Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
végülis összejön a hassie-locker páros, csak seattle helyett nashvilleben 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hasselbeck titans egyre több okos mondja...a.kacsade ezek csak péntektől lehetnek hivatalosak
több mint 13 éve
NFL Network's Mike Lombardi reports that the Titans are preparing a "huge" contract offer for free agent Matt Hasselbeck.Lombardi's NFLN colleague, Jason La Canfora, is also convinced Hasselbeck is going to the Titans. "He fits what they want to do," says Lombardi. Hasselbeck will be viewed as at least a one-year bridge to No. 8 overall pick Jake Locker, whom GM Mike Reinfeldt and head coach Mike Munchak have both deemed not ready to play right away.
több mint 13 éve
Már nekünk is van egy újoncunk!!!!elnézést, nem frissült időben a dolog...
Sterling Moore, CBpeterbadbone
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hol lehet olvasni trade-kel kapcsolatos infókat?
több mint 13 éve
hasselbeck titans egyre több okos mondja...
több mint 13 éve
Már nekünk is van egy újoncunk!!!!Sterling Moore, CB
több mint 13 éve
ahogy nézem a raiders nem kapkodja el a konkrétan 0 udfa sign-el, de a jags lassan egy jó 20-ast összeszedett, érdekesek ezek a szembetűnő különbségek, na meg hogy nincs trade hír 😕
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
"#NFL insider John Clayton on 620 KTAR: Deal for QB Kevin Kolb could take a day or two, but #Cardinals are still a front-runner."akkor léptem is, majd később visszanézek
több mint 13 éve
most írnék csodálatos dolgokat,de igazság szerint jó döntést hozott,könnyen kezdő lehetkár,hogy az Eagles ellen szopni fog a sebessége miatt 😛
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ha nem is, de majdnem 😀csempincsip!! frencsájz kúbíFucuazt is olvastam hogy a seahawks is erősen érdeklődik 😛Fucuazt csak a média fujta fel 😀
mivel érkezett Josh Portis, QB, cal.braxa88
több mint 13 éve
csak sztem full lassú a csávó?Olyan simán nem, de kezdő lehetne.Shawn84sima kezdőbraxa88mert phillybe, abba az ótvar LB sorba nem?
szerintem ott is simánStez
Egyedül a Senior Bowl-on láttam talán 2 drill erejéig, de nagyon szembetűnő volt.
több mint 13 éve
Herzlich okos volt. Ott a roster sima ügy egy jó TC vel meg a csillagos ég.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Olyan simán nem, de kezdő lehetne.mert phillybe, abba az ótvar LB sorba nem?Herzlich elvileg Giants leszStezsima kezdőbraxa88
szerintem ott is simánStez
több mint 13 éve
scouting teamben.Herzlich elvileg Giants leszStezsima kezdőbraxa88
több mint 13 éve
csempincsip!! frencsájz kúbíazt csak a média fujta fel 😀jó üzlet az 😛braxa88azt is olvastam hogy a seahawks is erősen érdeklődik 😛Fucu
mivel érkezett Josh Portis, QB, cal.braxa88
több mint 13 éve
mert phillybe, abba az ótvar LB sorba nem?Herzlich elvileg Giants leszStezsima kezdőbraxa88
szerintem ott is simán
több mint 13 éve
Herzlich elvileg Giants lesz
több mint 13 éve
Herzlich Óriás lett.
több mint 13 éve
QB Jerrod Johnson Eagle lett.az UFL 1/1 is elhagyja a ligát? 😀 szomorú
(plusz a többi akikre számítani lehetett: WR Perry Baker, WR DeAndre Brown, RB Graig Cooper, P Chas Henry, DT Ced Thornton WR Terrance Turner and TE Martell Webb)Bébé
több mint 13 éve
braxa88
12 534
azt csak a média fujta fel 😀azt is olvastam hogy a seahawks is erősen érdeklődik 😛Fucunálam alapból érthetetlen, hogy egyáltalán szóba kerül, hogy DRC-t odaadják érte ArizonábanStezjó üzlet az 😛braxa88
mivel érkezett Josh Portis, QB, cal.