NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Ne legyetek ilyen rosszindulatúak, a Combineon átment a drogteszten, életében először.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Addigra már csak kiválasztják. Mondjuk TV kamera jó lenne oda. Goodell vagy valaki bejelenti, kamera vált, Matyiő meg egy bazi nagy jointal a szájában vicsorog.te meg azt, hogy mi volt a hsz-m végén 😉azt nézd meg, hogy mi van a Draft Party alatti sorba írvajjncaadíler: Jordan Jefferson 😛az a durva hogy Hernan Crespo zenélHörisztárvendég: Dwight Jonesjjncaa
Nincs ebben semmi különben, ha a régi rendszer élne és még itteni idő szerint nappal kezdődne a darft, én is tartanék draftpartit 😉atapapa
persze hogy vicces. De valszeg jó buli lesz, 3 napig eltart 😀atapapa
több mint 11 éve
te meg azt, hogy mi volt a hsz-m végén 😉azt nézd meg, hogy mi van a Draft Party alatti sorba írvajjncaadíler: Jordan Jefferson 😛az a durva hogy Hernan Crespo zenélHörisztárvendég: Dwight Jonesjjncaa
Nincs ebben semmi különben, ha a régi rendszer élne és még itteni idő szerint nappal kezdődne a darft, én is tartanék draftpartit 😉atapapa
persze hogy vicces. De valszeg jó buli lesz, 3 napig eltart 😀
több mint 11 éve
azt nézd meg, hogy mi van a Draft Party alatti sorba írvadíler: Jordan Jefferson 😛az a durva hogy Hernan Crespo zenélHörisztárvendég: Dwight Jonesjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
díler: Jordan Jefferson 😛az a durva hogy Hernan Crespo zenélHörisztárvendég: Dwight Jonesjjncaa
Nincs ebben semmi különben, ha a régi rendszer élne és még itteni idő szerint nappal kezdődne a darft, én is tartanék draftpartit 😉
több mint 11 éve
az a durva hogy Hernan Crespo zenélHörisztárvendég: Dwight Jones
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ez nem vicc, Mathieu maga osztotta meg instagramon (lecsekkoltam, tényleg ő)---
több mint 11 éve
Amúgy ezeknek a beatwritereknek mi jó abban ha előre világgá kürtölnek egy picket?Bazzaniez a munkájuk, a lehető leghamarabb, mindenki mást megelőzve beszámolni a friss hírekről
---
több mint 11 éve
Amúgy ezeknek a beatwritereknek mi jó abban ha előre világgá kürtölnek egy picket?A cseten meg biztos lesz megint valami idióta aki nem érti meg, hogy elbassza mások szórakozását ha beírja előre a picket.
több mint 11 éve
felraktam matt furstenburg TE ismertetőjét, akiben fogalmam sincs mit látnak egyesek
több mint 11 éve
akkor tudod kikerülni, ha csak a tévét (vagy épp a mi adásunkat) nézed, semmi mástLaCanfora tweetelni fogja a választásokat, szóval ennyit a gentleman's agreementrőljjncaaÉn ezzel úgy vagyok, aki akarja, ki tudja kerülni a twittert.szaba
mert az oké, hogy te nem mész fel twitterre, de mást nem tudsz szabályozni, így szinte biztos, hogy a fórumozók vagy akár a mibbiten épp csetelők közül valaki elhinti az infót
meglátjuk, az kétségtelenül érdekes lesz, hogy mire mennek a nagy beatwriterek Schefter nélkül 😊LaCanfora tweetelni fogja a választásokat, szóval ennyit a gentleman's agreementrőljjncaaLa Canfora rendelkezik forrásokkal? Általában abból él, hogy utánközli Scheftert meg Glazert.atapapa
---
több mint 11 éve
LaCanfora tweetelni fogja a választásokat, szóval ennyit a gentleman's agreementrőljjncaaLa Canfora rendelkezik forrásokkal? Általában abból él, hogy utánközli Scheftert meg Glazert.
több mint 11 éve
szaba
10 542
LaCanfora tweetelni fogja a választásokat, szóval ennyit a gentleman's agreementrőljjncaaÉn ezzel úgy vagyok, aki akarja, ki tudja kerülni a twittert.
több mint 11 éve
LaCanfora tweetelni fogja a választásokat, szóval ennyit a gentleman's agreementről
---
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Én meg gyakorlatilag holnaptól vasárnapig összesen 10 órát ha alszok majd. Jobb esetben. De simán megéri, minden évben.én pl. már ma is azt fogok, mert át kell állítanom valahogy a biológiai órámat a reggel nyolcas kelésről a reggel nyolcas fekvésre 😀jjncaade ma sincs megtiltvaHöriFúú de utálom az idő eltolódást. Most akkor Csütörtökre virradó hajnal 2 vagy Péntekre virradó hajnal 2 ? Szóval ma kell fent maradni vagy majd holnap 😀Dripholnap kell éjszakázniFucu
több mint 11 éve
én pl. már ma is azt fogok, mert át kell állítanom valahogy a biológiai órámat a reggel nyolcas kelésről a reggel nyolcas fekvésre 😀de ma sincs megtiltvaHöriFúú de utálom az idő eltolódást. Most akkor Csütörtökre virradó hajnal 2 vagy Péntekre virradó hajnal 2 ? Szóval ma kell fent maradni vagy majd holnap 😀Dripholnap kell éjszakázniFucu
---
több mint 11 éve
de ma sincs megtiltvaFúú de utálom az idő eltolódást. Most akkor Csütörtökre virradó hajnal 2 vagy Péntekre virradó hajnal 2 ? Szóval ma kell fent maradni vagy majd holnap 😀Dripholnap kell éjszakázniFucu
több mint 11 éve
(ezért is ketyeg ott fönn a visszaszámláló) 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Fúú de utálom az idő eltolódást. Most akkor Csütörtökre virradó hajnal 2 vagy Péntekre virradó hajnal 2 ? Szóval ma kell fent maradni vagy majd holnap 😀Dripholnap kell éjszakázni
több mint 11 éve
Fúú de utálom az idő eltolódást. Most akkor Csütörtökre virradó hajnal 2 vagy Péntekre virradó hajnal 2 ? Szóval ma kell fent maradni vagy majd holnap 😀
több mint 11 éve
gyakorlott biztos nem, mondjuk azt, hogy ez egy élő főpróba lesz 😊 a műsor amatőr jellegét sem akarjuk teljesen feladniKöszönöm.
Minden évben mibbit volt. Nem hinném, hogy az ustream elbír annyi embert. Nem véletlen nem használtuk azt soha.Bazzanicsinálok majd egy "eredménykövető" topicot itt a fórumon, de a biztonság kedvéért akkor mibbit csetszobát is nyitunkjjncaa
Nekem a mibbit-es chat nélkül nem is lenne igazi a draft.
több mint 11 éve
Már csak egy gyakorlott műsorvezetőre van szükség a szakértők mellett. Olyan is lesz?Shawn84itt van a legjobb, nincs miért izgulni.
mert akkora hipster vagy, hogy aki 2 hónapnál régebben bent van a köztuatban, az már nem is kell 😛Elég sokat kellett idén Richter MEI Rankings listájára várni, de csak elkészült: az élen OLB/DE Jamie Collins.Aham, első négyből csak hármat húztam eddig be itt-ott 😀Wyatt
www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=521433DoM
több mint 11 éve
gyakorlott biztos nem, mondjuk azt, hogy ez egy élő főpróba lesz 😊 a műsor amatőr jellegét sem akarjuk teljesen feladnitv adás képét biztos nem mutatjuk, mert az elég durva jogsértés lenneEz már igazán profin néz ki 😀 Már csak egy gyakorlott műsorvezetőre van szükség a szakértők mellett. Olyan is lesz?Shawn84
van a stúdióban egy műsorvezetői állvány és két kanapé, melyen 2-2 ember fér el kényelmesen, 3 kamera lesz ránk állítva, köztünk meg egy nagyképernyős tévé, amire rákötjük az egyik laptopot
Tehát a műsor úgy megy majd, hogy a választásnál valahogy bekeverjük Goodell hangját, jön a reakció az épp stúdióban ülőktől, és miközben elemzik az adott csapat döntését, a képen már az adott illető highlight videója lesz látható (kivéve egy Alualu-szerű picknél 😊)jjncaa
Minden évben mibbit volt. Nem hinném, hogy az ustream elbír annyi embert. Nem véletlen nem használtuk azt soha.Bazzanicsinálok majd egy "eredménykövető" topicot itt a fórumon, de a biztonság kedvéért akkor mibbit csetszobát is nyitunk
---