NFL Draft 2021
Így van a mi SB győzelmünkben kimondva szerepe volt a "tőle tanultaknak" Lásd az 4. downos szituáció megoldása a győztes TDt hozo driveban 😊ő lehet aki forradalmasítja a NFL O felfogást. (ugyanezt mondták Chip Kellyre is... )Janés ez 100%-ig be is jött, csak nem maga Kelly arat(ott) vele sikereket
r.baggio
ő lehet aki forradalmasítja a NFL O felfogást. (ugyanezt mondták Chip Kellyre is... )Janés ez 100%-ig be is jött, csak nem maga Kelly arat(ott) vele sikereket
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
kell egy újabb Colt McCoy az NFL-be?Második, harmadik kör lehet?Ehlinger amúgy jön a draftra?elég valószínű
warr_b
r.baggio
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Második, harmadik kör lehet?Ehlinger amúgy jön a draftra?elég valószínű
warr_b
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Tebow esetében azért elég nagy volt a hype, és többen mondogatták, hogy ő lehet aki forradalmasítja a NFL O felfogást. (ugyanezt mondták Chip Kellyre is... )kiegészíteném azzal hogy azért is lehetett Tebow vagy akár idén Trask, Jones, Lance félék első körösek mert irányító needes csapatok mindig voltak és lesznek, ami nem jelenti hogy megoldva a probléma de elmondhatják van egy első körös franchise QB-nk, aminek a legtöbbször pofára esés a végeAkkor tolem kell megtudnod, hogy van ahol az szamit, ki a magasabb, kinek van agyukarja, kinek milyen jok a statok, stb.Amennyiben J. Fields, kis csapataval, esetleg meggyozoen nyerne a Bama ellen is, akkor a Jax komolyan elemezgehetne, kit is valasszon.azt hittem a scoutoknál fontosabb a mechanics, mint az, hogy milyen ellenfeleket vert meg a játékos csapata
ulpianus
Löfli
Nem mintha Lawrence nyujtotta mechanics olyan marha jo lenne. Vagy ahogy mostansag kihagyja a korrekt elso readeket, stb. (De nekem nyolc volt eddig is az ilyen sorrendezes, sokat nem er.)
Ezert lehetett elso koros Tebow, vagy Johnny Football, akik szimplan elorebactak a labdakat, normalis dobomozdulat hijjan. Ellenben nagyon nepszeruek voltak, es nyertek. Es igen, van ahol az is szamit, eladhato-e a QB a kozonsegnek. Ha szupernepszeru, jon a bevetel, azt majd csak nyerunk is.
ulpianus
wide open
Nyilván egy olyan QB, aki 50% alatti pontossággal passzol, nem fog forradalmasítani semmit, de jól hangzott 😊
kiegészíteném azzal hogy azért is lehetett Tebow vagy akár idén Trask, Jones, Lance félék első körösek mert irányító needes csapatok mindig voltak és lesznek, ami nem jelenti hogy megoldva a probléma de elmondhatják van egy első körös franchise QB-nk, aminek a legtöbbször pofára esés a végeAkkor tolem kell megtudnod, hogy van ahol az szamit, ki a magasabb, kinek van agyukarja, kinek milyen jok a statok, stb.Amennyiben J. Fields, kis csapataval, esetleg meggyozoen nyerne a Bama ellen is, akkor a Jax komolyan elemezgehetne, kit is valasszon.azt hittem a scoutoknál fontosabb a mechanics, mint az, hogy milyen ellenfeleket vert meg a játékos csapata
ulpianus
Löfli
Nem mintha Lawrence nyujtotta mechanics olyan marha jo lenne. Vagy ahogy mostansag kihagyja a korrekt elso readeket, stb. (De nekem nyolc volt eddig is az ilyen sorrendezes, sokat nem er.)
Ezert lehetett elso koros Tebow, vagy Johnny Football, akik szimplan elorebactak a labdakat, normalis dobomozdulat hijjan. Ellenben nagyon nepszeruek voltak, es nyertek. Es igen, van ahol az is szamit, eladhato-e a QB a kozonsegnek. Ha szupernepszeru, jon a bevetel, azt majd csak nyerunk is.
ulpianus
A jövendőbeli Mrs. Trevor Lawrence friss instagram posztjának utolsó sorai nagyon is arra utalnak, hogy megszületett a döntés: Trevor otthagyja a Clemsont és jön ki a draftra.Lehet h csak Trevort hagyja ott, és lesz Mrs. Fields 😃
iktriad
Ehlinger amúgy jön a draftra?elég valószínű
warr_b
---
Neeeeee 😮Mi neeeeeeee
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Akkor tolem kell megtudnod, hogy van ahol az szamit, ki a magasabb, kinek van agyukarja, kinek milyen jok a statok, stb.Amennyiben J. Fields, kis csapataval, esetleg meggyozoen nyerne a Bama ellen is, akkor a Jax komolyan elemezgehetne, kit is valasszon.azt hittem a scoutoknál fontosabb a mechanics, mint az, hogy milyen ellenfeleket vert meg a játékos csapata
ulpianus
Löfli
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
Amennyiben J. Fields, kis csapataval, esetleg meggyozoen nyerne a Bama ellen is, akkor a Jax komolyan elemezgehetne, kit is valasszon.azt hittem a scoutoknál fontosabb a mechanics, mint az, hogy milyen ellenfeleket vert meg a játékos csapata
ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
Mennyi az elso koros QB rekord?6, 1983-ból.
Borbinho
A 6-ból lett 3 HoF (John Elway, Jim Kelly, Dan Marino).
Rajtuk kívül:
Ken O'Brien is egykori Pro Bowler QB, ő volt az 1. aki tökéletes QB ratinggel dobott 400+ yardot 1 meccsen, ill. ugye ő volt Carson Palmer pozíciós edzője a USC-n.
Tony Eason is Super Bowlba vezette a Pats-et, mondjuk ott nem bírt a legendás Bears-védelemmel.
Az egyedüli ordas bust Todd Blackledge, akit 1/7-re vitt a Chiefs, egyébként nem érdemtelenül: bajnoki címig vezette anno a Penn State-et és ő nyerte a legjobb irányítónak járó Davey O'Brien Awardot is '82-ben. Ugye tegnap ő volt a szakkommentátor a Rose Bowl-on.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Production in the year they turned 19-years old
— Mike Renner (@PFF_Mike) January 2, 2021
DeVonta Smith:
8 catches
160 yards
3 touchdowns
Ja’Marr Chase:
84 catches
1,780 yards
20 touchdowns
This was only Trey Sermon’s 3rd career game with over 20 carries. His yards in each:
206 (26 carries vs. TTU 2018)
331 (29 carries last week)
191 (30 carries this week)
He’s made himself some 💰 here lately
I’ve heard a lot of people ask “why isn’t Mac Jones getting Joe Burrrow hype despite similar stats?”
— Mike Renner (@PFF_Mike) January 1, 2021
This chart comparing the stats of both on tight window throws is a massive reason why pic.twitter.com/KCdnnRY4El
Justin Fields. I like him. He's really good: pic.twitter.com/zBJWUcYEij
— seth galina (@pff_seth) December 30, 2020
Itt az utcsonal emliti, hogy egyik hibaja Fieldsnek, hogy neha lassan szabadul a labdatol, tul sokat var es odaer a nyomas vagy csak siman rossz dontest hoz. A vidi 30.adikai, es kb pont olyan picket dobott Fields, mint a peldaban 😀
NFL szinten azert nem biztos h top csapat lesz korulotte, es iden a Northwestern meg az Indiana ellen is megszenvedtek, a ket top 15-20as vedelem ellen.
Tegnap kurva jo volt a playhivas, jol tamadtak Venables mely zonait is, de volt egy tavalyi peldajuk mar.
Ettol fuggetlenul kurva jo volt Fields, de Lawrence sztem legalabb olyan tuti h 1/1 lesz, mint Luck volt.
Nalam a Mormon Mahomes a 2., Fields a 3. Sztem top5 lesz mind3, de az se lepne meg ha elso 3 pick mind QB lenne (akar cserevel, de a Dolphins helyeben elhoznam Tua melle barmelyiket a 3bol), es utanuk lesz meg egy top10ben meg 2-3 az 1.korben 😀
Mennyi az elso koros QB rekord?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Mac Jones-ról mit érdemes tudni? Több mockban is láttam hozzánk írva...Túl sok minden szerencsés összejátszása kellene ahhoz, hogy NFL csapat irányítója legyen. Olyan Mason Rudolph típus. Annál több kell, hogy odapasszolod a liga legjobb WR-einek a labdát, hogy aztán azok megoldják. Viszont idén sok csapat keres QB-t, akar első kort is megérhet, pedig amúgy hát sokra nem számítok.
warr_b
Justin Fields putting on a show last night is a good reminder that this QB class has a chance to be something special and has 3 guys that could have gone #1 overall in any other year:https://t.co/ESxmiWJCAB
---
Vagyis tökéletesen systemfit a Jaguarsba.Azért nem egyedül Lawrence kapta a 49 pontot, és semmivel se rosszabb játékos, mint csütörtökön volt, csak azért, mert a csapata kikapott.Ezt nem is mondtam, hogy egyedül kapta. Viszont sem az LSU, sem a Bucks ellen nem láttam, hogy hátára tudná venni a csapatát. Megcsinálja a dobásokat, kivasalja a gyengébb ellenfeleket, de azonos erejű csapatok ellen mintha nem lenne meg fejben az az átütőerő, ami ahhoz kell, hogy a csapata felülkerekedjen.
Orbitális baromság lenne a Jax-nek nem őt draftolni, vagy egy meccs alapján dönteni.
Az tény, hogy Fields valóban kemény, de utolsó egyetemi meccsén legyen is az.
Sobri Jóska
Amadeus
azért egy Bamát jól elvert freshman évében, meg tavaly se volt rossz a második félidőben az OSU ellen. szerintem kurvajó prospect, de én elfogult vagyok 😊Azért nem egyedül Lawrence kapta a 49 pontot, és semmivel se rosszabb játékos, mint csütörtökön volt, csak azért, mert a csapata kikapott.Ezt nem is mondtam, hogy egyedül kapta. Viszont sem az LSU, sem a Bucks ellen nem láttam, hogy hátára tudná venni a csapatát. Megcsinálja a dobásokat, kivasalja a gyengébb ellenfeleket, de azonos erejű csapatok ellen mintha nem lenne meg fejben az az átütőerő, ami ahhoz kell, hogy a csapata felülkerekedjen.
Orbitális baromság lenne a Jax-nek nem őt draftolni, vagy egy meccs alapján dönteni.
Sobri Jóska
Amadeus
szerintem ez egy nagyon jó elemzés róla, kár, hogy a hang nem a legjobb:
www.youtube.com/watch?v=WiGP_wd8Z5c
Azért nem egyedül Lawrence kapta a 49 pontot, és semmivel se rosszabb játékos, mint csütörtökön volt, csak azért, mert a csapata kikapott.Ezt nem is mondtam, hogy egyedül kapta. Viszont sem az LSU, sem a Bucks ellen nem láttam, hogy hátára tudná venni a csapatát. Megcsinálja a dobásokat, kivasalja a gyengébb ellenfeleket, de azonos erejű csapatok ellen mintha nem lenne meg fejben az az átütőerő, ami ahhoz kell, hogy a csapata felülkerekedjen.
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
1. Lawrence - 1/1 szintCsak én érzem úgy, vagy Lawrencenél tényleg vannak mental breakdownok?
2. Fields - 1/1 szint
3. Zach Wilson - 2. kör szint, magas plafon miatt legit lehet első kört is adni érte
4. Trey Lance - Ugyanaz igaz rá, mint Wilsonra, de a plafon alacsonyabb
5. Brock Purdy - 2. kör, nem volt nagy éve, de tud olyan dolgokat, ami miatt legalább az esély megvan hogy komoly irányító lesz
6. Kyle Trask - 2. kör, de első kör végén egy kiöregedő QB mögé valid lehet elvinni kínálat híjan. game-manager QB-nak akár tökéletessé is formálható
7. Jamie Newman - 2-3. kör, hasonló prospect mint Lance, de a dobásai korlátozotabbak
8. Mac Jones - 2-3. kör, címeres csere QB, aki majd 15 év múlva beáll sérülés miatt irányítani és a kommentátorok megjegyzik érdekességként, hogy ugyanazon a drafton kelt el, mint az ellenfélnél irányító Fields/Lawrence, az Alabamával döntőzött, ez a 16. csapata
Cruyffista
Már az LSU ellen is éreztem rajta és most a Bucks ellen is mintha lett volna egy syntax_error.
Field viszont kemény, bármikor elvinném 1/1-re.
criminal lawyer or criminal lawyer?