NFL Draft 2021
24 feliratkozó
több mint 3 éve
A fontosabb kérdés, hogy akkor ki lesz az idei draft EnemkellpalijaAlbert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
shawnka
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”Fields lesz az idei draft Geno Smithe.
Beki
több mint 3 éve
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer reports just two teams (#49ers and #Patriots) have committed to attend Justin Fields’ second “Pro Day.”
több mint 3 éve
Csak amihez tartás véget😊 😛Wrote this last week:
— Matt Verderame (@MattVerderame) April 11, 2021
Over the last 15 years, 29 QBs have gone in the top 10.
Only Matt Ryan, Patrick Mahomes and Cam Newton have been 1st-Team All-Pros. Mahomes is the only champion to start in the SB.
Of those 29 QBs, 19 have been outright busts. It’s a huge risk. https://t.co/5uqu4L4Srl
több mint 3 éve
www.pff.com/news/draft-2021-nfl-mock-draft-first-round-picks-mock-draft-simulator Egymillió user mock alapján a leggyakoribb pickek az első körben
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Őt nem szoktam látni, de Jakob Johnson (Pats) és Kasim Edebali (ex-Saints) be szokott még jelentkezni. És hogy ne csak offoljunk, idén Amon Ra csatlakozhat a német, vagy félig német NFL playákhoz.Sebastian Vollmer nem ér rá? 😊hiába Björn Werner az egyik szaki, Buday Zoli sokkal jobban ért hozzá szerintem 😊 a bullshit bingo az egyetlen dolog, amit igazán szeretek a német közvetítésbenNem is állítottam, hogy az lenne, én is úgy fogom nézni. Csupán azt írtam, hogy a digisek bukták még a német kommentárt is.Mondjuk úgy még nem próbáltam de elég érdekes lehet 😁
dancogo
Egyszer véletlenül spanyolul töltöttem le meccset az is elég veszett volt 😁
kapitnono
dancogo
iktriad
több mint 3 éve
Sebastian Vollmer nem ér rá? 😊hiába Björn Werner az egyik szaki, Buday Zoli sokkal jobban ért hozzá szerintem 😊 a bullshit bingo az egyetlen dolog, amit igazán szeretek a német közvetítésbenNem is állítottam, hogy az lenne, én is úgy fogom nézni. Csupán azt írtam, hogy a digisek bukták még a német kommentárt is.Mondjuk úgy még nem próbáltam de elég érdekes lehet 😁
dancogo
kapitnono
dancogo
több mint 3 éve
hiába Björn Werner az egyik szaki, Buday Zoli sokkal jobban ért hozzá szerintem 😊 a bullshit bingo az egyetlen dolog, amit igazán szeretek a német közvetítésbenNem is állítottam, hogy az lenne, én is úgy fogom nézni. Csupán azt írtam, hogy a digisek bukták még a német kommentárt is.Mondjuk úgy még nem próbáltam de elég érdekes lehet 😁
dancogo
kapitnono
több mint 3 éve
Nem is állítottam, hogy az lenne, én is úgy fogom nézni. Csupán azt írtam, hogy a digisek bukták még a német kommentárt is.Mondjuk úgy még nem próbáltam de elég érdekes lehet 😁
dancogo
több mint 3 éve
Nem is állítottam, hogy az lenne, én is úgy fogom nézni. Csupán azt írtam, hogy a digisek bukták még a német kommentárt is.Nem hinném hogy manapság nagy ördöngőség lenne egy 1080 p s espn vagy nfl network streamet találni ingyenPro7 MAXX adja majd, amit tudtommal nem lehet Mo-n fogniDigiseknek esetleg valamelyik német csatorna amelyik a meccseket is adta.plus nfl networkLehet korai a kérdés, de hol tudjuk majd követni a draftot élőben?elméletileg az arena4 adja, de még 100%-ra leütve
PatrickSKOL
ha mégse, akkor fűzővel kifelés közvetítés szerintem garantált
r.baggio
briareos
Mert gondolom továbbra sem lesz megállapodás.
Bazzani
dancogo
kapitnono
több mint 3 éve
Nem hinném hogy manapság nagy ördöngőség lenne egy 1080 p s espn vagy nfl network streamet találni ingyenPro7 MAXX adja majd, amit tudtommal nem lehet Mo-n fogniDigiseknek esetleg valamelyik német csatorna amelyik a meccseket is adta.plus nfl networkLehet korai a kérdés, de hol tudjuk majd követni a draftot élőben?elméletileg az arena4 adja, de még 100%-ra leütve
PatrickSKOL
r.baggio
briareos
Bazzani
dancogo
több mint 3 éve
Pro7 MAXX adja majd, amit tudtommal nem lehet Mo-n fogniDigiseknek esetleg valamelyik német csatorna amelyik a meccseket is adta.plus nfl networkLehet korai a kérdés, de hol tudjuk majd követni a draftot élőben?elméletileg az arena4 adja, de még 100%-ra leütve
PatrickSKOL
r.baggio
briareos
Bazzani
több mint 3 éve
Digiseknek esetleg valamelyik német csatorna amelyik a meccseket is adta.plus nfl networkLehet korai a kérdés, de hol tudjuk majd követni a draftot élőben?elméletileg az arena4 adja, de még 100%-ra leütve
PatrickSKOL
r.baggio
briareos
több mint 3 éve
Valóban köszi, a -6 órás eltolódásokba a végén csak belekavarodtam és ezt sikerült elnézni.3.nap az szombat!Sziasztok!Első nap magyar idő szerint már Áprili 30 (péntek) 02:00
Lehet korai a kérdés, de hol tudjuk majd követni a draftot élőben?
Illetőleg magyar idő szerint hogy is fogunk kinézni az egyes napok kezdéseit illetően?
Előre is köszönöm! 🙂
PatrickSKOL
2. nap szombat 01:00
3. nap vasárnap, pontos időt itt nem is tudok talán 18:00 szokott lenni.
alatriste
braxa88
Liverpool Fc fan
több mint 3 éve
braxa88
12 534
3.nap az szombat!Sziasztok!Első nap magyar idő szerint már Áprili 30 (péntek) 02:00
Illetőleg magyar idő szerint hogy is fogunk kinézni az egyes napok kezdéseit illetően?
Előre is köszönöm! 🙂
PatrickSKOL
alatriste
több mint 3 éve
Az tavaly pl game pass előfizus volt. Nem volt drága asszem de csak fizetős volt azért... 😀plus nfl networkLehet korai a kérdés, de hol tudjuk majd követni a draftot élőben?elméletileg az arena4 adja, de még 100%-ra leütve
PatrickSKOL
r.baggio
briareos
Liverpool Fc fan
több mint 3 éve
plus nfl networkLehet korai a kérdés, de hol tudjuk majd követni a draftot élőben?elméletileg az arena4 adja, de még 100%-ra leütve
PatrickSKOL
r.baggio
több mint 3 éve
Lehet korai a kérdés, de hol tudjuk majd követni a draftot élőben?elméletileg az arena4 adja, de még 100%-ra leütve
PatrickSKOL
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sziasztok!Első nap magyar idő szerint már Áprili 30 (péntek) 02:00
Előre is köszönöm! 🙂
PatrickSKOL
Liverpool Fc fan
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Sziasztok!Lehet korai a kérdés, de hol tudjuk majd követni a draftot élőben?
Előre is köszönöm! 🙂
több mint 3 éve
Spy
2 337
ha valaki még keresi idei kedvenc draft prospectjétA legelső kedvencem volt idén. Kíváncsi leszek, hova kerül.
www.espn.com/nfl/draft2021/insider/story/_/id/31039231/fire-belly-how-d-iii-quinn-meinerz-turned-doubts-fuel-nfl-draft
r.baggio
több mint 3 éve
ha valaki még keresi idei kedvenc draft prospectjét---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Rousseau az egyik favorit, aztán meglátjuk, Barmore vagy a hátsérülés Farleynél mennyire kavar be
több mint 3 éve