NFL Draft 2021
És mi változott? 😀Pedig olyan szimpatikus csapat voltatok 😕MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
MICAH PARSONS: 4.39
— PFF Draft (@PFF_College) March 25, 2021
LB1
pic.twitter.com/uU4Wu9Y34e
Klaci79
warr_b
alatriste
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Pedig olyan szimpatikus csapat voltatok 😕MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
LB1
Klaci79
warr_b
Liverpool Fc fan
MICAH PARSONS: 4.39...nem rosszElfogadnám magunkhoz, úgyis need a LB poszt
LB1
Klaci79
LB1
És erre meg jön egy ilyen:
DE Jayson Oweh 40: 4.36 at 257 pounds.
Szerkesztette: Klaci79
Key&Peele is büszke lenne, nagyon jó nevek. 😀 Nagy fáraó lehet az öreg ilyen névválasztásokkal. 😀Megtaláltam az új kedvenc nevemet a drafton 😀Bátyja, Equanimeous ugye már a Packers profija, hamarosan pedig csatlakozhat hozzájuk a stanfordi Osiris. Fater meg a többszörös Mr. World testépítő, John Brown
Amon-Ra St. Brown
Tökéletes 😊
Merlin85
digitaledition.chicagotribune.com/tribune/article_popover.aspx?guid=10eab0ac-0bc2-4a65-bb24-03340c99e069
r.baggio
Megtaláltam az új kedvenc nevemet a drafton 😀Bátyja, Equanimeous ugye már a Packers profija, hamarosan pedig csatlakozhat hozzájuk a stanfordi Osiris. Fater meg a többszörös Mr. World testépítő, John Brown
Amon-Ra St. Brown
Tökéletes 😊
Merlin85
digitaledition.chicagotribune.com/tribune/article_popover.aspx?guid=10eab0ac-0bc2-4a65-bb24-03340c99e069
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Amon-Ra St. Brown
Tökéletes 😊
fixed it for youProfi.Ezért (is) lesz ő jó a Phinsbe 😉
Alabama RB Najee Harris’ flight from Dallas to Birmingham was cancelled last night due to lightning, so with no other travel options available, Harris drove nine hours to make it to Alabama’s Pro Day by 10 am today. He’s not even working out today but wanted to support teammates.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 23, 2021
Cruyffista
steelwolf
Ha Mondból kezdő nfl qb lesz, az ő mezében biciklizem majd körbe a Balatont...ha kezdő lesz akkor abban semmi ciki nincs ha a mezében nyomod...a Balatont körbetekerni meg alapból nagyon jó kis dolog!
Annyira orrnehéz az idei qb class, hogy érezhetően majd megszakadnak a nagy draft punditok, ki tud nagyobb blődséget állítani
r.baggio
szóval ez nem egy huh de bevállaltad dolog azért...😊
Jones sem hasonlitott abszolut a game tape-eken latottakhoz. Voltak nagyon jo labdak, de eleg sok szar is, olyan is, ami nem az elkapo bakija volt. Konkretan mintha nem lett volna topon eronletileg, mentalisan meg teljesen meg lett volna szeppenve. Azon gondolkozom, hany eve volt legutobb olyan, hogy egy pro day utan ugy alltam volna fel a szekbol, hogy ez szerintem konkretan rossz volt. Marmint top kube prospect eseteben persze.
En lattam csak ezt igy? Pedig engem a pro dayek aztan ritkan erdekelnek megiteles szempontjabol, de ez... Gyenge volt.
Szerkesztette: Stez
Profi.Ezért (is) lesz ő jó a Steelersbe 😉
Alabama RB Najee Harris’ flight from Dallas to Birmingham was cancelled last night due to lightning, so with no other travel options available, Harris drove nine hours to make it to Alabama’s Pro Day by 10 am today. He’s not even working out today but wanted to support teammates.
Cruyffista
Tele volt viszont 10 percenként levetített kovidos "köszönjük mindenkinek" kisfilmekkel, meg teljesen érthetetlen performanszokkal (Ryan Tedder dala fájdalmasan megmaradt).www.sportsbusinessjournal.com/SB-Blogs/Breaking-News/2021/03/NFL-Draft.aspxPedig én nagyon élveztem tavaly, hogy minden ment szépen gyorsan pöpecül, amennyire lehetett. Nem volt agyonhúzva idióta reklámokkal meg kiálló bohóckodásokkal. Jó lenne ha ez idénre is maradna 😊
Úgy fest lesz pár néző és prospect draft helyszínén idén és a Commish is Clevelandből jelenti be a pickeket.
Beki
dande
Unimukkplusz jó volt látni ahogy godell egyre lazábbra vetteEgyetértek.www.sportsbusinessjournal.com/SB-Blogs/Breaking-News/2021/03/NFL-Draft.aspxPedig én nagyon élveztem tavaly, hogy minden ment szépen gyorsan pöpecül, amennyire lehetett. Nem volt agyonhúzva idióta reklámokkal meg kiálló bohóckodásokkal. Jó lenne ha ez idénre is maradna 😊
Úgy fest lesz pár néző és prospect draft helyszínén idén és a Commish is Clevelandből jelenti be a pickeket.
Beki
dande
Szép, gördülékeny műsor volt és sokkal jobban élveztem h mindenki otthona be volt kamerázva és Goodell sem mászkált fel-alá egy színpadon.
Beki
briareos
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Vagy hogy a Dallas ne vigye ki az ,embereteket' 🙃İndítsunk petíciót innen, hogy a tavalyi módit akarjuk 😛plusz jó volt látni ahogy godell egyre lazábbra vetteEgyetértek.www.sportsbusinessjournal.com/SB-Blogs/Breaking-News/2021/03/NFL-Draft.aspxPedig én nagyon élveztem tavaly, hogy minden ment szépen gyorsan pöpecül, amennyire lehetett. Nem volt agyonhúzva idióta reklámokkal meg kiálló bohóckodásokkal. Jó lenne ha ez idénre is maradna 😊
Beki
dande
Szép, gördülékeny műsor volt és sokkal jobban élveztem h mindenki otthona be volt kamerázva és Goodell sem mászkált fel-alá egy színpadon.
Beki
briareos
dande
İndítsunk petíciót innen, hogy a tavalyi módit akarjuk 😛plusz jó volt látni ahogy godell egyre lazábbra vetteEgyetértek.www.sportsbusinessjournal.com/SB-Blogs/Breaking-News/2021/03/NFL-Draft.aspxPedig én nagyon élveztem tavaly, hogy minden ment szépen gyorsan pöpecül, amennyire lehetett. Nem volt agyonhúzva idióta reklámokkal meg kiálló bohóckodásokkal. Jó lenne ha ez idénre is maradna 😊
Beki
dande
Beki
briareos
plusz jó volt látni ahogy godell egyre lazábbra vetteEgyetértek.www.sportsbusinessjournal.com/SB-Blogs/Breaking-News/2021/03/NFL-Draft.aspxPedig én nagyon élveztem tavaly, hogy minden ment szépen gyorsan pöpecül, amennyire lehetett. Nem volt agyonhúzva idióta reklámokkal meg kiálló bohóckodásokkal. Jó lenne ha ez idénre is maradna 😊
Beki
dande
Beki
Egyetértek.www.sportsbusinessjournal.com/SB-Blogs/Breaking-News/2021/03/NFL-Draft.aspxPedig én nagyon élveztem tavaly, hogy minden ment szépen gyorsan pöpecül, amennyire lehetett. Nem volt agyonhúzva idióta reklámokkal meg kiálló bohóckodásokkal. Jó lenne ha ez idénre is maradna 😊
Beki
dande
www.sportsbusinessjournal.com/SB-Blogs/Breaking-News/2021/03/NFL-Draft.aspxPedig én nagyon élveztem tavaly, hogy minden ment szépen gyorsan pöpecül, amennyire lehetett. Nem volt agyonhúzva idióta reklámokkal meg kiálló bohóckodásokkal. Jó lenne ha ez idénre is maradna 😊
Beki
Szerkesztette: dande2
6.9 3-cone!!!
— Mike Renner (@PFF_Mike) March 20, 2021
That’s the fastest for an offensive linemen since 2000 by .16 seconds. Special movement skills for an OT https://t.co/CGcoCsaADm
Szerkesztette: iktriad
Nêgy nem lehet 🤣Már 22-es mock is van 😊Top10-ben 3 NFC east csapat! 🤣🤣🤣
www.profootballnetwork.com/2022-nfl-mock-draft-sam-howell-goes-one-detroit-lions/
warr_b
nagir
Már 22-es mock is van 😊Stingleyt mar a recruitolasa pillanataban jovobeli top5 picknek nyomjak, es azota is minden evben istenitik, de en eddig csak azt lattam, hogy a gyengebb csapatok ellen jo, aztan viszont barmikor valami fasza WR-prospect all fel vele szemben, hulyere alazza. Ot emiatt eleg nehez egyelore hova tennem. Nem a gyengebbek ellen kell villogni.
www.profootballnetwork.com/2022-nfl-mock-draft-sam-howell-goes-one-detroit-lions/
warr_b