Arizona Cardinals
35 feliratkozó
10 órája
Danny
1 711
Van még 19 M a sapka alatt, kíváncsi vagyok, hogy a holnapi deadline-ig lesz-e a mozgás, mert szerintem a vezetők se számítottak 9 meccs után pozitív mérlegre.
18 órája
Cardinalis
5 777
Gálamérkőzés! 👑 Az ARI polóm ezen a héten sem kerül még mosásba😁🤘🍻🏈
THIS IS THE WAY
6 napja
Natloz
299
The Cardinals activated Robison (calf) off injured reserve Monday, per the NFL's transaction log.The 2024 first-round pick out of Missouri has yet to make his NFL debut after sustaining a calf injury that's sidelined him since late August. However, Robinson's activation Monday suggests he's nearing a return to the field, despite logging three consecutive DNPs in Cardinals' practice last week. His practice participation ahead of Sunday's matchup against the Bears will likely be the best indication of whether he can make his NFL debut in Week 9.
Just a simple Lineman... ZP#76
7 napja
shagi0206
10 811
Ha valaki azt mondja nekem szezon előtt, hogy 8 forduló után vezetni fogjuk a csoportot, szerintem élből körberöhögöm 😀 Mindezt egy 4-4-es mérleggel.
7 napja
Cardinalis
5 777
Nyertünk vazze!!! Büszke vagyok a csapatra! Az ARI polóm ezen a héten sem kerül még mosásba😁🤘🍻🏈
THIS IS THE WAY
7 napja
shagi0206
10 811
Mikor megláttam, hogy Tua játszani fog, mondom jó, ebből sima vereség lesz. El se hiszem, hogy ezt megnyertük főleg úgy, hogy igazából a Dolphins nagyjából kontroll alatt tartotta a meccset.
11 napja
shagi0206
10 811
2,5 Odds van az Arizonára hétvégi Miami elleni meccsre szerintem ajándék ennyiért meg kell rakni, mit gondoltok szerintem indokolatlanul magas az Odds rátokHát nem tudom. Sorminta alapján most kikapunk, még akkor is, ha a Dolphins qz ellenfél. A mi védelmünk ellen egy csere qb is meg tud villanni.
FloresR
11 napja
FloresR
193
2,5 Odds van az Arizonára hétvégi Miami elleni meccsre szerintem ajándék ennyiért meg kell rakni, mit gondoltok szerintem indokolatlanul magas az Odds rátok
12 napja
Cardinalis
5 777
csóri Gardeck ACL szakadás 😕Ooo bakker... bírom a csávót🏈🤘
Löfli
THIS IS THE WAY
12 napja
csóri Gardeck ACL szakadás 😕
15 napja
Cardinalis
5 777
Marvin Harrison Jr. has cleared concussion protocol, coach Jonathan Gannon said Saturday morning, and the rookie wide receiver will play Monday night against the Chargers.
THIS IS THE WAY
18 napja
Cardinalis
5 777
"There isn’t much known about Harrison Jr’s progress, but one injury analyst believes there’s a 60% chance Harrison Jr. sits this coming week."
THIS IS THE WAY
21 napja
shagi0206
10 811
Általában másnap szoktak csinálni CT-t, szóval feltételezem ma derül ki, hogy mi lesz.Maseratiról mik az első infok?agyrázkódás protokollban van, én még nem találtam semmi frisset
zacknorb
Löfli
21 napja
Maseratiról mik az első infok?agyrázkódás protokollban van, én még nem találtam semmi frisset
zacknorb
21 napja
Maseratiról mik az első infok?
21 napja
hát ez a mai megint nézhetetlen fos volt, de akkor a sorminta alapján jövő héten nyerünk!
24 napja
nem lesz egy nagy meccs, de Cardinals fanként erre talán kötelező benevezniThe starting QBs for UTSA vs. Rice this weekend: Owen McCown and E.J. Warner
— Steve Helwick (@s_helwick) October 10, 2024
The 2005 Arizona Cardinals QB room: Josh McCown and Kurt Warner pic.twitter.com/8g8IXAA3RW
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
28 napja
shagi0206
10 811
AztaQrva!!! Nyertunk vazze!!! Micsoda kámbekk😁hát ezaz, mi általában pont a f*sz másik végén szoktunk lenni 😀
Cardinalis
28 napja
Danny
1 711
Nem tudom mi történt a szünetben, de pont az ellenkezője, mint ami eddig szokott és a második játékrészben a D nagyon odatette magát. Conner meg egy állat.
1 hónapja
Cardinalis
5 777
Sz@rok voltunk a laszti mindkét oldalán. Mondjuk az MHJ-TD szép volt, meg az INT, ennyi +1Kőbambi. Beárazódtunk...
THIS IS THE WAY