NFL Draft 2022
21 feliratkozó
több mint 2 éve
Több hónapnyi munka után végre megérkeztem az idei draft trackerrel, amit itt érhettek el:docs.google.com/spreadsheets/d/1Ok2Hd9KzN_g1IyQsJUgfnQTaggaAovgQoK30VAZac-M/edit#gid=1801108002
Bővebb információkat ebben a reddit posztban írtam a kezdeményezésről: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/udcqq8/2022_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
TLDR:
- Konszenus big board az összes idei draft prospectről - mindezt atlétikai profillal, további, játékosokhoz kapcsolódó információkkal megfűszerezve
- Élő draft tracker a játékosbörze teljes ideje alatt a tavalyihoz hasonlóan
- Free agency tracker és legjobb elérhető játékosok
- Teljes NFL depth chartok
Remélem mindél többetekenek hasznos lesz idén is! Visszajelzések, fejlesztési ötletek jöhetnek, minden kérdésre szívesen válaszolok 😊
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 2 éve
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
Bizony ez Abram SMITH meccse eddig. A QBk közül Willis eddig csak szaldgálni tudott Howell szép megmozdulások de két fumbli, Ridder és Pickett nem rossz, mindkettő RZ TD passz.Mondjuk eddig csak Howell és Ridder adott igazán jó passzokat. Pickettnél WR bravúr kellett, Wiilist meg nem a passzjátékáért szeretjük 😉
dande
Szerencsére nem ez alapján a mérkőzés alapján dőlnek el a sorsok, mert ez baromi kevés. Kivétel Smith, aki eddig viszi a pálmát a támadóknál
több mint 2 éve
Bizony ez Abram SMITH meccse eddig. A QBk közül Willis eddig csak szaldgálni tudott Howell szép megmozdulások de két fumbli, Ridder és Pickett nem rossz, mindkettő RZ TD passz.
több mint 2 éve
Eddig Jordan Stout az MVP 75 yardos ponttal 😀Akár 3 puntert is draftolhatnak idén, elképesztő erős a mezőny. Araiza 2. napos prospect néhány csapatnál állítólag, és szerintem Stout is kimegy a 3. nap közepén. Stonehouse-nak és Heatherly-nek is brutális rúgóereje van, de ők azért vsz inkább UDFA-k lesznek.
Klaci79
szerk: Abram Smith kibaszott jó playa lesz szerintem, örülök nagyon a TD-jének
Szerkesztette: dancogo
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
Eddig Jordan Stout az MVP 75 yardos ponttal 😀
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
Én Pickettről csak rosszat olvastam edzésekről többiekhez viszonyítva. Viszont most azt írják, hogy interjúkon mindenki leszerepelt rajta kívül, ő volt az egyedüli komolyan vehető.Én most nézem a tegnapi edzést, nem láttam rossznak Pickettet, de nem bánt ha ilyeneket írnak, különben esélytelen a 20.ról elérni őt.
Cruyffista
több mint 2 éve
A Wonderlic tesztet talán még is szüntették, mert túl sok embert tüntetett fel idiótának (vajon miért? 😏)Én Pickettről csak rosszat olvastam edzésekről többiekhez viszonyítva. Viszont most azt írják, hogy interjúkon mindenki leszerepelt rajta kívül, ő volt az egyedüli komolyan vehető.Blaine Gabbertnek 42 pontos Wonderlic tesztje volt, Dan Marinonak pl meg 16-os. 😁
Cruyffista
warr_b
több mint 2 éve
ebből is látszik hogy okosabbGabbert Super Bowl nyertes QB*, Marinonak bezzeg ez nem sikerült 😛 😀 😛Én Pickettről csak rosszat olvastam edzésekről többiekhez viszonyítva. Viszont most azt írják, hogy interjúkon mindenki leszerepelt rajta kívül, ő volt az egyedüli komolyan vehető.Blaine Gabbertnek 42 pontos Wonderlic tesztje volt, Dan Marinonak pl meg 16-os. 😁
Cruyffista
warr_b
*Tudta hova kell aláírni csereként
iktriad
több mint 2 éve
Gabbert Super Bowl nyertes QB*, Marinonak bezzeg ez nem sikerült 😛 😀 😛Én Pickettről csak rosszat olvastam edzésekről többiekhez viszonyítva. Viszont most azt írják, hogy interjúkon mindenki leszerepelt rajta kívül, ő volt az egyedüli komolyan vehető.Blaine Gabbertnek 42 pontos Wonderlic tesztje volt, Dan Marinonak pl meg 16-os. 😁
Cruyffista
warr_b
*Tudta hova kell aláírni csereként
több mint 2 éve
Én Pickettről csak rosszat olvastam edzésekről többiekhez viszonyítva. Viszont most azt írják, hogy interjúkon mindenki leszerepelt rajta kívül, ő volt az egyedüli komolyan vehető.Blaine Gabbertnek 42 pontos Wonderlic tesztje volt, Dan Marinonak pl meg 16-os. 😁
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 345
Én Pickettről csak rosszat olvastam edzésekről többiekhez viszonyítva. Viszont most azt írják, hogy interjúkon mindenki leszerepelt rajta kívül, ő volt az egyedüli komolyan vehető.
több mint 2 éve
www.charlotteobserver.com/sports/nfl/carolina-panthers/article258022018.htmlszerintem Pickett nagy király lesz, de szar időben továbbra se megy neki
Egyelőre csak Willis és Pickett tűnik jónak...
warr_b
"On the second day of practice, both teams dealt with consistent rain at South Alabama’s stadium. And Pickett was unable to ease the concerns. He fumbled a snap and threw multiple uncatchable balls. Throughout the rest of the other practices, Pickett produced minimal big-time throws. He never had that “wow” moment that many were expecting. Overall, it was a disappointing week for the Pittsburgh product"
több mint 2 éve
Strongnak a térdől olvastam pl red flegnek kèt komoly műtèttel
több mint 2 éve
www.charlotteobserver.com/sports/nfl/carolina-panthers/article258022018.htmlEgyelőre csak Willis és Pickett tűnik jónak...
több mint 2 éve
Ma lesz a shrine bowl btwKelet védelmében Big Kat Bryanttel (a shrine bowl hivatalos oldala írja így)
r.baggio
több mint 2 éve
Ma lesz a shrine bowl btw
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
This had to have been a prank for Calvin Austin (5-7, 173) to hold backside on Jermaine Johnson (nearly 6-5, 260) pic.twitter.com/zbP7XBsO6f
— Cory (@realcorykinnan) February 2, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
No én most realizáltam, hogy Charbonnet UCLA RB nem jön a draftra (a fanspeakről derült ki, amikor észrevettem, hogy nincs fenn a boardon) hanem visszatér az egyetemre...picit reménykedtem benne, hogy valahol hátsóbb körben esetleg behúzhatjuk. Szeretem a játékát
több mint 2 éve
Devonte Wyatt made no bones about who his favorite NFL team is, telling a Pittsburgh writer “Steelers? I’m a Falcons fan.” Wyatt also said in the past he’s worked out with Grady Jarrett. pic.twitter.com/w33NY03LLG
— Anthony Dasher (@AnthonyDasher1) February 2, 2022
Madden hates me.
több mint 2 éve
na PFFs simulatorral eljatszottam ket korost, kovetkezo lett a Giantsnek:1/5: Neal. kaptam egesz jo ajanlatokat, de ot nem tudtam benn hagyni
1/7: na itt indult a lefele csere. Vikings-szal csereltem az 1/7et es 182. picket(ami elvileg nem is a Giantse hanem a 180) a Vikings 1/12re es 2/46ra. Lealt valasztottak.
1/12: bejott a Browns, es ajanlott egy 1/13at plusz jovo evi 2. kort, no brainer volt. Stingley Jr-t vittek.
1/13: bejott az Eagles es ajanlott egy 1/15ot plusz jovo evi 2. kort, ujbol no brainer. Booth-ot vittek
1/15: jott a Saints es az 1/15ert meg a 146. pickert ajanlottak egy 1/18 es jovo evi 2. kort, ezt is elfogadtam. Olavat vittek
1/18: Ojabot vittem, kell az EDGE
2/36: Johnson meg benn volt, ot sem hagytam benn.
2/46: Cine. nem art a safety sem, Peppers lejar.
szoval ez lett a vege:
Neal, Ojabo, Johnson, Cine plusz jovo evi 2. korok: Saints, Browns es Eagles. kiment tolem meg a 182 (ami nem is tudom, hogyan az enyem, de a 180 elvileg igen, szoval akar az is) meg a 146. pick. picit gyengultem az idei drafton, hogy kiment az 5. es 6. kor (bar 5. korben van egy a chiefstol a 172.). hianyerzetem egyedul az OFF fal belso reszebol van, oda nem huztam senkit, de oda meg talan lehet szerezni embert 3. kor elejerol is.
erdekessegek: Hutchinson az 1/1, Hamilton 1/4, Pickett egeszen a 60. korig esett a Bucshoz, elotte vittek ki Corral (1/10 Commanders), Howell (1/27 Steelers feljott erte adta a 2. kort es jovo evi elsot), Strong (1/28 Packers), Willis (2/40 Broncos).
Chiefs feljott 1/16ra Jameson Williamsert,
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Jaxson Kirkland (OT) mégse megy a draftra, mert műteni kell a térdét
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Utah OL Bam Olaseni and his 88” wingspan 😧@ShrineBowl pic.twitter.com/QkdBwlFtIK
— PFF Draft (@PFF_College) January 31, 2022
Madden hates me.
több mint 2 éve
Megbízható arcok a stúdióban (az öreg kopasz Broaddus SB győztes ex-scout), ha le tudjátok küzdeni a Cowboyshoz fűződő érzéseiteket, kb a 22. perctől mindenkinek érdekes dolgokról beszélnek. www.dallascowboys.com/video/draft-show-prepping-for-mobile
Az NFL hivatalos videó lejátszója borzalmas...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Ugyanolyan hülyeségekre képes az összes. Én csak scoutingra használom magamnak, ha valaki büszke lenne arra hogy a 69. szimulációja milyen sok pet cattel van tele, hát... jó neki! 😀Profootballnetwork szimulátora egész jóIgen, tegnap én is nyomtam vele egyet (Skins topicba be is tettem), az első két körös húzásom ez volt:Elindítottam egyet vele és Drake London lett az 1/1 Nakobe Dean-t meg kihúztam az első kör végén.Pff mock draft szimulátorba mikor kerülnek be a teem need-ek, meg mikor lesz a végén grade-es értékelés?Én őket kérdezném ez ügyben. 😊 Amúgy használhatod addig a fanspeak szimulátorát amíg nem lesznek meg az apróságok (bár a gradek teljesen gagyik, ha hátulról draftoltam az összes QB-t akit csak tudtam simán A+ kaptam), a drattek rangsora amúgyis jobb mint a pff-é. Ne válaszd ott a fan-voted needeket, az bedobja az összes pozíciót.
warr_b
gyeek
Vannak pici bajok ott is azért.
Bazzani
11: S Kyle Hamilton - Notre Dame
42: LB Nakobe Dean - Georgia
Nem túl reális, nah 😆
De ha ez összejönne irl, pezsgőt bontok. Sőt, whiskyt.
warr_b
dancogo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Profootballnetwork szimulátora egész jóIgen, tegnap én is nyomtam vele egyet (Skins topicba be is tettem), az első két körös húzásom ez volt:Elindítottam egyet vele és Drake London lett az 1/1 Nakobe Dean-t meg kihúztam az első kör végén.Pff mock draft szimulátorba mikor kerülnek be a teem need-ek, meg mikor lesz a végén grade-es értékelés?Én őket kérdezném ez ügyben. 😊 Amúgy használhatod addig a fanspeak szimulátorát amíg nem lesznek meg az apróságok (bár a gradek teljesen gagyik, ha hátulról draftoltam az összes QB-t akit csak tudtam simán A+ kaptam), a drattek rangsora amúgyis jobb mint a pff-é. Ne válaszd ott a fan-voted needeket, az bedobja az összes pozíciót.
warr_b
gyeek
Vannak pici bajok ott is azért.
Bazzani
11: S Kyle Hamilton - Notre Dame
42: LB Nakobe Dean - Georgia
Nem túl reális, nah 😆
De ha ez összejönne irl, pezsgőt bontok. Sőt, whiskyt.
warr_b