NFL Draft 2022
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ok2Hd9KzN_g1IyQsJUgfnQTaggaAovgQoK30VAZac-M/edit#gid=1801108002
Bővebb információkat ebben a reddit posztban írtam a kezdeményezésről: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/udcqq8/2022_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
TLDR:
- Konszenus big board az összes idei draft prospectről - mindezt atlétikai profillal, további, játékosokhoz kapcsolódó információkkal megfűszerezve
- Élő draft tracker a játékosbörze teljes ideje alatt a tavalyihoz hasonlóan
- Free agency tracker és legjobb elérhető játékosok
- Teljes NFL depth chartok
Remélem mindél többetekenek hasznos lesz idén is! Visszajelzések, fejlesztési ötletek jöhetnek, minden kérdésre szívesen válaszolok 😊
Szerkesztette: Hulkeinstein
Viccen kívül király, köszi!
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ok2Hd9KzN_g1IyQsJUgfnQTaggaAovgQoK30VAZac-M/edit#gid=1801108002
Bővebb információkat ebben a reddit posztban írtam a kezdeményezésről: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/udcqq8/2022_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
TLDR:
- Konszenus big board az összes idei draft prospectről - mindezt atlétikai profillal, további, játékosokhoz kapcsolódó információkkal megfűszerezve
- Élő draft tracker a játékosbörze teljes ideje alatt a tavalyihoz hasonlóan
- Free agency tracker és legjobb elérhető játékosok
- Teljes NFL depth chartok
Remélem mindél többetekenek hasznos lesz idén is! Visszajelzések, fejlesztési ötletek jöhetnek, minden kérdésre szívesen válaszolok 😊
Szerkesztette: Hulkeinstein
Who could be this year's surprise first-round picks in the NFL draft?
— USA TODAY NFL (@usatodaynfl) April 27, 2022
Five candidates:https://t.co/X0FgzSepna

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Én ezt a részét gyűlölöm, és még várunk az utolsó percekben felbukkanó drogos bejegyzésekre/videókraÉn mar lattam Olawe-t
r.baggio
Wyatt meg erőszakos a DT

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
imádom a draft seasontAlbert Breer jelenti:
- Több csapatnál is komoly medical concern van Evan Neallel kapcsolatban csípő és térd miatt, így csúszhat.
empty taxiThere's a vague and incorrect rumor about Alabama OT Evan Neal having a medical issue, one that quite possibly comes from a team that wants him to fall so that it can get him. Neal's camp has set the record straight with facts. https://t.co/q0xewPBFGW
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) April 27, 2022
empty taxi
Albert Breer jelenti:
- Több csapatnál is komoly medical concern van Evan Neallel kapcsolatban csípő és térd miatt, így csúszhat.
empty taxi
There's a vague and incorrect rumor about Alabama OT Evan Neal having a medical issue, one that quite possibly comes from a team that wants him to fall so that it can get him. Neal's camp has set the record straight with facts. https://t.co/q0xewPBFGW
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) April 27, 2022

Madden hates me.
🚨With the #1 pick of the 2022 NFL Draft the Jacksonville Jaguars select🚨
— Austen Lane (@A_Train_92) April 26, 2022
RIP JAGS TWITTER. pic.twitter.com/1ycoBWDy33
Albert Breer jelenti:
- Nakobe Dean és Devin Lloydnál is aggódnak h kicsik a profik közé, így az sem kizárt h Quay Walker lesz az első kiválasztott linebacker (LOL)
- Jahan Dotson lesz az 5. WR az első körben a legújabb hírek szerint.
- A Houston legkésőbb 1/13-ra, de vszínűbb h 1/3-ra CB-t húz.
- Jameson Williams és David Ojabo rehabja is jól halad az Achilles-sérülésből, ennek ellenére Ojabo esetében koránt sincs kizárva h 2022-ben nem léphet pályára.
- Kaiir Elam szerinte a vártnál hamarabb elkel, jók a méretei, gyors, interjúkon lenyűgöző, NFL-vérvonallal bír. Emory Hunt pozíciós rangsorában konkrétan Elam az 1. CB.
- Karlaftis szerinte nem lesz 1. körös
- A Chiefs teli van pickkel, a roster pedig egész telített, így szerinte fel fognak cserélni, akár 1/20 környékére is.
Adam Andersont pedig vád alá helyezték, így sztem ő UDFA.
247sports.com/college/georgia/Article/Ex-Georgia-linebacker-Adam-Anderson-indicted-on-rape-charge-186792654/
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
theathletic.com/3267970/2022/04/26/nfl-draft-predictions-first-round/zseni 😊
| archive.ph/x9nT0 |
Fuh, regen nevettem ennyire egy draft predikcion 😀😀
Borbinho

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
| archive.ph/x9nT0 |
Fuh, regen nevettem ennyire egy draft predikcion 😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Az első napot adja az Arena4.Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
www.youtube.com/watch?v=G8RrD57ucmw
iktriad
samu09
Gamepasszal szerintem ingyenes.Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
iktriad
samu09
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
iktriad
Jaja, és nagy átlagban 5.50, 5.30 és 1.20 körüli végződések szoktak lenniMagyar idő szerint kb mikor kezdődik maga a húzgálás?Első kör 02.00
A felvezetés meg a reklámok nem érdekelnek, ellenben jó lenne kicsit aludni előtte, amúgyis 5-kor kelnék 😁
warr_b
Második-harmadik kör 01:00
Harmadik nap: 18:00 (asszem)
alatriste

---
Usage at Georgia affected his production, but: If Walker goes this high, he’d have the lowest number of career sacks of any edge rusher taken in the top *three* since 2000 (when sacks became an NCAA stat).
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Jaja, valszeg ez lesz. Kár hogy 11, fél éjfél előtt nem nagyon szoktam feküdni 😄Magyar idő szerint kb mikor kezdődik maga a húzgálás?Aludj 2-ig és akkor 5ig tudod nézni kb. végig... Én így szoktam.
A felvezetés meg a reklámok nem érdekelnek, ellenben jó lenne kicsit aludni előtte, amúgyis 5-kor kelnék 😁
warr_b
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Magyar idő szerint kb mikor kezdődik maga a húzgálás?Aludj 2-ig és akkor 5ig tudod nézni kb. végig... Én így szoktam.
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Magyar idő szerint kb mikor kezdődik maga a húzgálás?Első kör 02.00
warr_b
Második-harmadik kör 01:00
Harmadik nap: 18:00 (asszem)

Liverpool Fc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
www.youtube.com/watch?v=6cB86mnCgCc
Szerkesztette: iktriad
NFL Draft QB Wonderlic scores:
— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) April 22, 2022
Bailey Zappe 35
Sam Howell 34
Malik Willis 32
Carson Strong 22
Desmond Ridder 19
Kenny Pickett 17
Matt Corral 15