NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 902
előbbi. Annyit hozzátéve, hogy lehetőleg nem egy "sérült, de biztos picket", hanem egy "sérült, és garantáltan kockázatos" pick lesz....aztán behúzzuk az idei év Haydenét.Amadeus91Egy sérült árúra célzol úgy általában, vagy konkrétan gondolsz valakire?ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
...aztán behúzzuk az idei év Haydenét.Amadeus91Egy sérült árúra célzol úgy általában, vagy konkrétan gondolsz valakire?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 902
Watkins kimegy szerintem. Vagy 1/2 vagy 1/3. Ha az első pick nem Janika, akkor csúszni fog szerintem 1/4, 5-ig. A saját magunkból meg kinézek megint egy letrade-t 2 zacskó szotyiért aztán behúzzuk az idei év Haydenét.A Jaguarsnak azért van esélye a playoffra 1 esetben, méghozzá QB draft nélkülTudom, hogy kvázi istenkáromlást követek el(mea maxima culpa előre is), de szerintem még vele se jutnánk idén rájátszásban.
Höri
Letrade és elviszitek Derek Carrt. Vagy 1/5n draftoljátok Watkinst.iktriadwww1.pictures.zimbio.com/gi/Ricky+Stanzi+Jacksonville+Jaguars+v+Denver+m6eDYR9ussZl.jpgBarr?Amadeus91Barr-t kivinni mind3 QB előtt egy abszolút QB needes csapatnál sztem több mint érdekes...Rolni
csak amiket írnak a neten mindenfele. Mindenesetre Janikától nincsenek elájulva, csúszhat 1/4 vagy 1/5-ig, ha a Texans nem viszi ki. Én arra leszek kíváncsi, hogy Reggie mit lép, ha Janika lesz bent és Bortles+Brückenwasser már nem.Amadeus91
több mint 10 éve
A Jaguarsnak azért van esélye a playoffra 1 esetben, méghozzá QB draft nélkülTudom, hogy kvázi istenkáromlást követek el(mea maxima culpa előre is), de szerintem még vele se jutnánk idén rájátszásban.
Höri
Letrade és elviszitek Derek Carrt. Vagy 1/5n draftoljátok Watkinst.csak amiket írnak a neten mindenfele. Mindenesetre Janikától nincsenek elájulva, csúszhat 1/4 vagy 1/5-ig, ha a Texans nem viszi ki. Én arra leszek kíváncsi, hogy Reggie mit lép, ha Janika lesz bent és Bortles+Brückenwasser már nem.Amadeus91Barr?Amadeus91Barr-t kivinni mind3 QB előtt egy abszolút QB needes csapatnál sztem több mint érdekes...Rolni
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 902
csak amiket írnak a neten mindenfele. Mindenesetre Janikától nincsenek elájulva, csúszhat 1/4 vagy 1/5-ig, ha a Texans nem viszi ki. Én arra leszek kíváncsi, hogy Reggie mit lép, ha Janika lesz bent és Bortles+Brückenwasser már nem.Barr-t kivinni mind3 QB előtt egy abszolút QB needes csapatnál sztem több mint érdekes...RolniBarr?Amadeus91Clowney?nem lesz olyan rossz a jaxJanekHa mondjuk 7-9el zárunk idén, az már nagyon nagy bravúrnak számítana nálam. A rájátszásra pedig szerintem kevesebb mint 1% az esélyünk.
Plusz Caldwell eheti nyilatkozatai alapján 1. nem hiszem hogy Manziel a mi emberünk; 2. nem hiszem hogy QBt viszünk 1/3n.iktriad
Mi van ha Ő nincs benn, de mondjuk mind3 QB igen...akkor sem Qb draft lesz?Rolni
több mint 10 éve
Mi van ha Ő nincs benn, de mondjuk mind3 QB igen...akkor sem Qb draft lesz?RolniClowney van szerintem a big board tetején, de ha ő nincs bent, akkor Khalil Mack vagy Sammy Watkins is szóba kerülhet.
Hacsak valamelyik top QB meg nem győzi őt a héten a interjú során (és egy esetleges privát workouton).
Nem hiszem hogy Matthewst elvinnénk. Különben is van egy Pasztorunk RT posztra. 😀😀Akkor egy OT lesz, és elküldik Dzsokit is, ez már bevált. 😊Clowney?nem lesz olyan rossz a jaxJanekHa mondjuk 7-9el zárunk idén, az már nagyon nagy bravúrnak számítana nálam. A rájátszásra pedig szerintem kevesebb mint 1% az esélyünk.
Plusz Caldwell eheti nyilatkozatai alapján 1. nem hiszem hogy Manziel a mi emberünk; 2. nem hiszem hogy QBt viszünk 1/3n.iktriad
Mi van ha Ő nincs benn, de mondjuk mind3 QB igen...akkor sem Qb draft lesz?Rolni
Másik. Én a helyükben Blackmont is elég problémának tartanám, nem vinnék Klónt mellé (focis Mancit se).
Értem én, hogy szezon végén elvertek 3 széthullt gárdát (egyszer nem volt 7 pontnál nagyobb különbség, ha jól emlékszem), ergo jön a fejlődés. Azonban inkább csak feljöttek a mélygarázsból. Sok gondot kell megoldani, hogy jövőre ne megint kapásból pofokba fussanak bele.
Én inkább biztosabb játékosokra építenék hosszútávon. És csak ezen egy okból nem erőltetnék QBt sem. Mert egyébként Gabbert és Henne leszerepelt egy életre nálam (nem is most).ulpianus
Viszont az is biztos, hogyha az 1. körben nem QBt viszünk, a 2.-ban szinte biztosan irányító jön a Jaguarshoz(csak ne Mettenberger legyen!).
több mint 10 éve
A Jaguarsnak azért van esélye a playoffra 1 esetben, méghozzá QB draft nélkültöbb mint 10 éve
Akkor egy OT lesz, és elküldik Dzsokit is, ez már bevált. 😊Clowney?nem lesz olyan rossz a jaxJanekHa mondjuk 7-9el zárunk idén, az már nagyon nagy bravúrnak számítana nálam. A rájátszásra pedig szerintem kevesebb mint 1% az esélyünk.
Másik. Én a helyükben Blackmont is elég problémának tartanám, nem vinnék Klónt mellé (focis Mancit se).
Értem én, hogy szezon végén elvertek 3 széthullt gárdát (egyszer nem volt 7 pontnál nagyobb különbség, ha jól emlékszem), ergo jön a fejlődés. Azonban inkább csak feljöttek a mélygarázsból. Sok gondot kell megoldani, hogy jövőre ne megint kapásból pofokba fussanak bele.
Én inkább biztosabb játékosokra építenék hosszútávon. És csak ezen egy okból nem erőltetnék QBt sem. Mert egyébként Gabbert és Henne leszerepelt egy életre nálam (nem is most).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Barr-t kivinni mind3 QB előtt egy abszolút QB needes csapatnál sztem több mint érdekes...Barr?Amadeus91Clowney?nem lesz olyan rossz a jaxJanekHa mondjuk 7-9el zárunk idén, az már nagyon nagy bravúrnak számítana nálam. A rájátszásra pedig szerintem kevesebb mint 1% az esélyünk.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 902
Barr?Clowney?nem lesz olyan rossz a jaxJanekHa mondjuk 7-9el zárunk idén, az már nagyon nagy bravúrnak számítana nálam. A rájátszásra pedig szerintem kevesebb mint 1% az esélyünk.
több mint 10 éve
Clowney?nem lesz olyan rossz a jaxJanekHa mondjuk 7-9el zárunk idén, az már nagyon nagy bravúrnak számítana nálam. A rájátszásra pedig szerintem kevesebb mint 1% az esélyünk.
Mi van ha Ő nincs benn, de mondjuk mind3 QB igen...akkor sem Qb draft lesz?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
nem lesz olyan rossz a jaxJanekHa mondjuk 7-9el zárunk idén, az már nagyon nagy bravúrnak számítana nálam. A rájátszásra pedig szerintem kevesebb mint 1% az esélyünk.
Plusz Caldwell eheti nyilatkozatai alapján 1. nem hiszem hogy Manziel a mi emberünk; 2. nem hiszem hogy QBt viszünk 1/3n.
több mint 10 éve
Kinek lesz a legjobb 40 yardosa idén ? 😊 tippek ?Megvan a "befutó". 😕)
én mondok egy Dri ArchertDrip
on.nfl.com/1gmu8vF
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Tartom 😀eaglesmcnabbszerint Manziel első évében playoffba viszi a csapatát. egy sör a tét! 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
még nem releváns, de már van 34 voks 😊 szerintem jó lesz, de az ő esetében nagyon függ minden attól a karrierjében, hogy milyen csapat viszi most ellegyen már egy szavazás arról hogy bust lesz-e johnny football, kíváncsi vagyok az arányokraWesterTessék: Bust lesz-e Johnny Football?Asbee
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
nem lesz olyan rossz a jaxJanekez örömteli, már csak azért kell szurkolni, hogy a 3 ellenfelük - inkluzíve Indianapolis - ne erősítsen sehová.
több mint 10 éve
ha ez lesz, jövök egy rekesz sörrel! 😀Annyi hozzátartozik, hogy persze abban az esetben ha kezdő lesz.eaglesmcnabbés ha felmegy érte a Cards hogy 1 évig padozzon de bejutnak? 😀Höri
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 902
mióta?80%-ig biztos vagyok benne hogy a Browns húzza. ott meg minden adott hozzá.csapat nélkül ez erős vállalás azért 😀 Oaklandben vagy Jvilleben ha sikerül, szerintem fizess neki egy rekesszelHörieaglesmcnabbszerint Manziel első évében playoffba viszi a csapatát. egy sör a tét! 😀Dexxter Tailor
.eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Annyi hozzátartozik, hogy persze abban az esetben ha kezdő lesz.eaglesmcnabbés ha felmegy érte a Cards hogy 1 évig padozzon de bejutnak? 😀
több mint 10 éve
80%-ig biztos vagyok benne hogy a Browns húzza. ott meg minden adott hozzá. Akkor van szopó ha az általad említettek valamelyikébe megy.csapat nélkül ez erős vállalás azért 😀 Oaklandben vagy Jvilleben ha sikerül, szerintem fizess neki egy rekesszelHörieaglesmcnabbszerint Manziel első évében playoffba viszi a csapatát. egy sör a tét! 😀Dexxter Tailor
Annyi hozzátartozik, hogy persze abban az esetben ha kezdő lesz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
csapat nélkül ez erős vállalás azért 😀 Oaklandben vagy Jvilleben ha sikerül, szerintem fizess neki egy rekesszeleaglesmcnabbszerint Manziel első évében playoffba viszi a csapatát. egy sör a tét! 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
legyen már egy szavazás arról hogy bust lesz-e johnny football, kíváncsi vagyok az arányokraWesterTessék: Bust lesz-e Johnny Football?
több mint 10 éve
legyen már egy szavazás arról hogy bust lesz-e johnny football, kíváncsi vagyok az arányokra
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
eaglesmcnabbszerint Manziel első évében playoffba viszi a csapatát. egy sör a tét! 😀