0-ra!7-7 😊
baggio
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
JustoVillar
625
De jo hogy ket egymast koveto playben is tudunk fumblezni.. Vegul csak megszerezte a labdat a Wildcats
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 7 éve
nem láttam sok meccsét, de amikor látom játszani akkor mindig feltűnik mennyire érzi a rá feldobott labdákatha jól tudom tartja a sulirekordot elkapott yardban(?), még sincs sehol jegyezve, ezért is kérdeztem rá
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
vezet az NC State és az Iowa State is 7-0-ra!
---
több mint 7 éve
na hátha majd az itt levő pár Penn State fan tud válaszolni, nekem annyira nem tűnt eddig kiemelkedőnek, mint Allen Robinson anno pár éve, persze ez az elkapás azért megmutatta, hogy mire képesa második Penn State TD után ugrott be, hogy efelett teljesen elsiklottam az ncaa csevegőben 😊meg is sértődtem 😀
DaeSean Hamilton-ról mi a vélemény?baggio
nem hozott eddig űr számokat, szezonokat, fizikálisan sem egy szörnyeteg, viszont nekem azon a pár meccsen amit láttam tőle elég meggyőző volt
akik többet látták, lehet komoly jövője az NFL-ben? Mi lehet vele a probléma, hogy ilyen kevés labdaelkapást kap meccsenként?
ZERO_L
ZERO_L
---
több mint 7 éve
a második Penn State TD után ugrott be, hogy efelett teljesen elsiklottam az ncaa csevegőben 😊meg is sértődtem 😀
DaeSean Hamilton-ról mi a vélemény?baggio
nem hozott eddig űr számokat, szezonokat, fizikálisan sem egy szörnyeteg, viszont nekem azon a pár meccsen amit láttam tőle elég meggyőző volt
akik többet látták, lehet komoly jövője az NFL-ben? Mi lehet vele a probléma, hogy ilyen kevés labdaelkapást kap meccsenként?
ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
a második Penn State TD után ugrott be, hogy efelett teljesen elsiklottam az ncaa csevegőben 😊DaeSean Hamilton-ról mi a vélemény?
ZERO_L
---
több mint 7 éve
WOW! 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Meg kell hagyni, szép TD elkapás volt...jó lenne, ha felébredne az Ohio
több mint 7 éve
Kétszer ugyan oda, másodszorra összejött 😊
több mint 7 éve
Na gyon jól kezdtünk? Remélem nem járunk úgy mint az Ole Miss.) Chargers léci ezt ne jionxeld el 😊