Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 8 éve
Idén legalább 10 holdout lesz.
több mint 8 éve
Wattnál is nagyobb pénzt gondolomVernon: Giants - 5 év, 85 millió, 52,5 millió garantált o_OVon Miller mit fog kapni?!
Löfli
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Vernon: Giants - 5 év, 85 millió, 52,5 millió garantált o_OVon Miller mit fog kapni?!
Löfli
több mint 8 éve
Ja és a legfontosabb hír: Johnny még mindig rosteren 😊
több mint 8 éve
Cassel és Schaub is túl gyorsan aláírt, mehettek volna Denverbe kezdőnekmajd Weeden : D
Löfli
több mint 8 éve
Cassel és Schaub is túl gyorsan aláírt, mehettek volna Denverbe kezdőnek
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
ez van. én örülök, ha a trackert normálisan tudom vinni 😀Igen, tudom. Szar a szervezés 😀mer mindenki a csapattopikokban írogatLöfliHádde itten nincsen senki 😀
peach
Löfli
peach
több mint 8 éve
Igen, tudom. Szar a szervezés 😀mer mindenki a csapattopikokban írogatLöfliHádde itten nincsen senki 😀
peach
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
mer mindenki a csapattopikokban írogatLöfliHádde itten nincsen senki 😀
peach
több mint 8 éve
LöfliHádde itten nincsen senki 😀
több mint 8 éve
szeretne mind a 32 csapattal lemaradni a playoffról.Fitzpatrickre is lehet vadászni estétől.Nála pont nem érteném a csapat váltást.
Beki
peach
több mint 8 éve
braxa88
12 534
óriási 😀még a végén kapunk érte comppicket 😀 mondjuk ez kb a legjobb cselekedete lenne 😀
twitter.com/Rand_Getlin/status/706896937211924481
több mint 8 éve
Williams már rég aláírhatott volna, cutolt, nem pedig UFA.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Már nem annyira Szuper Mario szeretne az 1. fecske lenni. twitter.com/JasonColeBR/status/706892419070038016Tőlünk ennyit szerintem nem kap
több mint 8 éve
Nem kéne átnevezni a topikot? Mintha tavaly lejárt volna a szavatossága. 😊
több mint 8 éve
piacot attól kipróbálhatja. Meghallgathatja ajánlatokat aztán mérlegelhet. Jetsnek kell annyira szerintem, hogy ezt nyugodtan megteheti ők úgy is visszaszerzik ha nem tetszik neki más ajánlat.Fitzpatrickre is lehet vadászni estétől.Nála pont nem érteném a csapat váltást. Igazából csak akkor volt eddig jó mikor galiey volt az oc-ja. Mindenki mással mindenhol felsült, most meg kitudja hanyadjára ismét career safe szezont futott. Kora okán ha megint betlizik máshol már nincs benne még egy kivirágzás, míg a jetsben még pár évig simán kezdőnek tűnik. És két-három év alatt többet lehet keresni mint egy szezonban ami után esetlegesen kivágják és nézegetheti a back up irányítói állásokat...
Beki
peach
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Elvileg 6 órától már lehet hívogatni az ügynököket.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
mert nem jó akar lenni hanem gazdagFitzpatrickre is lehet vadászni estétől.Nála pont nem érteném a csapat váltást. Igazából csak akkor volt eddig jó mikor galiey volt az oc-ja. Mindenki mással mindenhol felsült, most meg kitudja hanyadjára ismét career safe szezont futott. Kora okán ha megint betlizik máshol már nincs benne még egy kivirágzás, míg a jetsben még pár évig simán kezdőnek tűnik. És két-három év alatt többet lehet keresni mint egy szezonban ami után esetlegesen kivágják és nézegetheti a back up irányítói állásokat...
Beki
peach
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ki lesz az első fecske?Este bejelentik Oszvájler Texansba igazolását : D
Tippre pl egy giants sign
Janek
ano92
Charles Robinson @CharlesRobinson
Brock Osweiler and #Texans: #NFL source says Houston is expected to make competitive offer in both guaranteed money and per-year avg salary.
több mint 8 éve
Fitzpatrickre is lehet vadászni estétől.Nála pont nem érteném a csapat váltást. Igazából csak akkor volt eddig jó mikor galiey volt az oc-ja. Mindenki mással mindenhol felsült, most meg kitudja hanyadjára ismét career safe szezont futott. Kora okán ha megint betlizik máshol már nincs benne még egy kivirágzás, míg a jetsben még pár évig simán kezdőnek tűnik. És két-három év alatt többet lehet keresni mint egy szezonban ami után esetlegesen kivágják és nézegetheti a back up irányítói állásokat...
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Fitzpatrickre is lehet vadászni estétől.
több mint 8 éve
Ki lesz az első fecske?Este bejelentik Oszvájler Texansba igazolását : D
Tippre pl egy giants sign
Janek
több mint 8 éve
Ki lesz az első fecske?Tippre pl egy giants sign
több mint 8 éve
Jól gondolom (a tavalyi példából kiindulva), hogy már holnap estétől beindul a buli?Szerintem tuti, mivel azt hiszem senkit sem fedtek meg a tavalyiért.
Bazzani