NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
én nem, de érdekelnekristofKétes orvosi ügyei voltak:
profootballtalk.nbcsports.com/2013/06/13/controversial-dr-david-chao-leaves-the-chargers/
www.boltsfromtheblue.com/2013/4/22/4251626/san-diego-chargers-doctor-david-chao-has-chaotic-past
De a csapatnál kb. mindenki bírta, illetve szépen lassan médiaszemélyiség lett belőle az elmúlt fél évben.

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én nem, de érdekelne
több mint 12 éve
Igen, olvastamAmúgy az megvan, hogy a tagnak miért kellett távozni a csapattól?szabaA Chargers korábbi csapatorvosa mesélte el nekem, hogy milyen az élete egy orvosi csapatnak az NFL-ben: insidehandoff.com/2014/02/27/a-docs-life/Nem hazudtam...nagyot 😊
Elméletilegholnaphétfőnkedden lesz magyar fordítás az NSO-n.zolika26
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-masodik-legjobb-hely-ahol-ossze-lehet-esni-2319709zolika26

több mint 12 éve
Amúgy az megvan, hogy a tagnak miért kellett távozni a csapattól?A Chargers korábbi csapatorvosa mesélte el nekem, hogy milyen az élete egy orvosi csapatnak az NFL-ben: insidehandoff.com/2014/02/27/a-docs-life/Nem hazudtam...nagyot 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-masodik-legjobb-hely-ahol-ossze-lehet-esni-2319709zolika26
több mint 12 éve
A Chargers korábbi csapatorvosa mesélte el nekem, hogy milyen az élete egy orvosi csapatnak az NFL-ben: insidehandoff.com/2014/02/27/a-docs-life/Nem hazudtam...nagyot 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-masodik-legjobb-hely-ahol-ossze-lehet-esni-2319709

több mint 12 éve
Úgy néz ki az NFL az előszezon meccseken "kísérleti jelleggel" 8 bírót fog alkalmazni.sőőőt, lehet, hogy az extra pontot is hátrébbről fogják rúgatni:
www.nfl.com/news/story/0ap2000000329720/article/nfl-considering-adding-extra-official-for-preseason-gamesgaben
profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/03/nfl-may-experiment-with-longer-extra-points-in-the-preseason/?campaign=Ext_Email_1st10_20140304&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140304
több mint 12 éve
jobb!ez a hazai:a logóval szerintem nincs baj, jóféle az új.ez szép és jó de a mezen kb 3%ban jeleneik meg ez a színbraxa88
így legalább eldöntötték, hogy mi a hivatalos szinük, eddig eléggé keverékben nyomták.Höri
Dexxter Tailor
több mint 12 éve
kifejezetten ronda. Atával értek egyet, tiszta "minden héten háború".ez a hazai:a logóval szerintem nincs baj, jóféle az új.ez szép és jó de a mezen kb 3%ban jeleneik meg ez a színbraxa88
így legalább eldöntötték, hogy mi a hivatalos szinük, eddig eléggé keverékben nyomták.Höri
Dexxter Tailor
több mint 12 éve
ez a hazai:a logóval szerintem nincs baj, jóféle az új.ez szép és jó de a mezen kb 3%ban jeleneik meg ez a színbraxa88

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
a logóval szerintem nincs baj, jóféle az új.ez szép és jó de a mezen kb 3%ban jeleneik meg ez a szín
több mint 12 éve
a logóval szerintem nincs baj, jóféle az új.így legalább eldöntötték, hogy mi a hivatalos szinük, eddig eléggé keverékben nyomták.
több mint 12 éve
Úgy néz ki az NFL az előszezon meccseken "kísérleti jelleggel" 8 bírót fog alkalmazni." Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
A logó és felirat is változott.Szerintem szebb a tipo, letisztultabb. Az a fekete körvonal full fölösleges volt, meg a szürke részek is a fehér betűkön belül.
Tök feleslegesen!gaben
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Nekem is tetszik, főleg a sisak.
több mint 12 éve
Egy Saints mezen tényleg bután nézne ki, de szerintem a kalóz feelinghez passzol. A felirat betűtípusa vajon változik a logóban/end zoneban?RataxesA logó és felirat is változott.

Tök feleslegesen!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Rohadjak meg, nekem tetszik 😊tenorxRohadj meg de nekem is. 😊
több mint 12 éve
Egy Saints mezen tényleg bután nézne ki, de szerintem a kalóz feelinghez passzol. A felirat betűtípusa vajon változik a logóban/end zoneban?
.png)
több mint 12 éve
az új Bucs mez:A minden héten háborúban voltak ilyen gagyi mezek.
Dexxter Tailor
Ez a számozás utoljára akkor lehetett menő, amikor James Bond az űrben járt.
több mint 12 éve
Rohadjak meg, nekem tetszik 😊
több mint 12 éve
istenem a pink rózsaszín kiegászítőkkel hogy fog mutatni 😀 szegény bucs fanok.az új Bucs mez:hát a Maryland káosz szintjét még nem éri el, de a rózsaszín majd feldobja 😀😀😀gaben
Dexxter Tailor
amilyen fasza uj mezt csinált a nike a jaxnek és a seattlenek ez annyira rossz. 😕
több mint 12 éve
az új Bucs mez:hát a Maryland káosz szintjét még nem éri el, de a rózsaszín majd feldobja 😀😀😀
Dexxter Tailor
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
eddig csak a bengals-browns meccseken kaptam agyfaszt az ugyanolyan mezektől, mostmár a falcons-buccaneersen is megtehetem majd, éljen.
több mint 12 éve
az új Bucs mez:ótejóisten...
Dexxter Tailor
amugy most ez a fehér a hazai mez?
több mint 12 éve
Nem éppen visszafogott, de nekem tetszik 😊
.png)
több mint 12 éve
az új Bucs mez:

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/