NFL Draft 2021
The 2021 NFL Draft Guide is now available.#TheBeast https://t.co/ORSjP0HJ9j
— Dane Brugler (@dpbrugler) April 7, 2021
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Az az ember vállalhatatlan.
Sztem balfasz volt a jele az óvodában.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
bridgewater> Darnold change my mindCaptain checkdown helyén egy turnover machine, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. 😊És még mindig jobb, mint amikor Bridgewater 😊 Minden csak nézőpint kérdése.Nincs is bíztatóbb jövőkép, mint mikor a frissen kinevezett HC és GM már az első drafton nem ért egyet 😊hát nem olyan rózsás mint amikor darnold a qbd
gabokocka
briareos
gabokocka
empty taxi
demég mindig alig öregebb mint a nagy Mac Jones...Captain checkdown helyén egy turnover machine, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. 😊És még mindig jobb, mint amikor Bridgewater 😊 Minden csak nézőpint kérdése.Nincs is bíztatóbb jövőkép, mint mikor a frissen kinevezett HC és GM már az első drafton nem ért egyet 😊hát nem olyan rózsás mint amikor darnold a qbd
gabokocka
briareos
gabokocka
empty taxi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Captain checkdown helyén egy turnover machine, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. 😊És még mindig jobb, mint amikor Bridgewater 😊 Minden csak nézőpint kérdése.Nincs is bíztatóbb jövőkép, mint mikor a frissen kinevezett HC és GM már az első drafton nem ért egyet 😊hát nem olyan rózsás mint amikor darnold a qbd
gabokocka
briareos
gabokocka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Sam Cosmi, Texas
Klaci79
Height 6' 5 7/8"
Weight 314 lbs
Arm Length 33"
Bench 36
40yd dash 4.85
10yd split 1.68
Vertical 30
Broad 9' 9"
3 cone 7.35
20yd shuttle 4.39
Ha rarakunk 2-3 tizedet is jo idok, es elv ezt merte a jelen levok tobbsege is
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Vagy az örök optimista azt mondja, hogy olyan smoke van a csapat körül amit csak az lát át aki benne ül gázálarcban.... 😊A csoportrivális keze messze elér, a Saints pedig valszeg nem a Szentjobbot nyújtotta a Falconsnak, amikor Fontenot elengedteÉs még mindig jobb, mint amikor Bridgewater 😊 Minden csak nézőpint kérdése.Nincs is bíztatóbb jövőkép, mint mikor a frissen kinevezett HC és GM már az első drafton nem ért egyet 😊hát nem olyan rózsás mint amikor darnold a qbd
gabokocka
briareos
Amúgy a viccet félretéve, ezek mi a faszt csináltak az interjúkon?
A: Sztem maradjon Ryan a QB
B: Sztem inkább húzzunk egyet a drafton.
A: Oké, tied a meló.
gabokocka
Inkább tűnik ez egy Fuck Off-nak
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
A csoportrivális keze messze elér, a Saints pedig valszeg nem a Szentjobbot nyújtotta a Falconsnak, amikor Fontenot elengedteÉs még mindig jobb, mint amikor Bridgewater 😊 Minden csak nézőpint kérdése.Nincs is bíztatóbb jövőkép, mint mikor a frissen kinevezett HC és GM már az első drafton nem ért egyet 😊hát nem olyan rózsás mint amikor darnold a qbd
gabokocka
briareos
gabokocka
Inkább tűnik ez egy Fuck Off-nak
Szerkesztette: Willie Parker
És még mindig jobb, mint amikor Bridgewater 😊 Minden csak nézőpint kérdése.Nincs is bíztatóbb jövőkép, mint mikor a frissen kinevezett HC és GM már az első drafton nem ért egyet 😊hát nem olyan rózsás mint amikor darnold a qbd
gabokocka
briareos
Nincs is bíztatóbb jövőkép, mint mikor a frissen kinevezett HC és GM már az első drafton nem ért egyet 😊hát nem olyan rózsás mint amikor darnold a qbd
gabokocka
Madden hates me.
The #Falcons have a conflict about what to do with the 4th overall pick.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) April 6, 2021
While head coach Arthur Smith believes Matt Ryan has at least two more seasons, GM Terry Fontenot is focused on taking a QB.
The QB they're probably targeting is Trey Lance, according to @mortreport pic.twitter.com/HB6tuywrDP
Meglehetősen hosszú 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nekem aki tetszik 2-3. napos prospect az Davis Mills.Én őt előbb vinném mindenképp, mint Mondékat. Trask és Newman mellett már igazából bármilyen sorrendet el tudok képzelni.
tüsi91
A pozitívumok mellett pontosságban + a dobás erejének választásánál látok nála problémákat. Könnyű passzokat túl erősen dob, hosszúakat túl röviden. Sokszor ugrania kell akár 10-20 yardon belül is az üres targetnek hogy elkapja, a hosszú indításoknál meg lassítani, mert rövid a passz. Szóval YAC tekintetben nincs a társak segítségére.
Hála az égnek a Jags pont most hosszabbított 4 évre a punterével. 😊From all accounts, @OhioStateFB punter Drue Chrisman was sensational at his Pro Day. He averaged over 65 yards per punt and displayed excellent control https://t.co/WbN1lDLGJ9 pic.twitter.com/pyuVMbtQ0Z
— Joey Frio (@joey_frio) April 3, 2021
Na, valaki ledraftolja mondjuk harmadik körbe? 😛
dande
From all accounts, @OhioStateFB punter Drue Chrisman was sensational at his Pro Day. He averaged over 65 yards per punt and displayed excellent control https://t.co/WbN1lDLGJ9 pic.twitter.com/pyuVMbtQ0Z
— Joey Frio (@joey_frio) April 3, 2021
Na, valaki ledraftolja mondjuk harmadik körbe? 😛
Bears kapcsán nézegetem a meccs videókat a szerintem elérhető iranyítókról. Nem vagyok feltétlen a jelenlegi helyzetben nagy híve a QB húzásnak a középső körökben, viszont tippre a Bears bepróbál egyet.Tomlin és Colbert nézegette is BigBen mögé. 2. körös gradeket osztogattak rá leginkább
Nekem aki tetszik 2-3. napos prospect az Davis Mills.
Nekem tipikusan az az érzésem, hogy ha berakod őt Mac Jones helyére most róla beszélnének úgy, mint top 10 körüli kiválasztott. Nyilván a magas, jó kiállású, fehér QB mindig dob egy nagyot az értékén, de srác ezen a kevés meccsen amin játszott egy olyan QB-nak tűnt, aki:
- érti a játékot, okos
- nem többnyire az előre megrajzolt első opciót kell csak dobja, hanem a Stanford iskola révén elég pro offenset futtatott.
- bár nincs egy ágyukarja, de minden dobásra képes, különösen a középtávoli passzai amik nekem feltűntek, nagyon finom jól helyezett labdákat képes bedobni a linebackerek és a secondary közé kis ablakokba is
- dobás mechanizmusa így avatatlan szemnek szerintem rendben van, a labda ha nem is villám tempóban, de NFL mércével megfelelő sebességben hagyja el a kezét
- zsebbe képes fellépni, azon belül mocorogni
- bár nem egy Lamar Jackson, de minimálisan azért képes meghosszabbítani a játékot a lábával, netán plusz yardokat futással hozzátenni
Ő benne látom így ezen nagyon kevés anyag alapján, hogy lehet belőle NFL irányítót csinálni - erre a Bears az egyik legrosszabb terep lenne mondjuk -, de kell neki egy redshirt év legalább. Nekem a skillsetje sokkal inkább tűnik az NFL-ben használhatónak, mint pl Kellen Mond.
tüsi91
Nekem aki tetszik 2-3. napos prospect az Davis Mills.
Nekem tipikusan az az érzésem, hogy ha berakod őt Mac Jones helyére most róla beszélnének úgy, mint top 10 körüli kiválasztott. Nyilván a magas, jó kiállású, fehér QB mindig dob egy nagyot az értékén, de srác ezen a kevés meccsen amin játszott egy olyan QB-nak tűnt, aki:
- érti a játékot, okos
- nem többnyire az előre megrajzolt első opciót kell csak dobja, hanem a Stanford iskola révén elég pro offenset futtatott.
- bár nincs egy ágyukarja, de minden dobásra képes, különösen a középtávoli passzai amik nekem feltűntek, nagyon finom jól helyezett labdákat képes bedobni a linebackerek és a secondary közé kis ablakokba is
- dobás mechanizmusa így avatatlan szemnek szerintem rendben van, a labda ha nem is villám tempóban, de NFL mércével megfelelő sebességben hagyja el a kezét
- zsebbe képes fellépni, azon belül mocorogni
- bár nem egy Lamar Jackson, de minimálisan azért képes meghosszabbítani a játékot a lábával, netán plusz yardokat futással hozzátenni
Ő benne látom így ezen nagyon kevés anyag alapján, hogy lehet belőle NFL irányítót csinálni - erre a Bears az egyik legrosszabb terep lenne mondjuk -, de kell neki egy redshirt év legalább. Nekem a skillsetje sokkal inkább tűnik az NFL-ben használhatónak, mint pl Kellen Mond.
Madden hates me.
“If you follow the NFL media you would think that every pro day is the greatest pro day in the history of NFL Draft coverage. The throws against air, the 40 times. I don’t understand the quick reaction to proclaim the latest workout is the best workout.” -@Outkick360 #GameSpeed pic.twitter.com/zeEvVNAeg1
— OutKick (@Outkick) April 1, 2021
Szerkesztette: iktriad
Teams with OC or QB coaches in attendance Texas A&M pro-day to watch Kellen Mond:
— Jim Nagy (@JimNagy_SB) March 30, 2021
* Steelers
* Panthers
* Bears
* Bengals
* Cowboys
* Vikings pic.twitter.com/iHoVuGWRYY
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Finished charting Trevor Lawrence, Justin Fields, Zac Wilson and Trey Lance for catchable passes. I compared to my database of 88 QBs and color-coded the results into quartiles. Green is top-25%, yellow 26-50%, orange is 51-75%, red is bottom 25%. Film and numbers match well IMO pic.twitter.com/l2m8zOePcL
— Ian Wharton (@NFLFilmStudy) February 27, 2021
És ami mindig kell...A Virginia Tech S-je, Divine Deablo ("Isteni Diablo") hogy nem került be ide ezzel a névvel? 😊 😊 😊
All-Name Team NFL Draft 2021 (a vastag betűs az 1. csapatos):
S: Richard LeCounte (Georgia), Augustus Contressa (Stony Brook), Talanoa Hufanga (USC), Hamsah Nasirildeen (Florida State)
empty taxi
I swear S Divine Deablo had one bad day on the jugs machine or ran the wrong route and Holmon Wiggins sent him to the DB room...
— Ben Fennell (@BenFennell_NFL) March 27, 2021
Former 4-star WR has all sorts of tools, speed, size, etc
6'3 226 4.42 🔥 https://t.co/dn081S2rWz
Szerkesztette: iktriad