Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
Egy újabb kemény meccsen való kínkeserves győzelem. Viszont a győzelem a lényeg, a csapat ott van a rájátszásban.
Rendet kell rakni a fejekben és össze rakni a csapatot a következő meccsekre, mert kéne az a 2-dik kiemelt pozíció. 😊
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 955
a rájátszásba jutás tiszteletére küldöm nektek ezt a mai fotót :o))
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
100k-s sack volt Freeney-től. 😊
Kicsit kevesebb szívrohamot is el tudtam volna képzelni ezen a meccsen, de ez a Vikings igazi arca, nem az amelyiket vasárnap láttuk a Seahawks ellen.
És jövő héten sem kell korai meccset játszani a keleti parton, ráadásul van három extra nap is pihenni/elemezni/felkészülni.

Mondjuk az, hogy Teddy 330+ yardot passzolt egy elméletileg jó secondary ellen az nem ad okot a boldogságra. Megint kurva sok volt az elváltás, amit jól használtak ki. Meg jól hívták azokat a playeket amikor két útvonal keresztezte egymást és a védő nem tudta követni az emberét.

Segáz. Playoff van és a mi kezünkben van a 2. kiemelés (a Panthers ellenfeleiében pedig az 1. kiemelésünk 😊 ).

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
harras Arizona Cardinals 523
Jó meccs volt jó csapat ellen, jó volt az egész,
több mint 10 éve
RÁJÁTSZÁS!!!!

Szerkesztette: Cardinalis
több mint 10 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
Fitz úrfi, anno minnesotában 😊
 i.imgur.com/WmyxGc7.jpg?1
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Szerintetek mi várható ma hajnalban a futások terén? Vajon hogyan oszlanak majd meg a labdacipelések Johnson, és Williams között?
több mint 10 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Roster mozgás E. Watford G ment IR-re, aktív keretbe megjött D.J. Swearinger S
több mint 10 éve
'hawks megmutatta, hogyan kell elkalapálni a Vikingst, jó lenne lemásolni a teljesítményüket és akkor legrosszabb esetben az utolsó héten dől el a csoport elsőség. 😊
Rozo
Két meccs előnyünk van négy meccsel a vége előtt, innen már csak nem basszuk el a hajrát. Pont mindhárom NFC csapattal játsszunk még akik veszélyesek a No.2 seedre, meg kell őket verni és akkor nincs kérdés 😊

Ismét Sunday Night Footballt játszunk, az Eagles elleni meccsünket tették át, amit annyira nem értek, de a Philly biztos hozza a nézőket
Löfli
Ne legyünk mindig kishitűek, simán lehet hogy miattunk tették át a meccset, nem a gyengus Sasok miatt. 😊 Na jó, most azért elverték a Petszet, úgyhogy jó kis meccs lesz Phillyben.
csongi
Jo az 3-nak is 😉
silent7939
Valóban, rosszul emlékeztem, a Packs és Vikes van 2-vel lemaradva. Akkor nincs az az isten, hogy mi ezt a csoportgyőzelmet innen elbukjuk. 😊
csongi
És valamelyik csoportgyőztes simán kaphatja otthon a Seattle-t vagy a Green Bay-t, míg a második helyezett mehet mondjuk Washingtonba.
De mielőtt valaki lehurrogna: nyerjük meg a csoportot és kezdjünk itthon a PO-ban, akárki is lesz az ellenfél, nyilván.
több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
'hawks megmutatta, hogyan kell elkalapálni a Vikingst, jó lenne lemásolni a teljesítményüket és akkor legrosszabb esetben az utolsó héten dől el a csoport elsőség. 😊
Rozo
Két meccs előnyünk van négy meccsel a vége előtt, innen már csak nem basszuk el a hajrát. Pont mindhárom NFC csapattal játsszunk még akik veszélyesek a No.2 seedre, meg kell őket verni és akkor nincs kérdés 😊

Ismét Sunday Night Footballt játszunk, az Eagles elleni meccsünket tették át, amit annyira nem értek, de a Philly biztos hozza a nézőket
Löfli
Ne legyünk mindig kishitűek, simán lehet hogy miattunk tették át a meccset, nem a gyengus Sasok miatt. 😊 Na jó, most azért elverték a Petszet, úgyhogy jó kis meccs lesz Phillyben.
csongi
Jo az 3-nak is 😉
silent7939
Valóban, rosszul emlékeztem, a Packs és Vikes van 2-vel lemaradva. Akkor nincs az az isten, hogy mi ezt a csoportgyőzelmet innen elbukjuk. 😊
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Rozo

Löfli
csongi
Jo az 3-nak is 😉
több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Rozo

Löfli

Szerkesztette: csongi
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 466 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
Túl egy újabb pofás győzelmen, remélem a csapat marad is ezen az úton és akkor nem lesz gond.
Larry nagyszerű napot fogott ki csak úgy mint a teljes csapat, csak hát az 1000 elkapás az 1000 elkapás. 😊

több mint 10 éve
itt is elfér :o))
több mint 10 éve
'48 óta az első 10-2-es start! történelmi csapatot nézünk, élvezzük ki, ritkán adatik :o))
több mint 10 éve
Justin Bethel 3 év/15 milliós szerződéshosszabbítást kapott, amiből kilenc misi garantált
Löfli
Helyes, féltem, hogy elfogják engedni, de szerencsére ez nem jött be. Ebből a számból azt lehet sejteni, hogy jövőre kezdő CB lehet PP mellett?
Az összeg egy kicsit soknak tűnik, de gondolom csak szerintem....
Leon78
Hat a tippem hogy igen. Ez tobb mint Powers penze. Valszeg JP menni fog. Az elmult 3 szezon alatt lehet hogy beerett es jovore berobbanhat PP mellett Bethel. A szamai folyamatosan javultak igy bizhatunk benne.
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Justin Bethel 3 év/15 milliós szerződéshosszabbítást kapott, amiből kilenc misi garantált
Löfli
Helyes, féltem, hogy elfogják engedni, de szerencsére ez nem jött be. Ebből a számból azt lehet sejteni, hogy jövőre kezdő CB lehet PP mellett?
Az összeg egy kicsit soknak tűnik, de gondolom csak szerintem....
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 466 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Mi az hogy ne vigyünk el minden kulcsembert St. Louisba?? Ez milyen hozzáállás?
Tud játszani, játszik. Ez nem a gurulós faszom foci ahol pihentetik az embereket.
Oh my...

Ellington, Powers és Rucker biztosan nem játszik vasárnap. Redding game day decision.
Fucu
Jó' van na....
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Mi az hogy ne vigyünk el minden kulcsembert St. Louisba?? Ez milyen hozzáállás?
Tud játszani, játszik. Ez nem a gurulós faszom foci ahol pihentetik az embereket.
Oh my...

Ellington, Powers és Rucker biztosan nem játszik vasárnap. Redding game day decision.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Sajnálom az NFC North csapatokat, ha Rodgers elég sokszor kér zebra segítséget előbb-utóbb megkapja. A kiemelés miatt nekünk sem mindegy, pláne ha PO-ban összetalálkozunk.

Még mindig fenntartom, figyelembe véve hogy jövő héten TNF, hogy nem kéne minden kulcsembert elvinni St. Louisba. Bár ha jól láttam már beszálltak a repülőbe.
harras
nem kellene? biztos bármi is? még a wild card sincs meg matematikailag
funkyparduc
Semmi sem biztos. Főleg ha a négy nap alatti két meccsen sorozatban sérülünk, a Nyugat kapuja különösen veszélyes hely.
több mint 10 éve
Sajnálom az NFC North csapatokat, ha Rodgers elég sokszor kér zebra segítséget előbb-utóbb megkapja. A kiemelés miatt nekünk sem mindegy, pláne ha PO-ban összetalálkozunk.

Még mindig fenntartom, figyelembe véve hogy jövő héten TNF, hogy nem kéne minden kulcsembert elvinni St. Louisba. Bár ha jól láttam már beszálltak a repülőbe.
több mint 10 éve
Blokkolók. Használatuk az elkapásban teljesen kiszámíthatatlan.
hum
What?
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Blokkolók. Használatuk az elkapásban teljesen kiszámíthatatlan.
hum
Köszi!

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin