Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
adná 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
@galuskahuludWeek 16: TNF-2:30-OAKvsSD, 11/27-2:30-PHIvsWAS, 19:00-NYJvsNE, 22:25-ARIvsGB, 2:30-MINvsNYG, MNF-2:30-DENvsCIN #nflhu #trashtalkhu
esetleg egy közös meccsnézés? a Rácskertben? :o))
több mint 10 éve
CatMan lett a hét special team játékosa az NFC-ben. 3/3 FG, 2/2 XP. Sorozatban 16 mezőnygól lőtt be.

Don't blink!
több mint 10 éve
Mi van ha nem nyerünk és a Seahawks nyer? Akkor is meglehet a csoportgyőzelem.Azért ez így elég bonyi, és a Saints MNF-et játszik, szóval lehet hogy előbb döntjük el mi a dolgot 😊
Csak annyi kell hozzá, hogy A Benglas és Saints nyerjen valamint a Steelers és a Cowboys kikapjon vasárnap. Egyszerű ez. De inkább nyerjünk az a biztos.
(és amúgy is tudni fogjuk már az eredményeket, amikor a mi meccsünk kezdődik)
Fucu
több mint 10 éve
Egyezünk meg abba hogy most kikaptok aztán az NFC döntőben találkozunk 😉 Egyébként nagyon meglelődnék ha sanszunk lenne Fitz szeret ellenünk szenzációsan játszani....Próféta szóljon belőled. 😊
dande
több mint 10 éve
Egyezünk meg abba hogy most kikaptok aztán az NFC döntőben találkozunk 😉 Egyébként nagyon meglelődnék ha sanszunk lenne Fitz szeret ellenünk szenzációsan játszani....
több mint 10 éve
Mi van ha nem nyerünk és a Seahawks nyer? Akkor is meglehet a csoportgyőzelem.Csak annyi kell hozzá, hogy A Benglas és Saints nyerjen valamint a Steelers és a Cowboys kikapjon vasárnap. Egyszerű ez. De inkább nyerjünk az a biztos.
(és amúgy is tudni fogjuk már az eredményeket, amikor a mi meccsünk kezdődik)
több mint 10 éve
Nézzétek meg a BA-s A Football Life epizódot. Megéri.Én is letöltöttem és el is raktam biztos helyre. 😊
(késő délután még fent volt én a biztonság kedvéért leszedtem a gépemre)
Fucu
A gyönyörű nem elég kifejező arra ami benne van.
több mint 10 éve
Nézzétek meg a BA-s A Football Life epizódot. Megéri.(késő délután még fent volt én a biztonság kedvéért leszedtem a gépemre)
több mint 10 éve
Hat ellenunk konnyen nyertekEzeket a meccseket szoktuk bebukni 😊 de a próféta szóljon belőled. 😊
Janek
több mint 10 éve
Na most végig nyomkodtam.... és tényleg. Ha egyet nyerünk, megvan a csoport, ha azt az egyet a GB ellen akkor a 2. seed is egyben.Valóban így van, nem tudok számolni 😊GB 3 W -> 12 WHa jol szamolom 2 W-el tuti a bye de akar 1- el is meglehetSzerintem akkor igaz ez, ha a két W-ből az egyiket a Packers ellen szerezzük. De ha ők mindhárom meccsüket nyerik akkor megelőzhetnek még elvileg.
silent7939
csongi
ARI 2 W -> 13 W
hum
csongi
Ha egyet nyerünk és az nem a GB ellen és ők lehozzák mindet W-el akkor az övék a 2.seed.
több mint 10 éve
A 120yard index blog legújabb cikke így kezdődik:Na ez alul tudta múlni az NSO-s cikkeket is akkor 😀
"Az NFL tizennegyedik játékhetén is veretlen maradt a Carolina Panthers, miután agyonverték az Arizona Cardinalst."
Aztán így folytatódik:
"Továbbra sem lehet megállítani Cam Newtont és a Carolina Pantherst: darabokra szedték az Arizona Cardinalst, 38-0-ra nyertek."
Valami párhuzamos univerzumban játszhatták a meccset... 😊
csongi
több mint 10 éve
Végül is a piros mez stimmel meg valamilyen madár. A többi részletkérdés.
több mint 10 éve
A 120yard index blog legújabb cikke így kezdődik:"Az NFL tizennegyedik játékhetén is veretlen maradt a Carolina Panthers, miután agyonverték az Arizona Cardinalst."
Aztán így folytatódik:
"Továbbra sem lehet megállítani Cam Newtont és a Carolina Pantherst: darabokra szedték az Arizona Cardinalst, 38-0-ra nyertek."
Valami párhuzamos univerzumban játszhatták a meccset... 😊
Szerkesztette: csongi
több mint 10 éve
Valóban így van, nem tudok számolni 😊GB 3 W -> 12 WHa jol szamolom 2 W-el tuti a bye de akar 1- el is meglehetSzerintem akkor igaz ez, ha a két W-ből az egyiket a Packers ellen szerezzük. De ha ők mindhárom meccsüket nyerik akkor megelőzhetnek még elvileg.
silent7939
csongi
ARI 2 W -> 13 W
hum
több mint 10 éve
hum
49
GB 3 W -> 12 WHa jol szamolom 2 W-el tuti a bye de akar 1- el is meglehetSzerintem akkor igaz ez, ha a két W-ből az egyiket a Packers ellen szerezzük. De ha ők mindhárom meccsüket nyerik akkor megelőzhetnek még elvileg.
silent7939
csongi
ARI 2 W -> 13 W
több mint 10 éve
Ha megveritek a Packerst, tuti a byeweek a többi meccstől függetlenül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ha jol szamolom 2 W-el tuti a bye de akar 1- el is meglehetSzerintem akkor igaz ez, ha a két W-ből az egyiket a Packers ellen szerezzük. De ha ők mindhárom meccsüket nyerik akkor megelőzhetnek még elvileg.
silent7939
több mint 10 éve
Ha jol szamolom 2 W-el tuti a bye de akar 1- el is meglehet
Szerkesztette: silent7939
több mint 10 éve
itt a teljes Football Life: youtu.be/I5aucpjmQ08mondjuk lehet, hogy hamar leveszik, szóval nézzétek 😊

Don't blink!
több mint 10 éve
'A Football Life': Next man upBruce Arians develops into one of the top head coaches in the league as he turns the Arizona Cardinals into Super Bowl contenders.
www.azcardinals.com/videos/videos/A-Football-Life-Next-man-up/a0c8a0ad-952a-4bb2-9def-1a3cd951ad7c
több mint 10 éve
twitter.com/Cardschatter/status/675395788449574912twitter.com/Cardschatter/status/675395951272456192

Don't blink!
több mint 10 éve
Szerintem ha nem lennének fejben ott akkor nem nyertük volna meg az utlsó 7 meccsünket.Főleg az utóbbi hetekben vannak necces győzelmek és bármennyire is szeretnék izgalom mentes meccseket a következő három és a rájátszásban nem számítok ilyen találkozókra.