Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
Jimmy Kennedy - DL - VikingsThe Vikings have informed DT Jimmy Kennedy of his impending release.
több mint 13 éve
Davis kivágása azért eléggé meglepett engem, Colomboé már annyira nem, ő fosboys az egy szem tyron smithel akkora királynak érzi magát, hogy más falember nem is kell? 😊a.kacsaeddig tán colombo volt a dallasi ol legjobb pontja mi? 😊
Cards cut: Gerald Hayesbraxa88
több mint 13 éve
nem azt mondom, de elég erősen dolbálják a népet. vmi olyasmit írnak h atletikusabb, passzot jól védő falembereket keresnek. meglássuk
több mint 13 éve
braxa88
12 534
boys az egy szem tyron smithel akkora királynak érzi magát, hogy más falember nem is kell? 😊a.kacsaeddig tán colombo volt a dallasi ol legjobb pontja mi? 😊
Cards cut: Gerald Hayes
több mint 13 éve
boys az egy szem tyron smithel akkora királynak érzi magát, hogy más falember nem is kell? 😊
több mint 13 éve
Rich Seubert - G - GiantsThe Giants have reportedly informed C/G Rich Seubert of his impending release
több mint 13 éve
Leonard Davist is kivágja hamarosan a Cowboysna arra kíváncsi leszek, őt ki rántja be, azért rohadt sok csapatnál lehet nagy upgrade
több mint 13 éve
látom a Cowboys fal nélkül akar játszani, végülis ez nem baj 😉
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Sanzenbachert állítólag 30(!) csapat hívja 😀kristofÉn azon lepődtem meg k.vára, hogy tegnap este azon a listán (vagy ma reggel nemtom) nem láttam a nevét, hogy ment volna valakihez, ezek szerint túl sokhoz mehetett 😀 Nem csodálom egyébként, elég jó kis kiegészítő WR lehet belőle..
Braxa: Én pont ezért nem értem miért nem kelt el a drafton. Nem nagy rizikó, még ha nem is nagyon lesz no1 WR, de jobb, mint sok előbb elkelt wr
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Sanzenbachert állítólag 30(!) csapat hívja 😀kristofegyszerűbb lett volna draftolni
több mint 13 éve
Sanzenbachert állítólag 30(!) csapat hívja 😀kristofBearsé lett 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sanzenbachert állítólag 30(!) csapat hívja 😀
több mint 13 éve
A Pats meg kibassza TBC-tSteznem is csodálom, megfertőz mindenkit...
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A Packers el akarja cserélni Barnett-et, ha nem sikerül akkor elküldikFucuHmm. Ha egészséges, hozzánk jöhet 😀
több mint 13 éve
A Packers el akarja cserélni Barnett-et, ha nem sikerül akkor elküldik
több mint 13 éve
Marvin Lewis has said Carson Palmer will retire. Looks like Andy Dalton is the #Bengals guy this year.Fucuannyit kiegészítés, hogy azt mondta szeretnének veterán qb-t, az hogy backup vagy kezdő lesz daltontól függ.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Marvin Lewis has said Carson Palmer will retire. Looks like Andy Dalton is the #Bengals guy this year.
több mint 13 éve
Osi már holdoutolni akar 😀braxa88már egy jó hónapja kb. 😀
a Giants meg nem akarja kifizetni,meg is értem mondjuk,hogy a 7 millás fizetését nem akarják 10 fölé emelni,amikor kb. ugyanennyivel vannak a 120-as cap felett
gyanúsan trade lesz ebből
viszont egy DJax holdout is körvonalazódik,yeah... 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Osi már holdoutolni akar 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Kevin Payne, S ->Panthers
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rendben, köszi. 😊Hol lehet olvasni trade-kel kapcsolatos infókat?hellana korábban linkelt twitter csatornákon, vagy ha annyira nem valós időben követnéd az eseményeket, akkor a rotoworld is tökéletesen megfelelő tájékoztatást nyújt a pletykákról: http://www.rotoworld.com/playernews/nfl/football?rw=1DoM
több mint 13 éve
Hol lehet olvasni trade-kel kapcsolatos infókat?hellana korábban linkelt twitter csatornákon, vagy ha annyira nem valós időben követnéd az eseményeket, akkor a rotoworld is tökéletesen megfelelő tájékoztatást nyújt a pletykákról: http://www.rotoworld.com/playernews/nfl/football?rw=1
több mint 13 éve
történhetne már valami, szörnyű ez a várakozás