Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Ian Rapoport szerint ti vagy mi lehetünk Demarco Murray új csapata, ha a Cowboys nem igazolja újra este 9ig.Nektek ottvan Robinson hagyjátok békén Murray-t 😀
If DeMarco Murray doesn’t hear from Cowboys by 4 p.m., teams in the mix: Cardinals, Jaguars, maybe Bucs.iktriad
több mint 10 éve
Ha holnap reggel arra ébredek, hogy Murray hozzánk jött és nem horror áron, akkor szerintem el fogom sírni magam.FucuHa ez bejön akkor minden adott lesz a SB runhoz... a fal rendben lesz és menni fog a futás is...
Teszek egy könnyelmű ígéretet.... ha Murray jön akkor én is varratok egy verebet magamra mint Fucu 😀
több mint 10 éve
Ha holnap reggel arra ébredek, hogy Murray hozzánk jött és nem horror áron, akkor szerintem el fogom sírni magam.
több mint 10 éve
Ian Rapoport szerint ti vagy mi lehetünk Demarco Murray új csapata, ha a Cowboys nem igazolja újra este 9ig. If DeMarco Murray doesn’t hear from Cowboys by 4 p.m., teams in the mix: Cardinals, Jaguars, maybe Bucs.
több mint 10 éve
Akkor zsiiir.... a proféta beszéljen belőled 😀Azert ennek a Peters gyereknek nem valami biztatóak a statjaisilent7939Ebbe belejátszik h sokat volt mostanában sérült.
Mind passz mind futás ellen hozzá tud tenni.empty taxi
több mint 10 éve
Azert ennek a Peters gyereknek nem valami biztatóak a statjaisilent7939Ebbe belejátszik h sokat volt mostanában sérült.
Mind passz mind futás ellen hozzá tud tenni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Azert ennek a Peters gyereknek nem valami biztatóak a statjaiCorey Peters évi 3 millió körüli összegért pótolhatja Dan Williamst/DD-t. Jól beindultunk itt az elején.andree3 év 10.5 milla pontosan.Ka'deemCarey25
több mint 10 éve
Corey Peters évi 3 millió körüli összegért pótolhatja Dan Williamst/DD-t. Jól beindultunk itt az elején.andree3 év 10.5 milla pontosan.
több mint 10 éve
Nem szívlelem nagyon a 9erst az utobbi pár év PO kudarcai okán, de Iupatit nagyon bírtam. Örülök az érkezésének! 😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
CB ügyben nagy a csend
több mint 10 éve
Spoon és Iupati(?) jó igazolások nagyonPeters sztem nem, rotációba oké, kezdőbe nem
több mint 10 éve
Corey Peters évi 3 millió körüli összegért pótolhatja Dan Williamst/DD-t. Jól beindultunk itt az elején.andreeInkább Dockettet, 305 font Peters az szvsz kicsi NT-nek a ti rendszeretekbe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Gondolom, az is közrejátszhat a jó nevekben, hogy most szívesebben is jönnének hozzánk a PO szezon után, mint mondjuk ha csoport harmadikok lettünk volna.
több mint 10 éve
Plusz állitólag Orakpóért is nagy versenyben vagyunk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Csak pislogok ki a fejemből ébredés után.Keim azt mondta agresszívek lesznek. Tessék. Persze csak este 9-től hiszek el bármit is meg amikor sajtótájékoztatót hívnak össze hogy bemutassák az új játékosokat.
Spoon, Iupati és Peters igen szép kezdés lenne.
több mint 10 éve
Corey Peters évi 3 millió körüli összegért pótolhatja Dan Williamst/DD-t. Jól beindultunk itt az elején.
több mint 10 éve
Sendleinnél így is sokkal jobbátlagos, vagy az alatti center.Amadeus91Milyen jellegű lol?andreeAdhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.Amadeus91

Don't blink!
több mint 10 éve
átlagos, vagy az alatti center.Milyen jellegű lol?andreeAdhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.Amadeus91
több mint 10 éve
Milyen jellegű lol?Adhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.Amadeus91
több mint 10 éve
Adhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.andreeWisniewski?! Lol.
több mint 10 éve
Adhat némi lökést a futójátéknak. 😀 Ha jön a Raiderses center akkor egész jól néz ki a fal belseje Cooperrel.
több mint 10 éve
holy shit, na erre nem számítottam, na nem mintha zavarna

Don't blink!
több mint 10 éve
Van guardotok is:Adam Schefter @AdamSchefter 37 mp37 másodperccel ezelőtt
49ers free-agent G Mike Iupati has told people he plans to sign with the Arizona Cardinals, per sources. Iupati vs. SF DT Darnell Dockett.
több mint 10 éve
azért nem lennék nyugodt ha nem jönne egy kezdőbb kaliberFucuÚgy értem hatalmas licitversenybe nem kell belemenni. Ha találunk még egy szokásos olcsóbb FA-t, akkor mennyiségre megvagyunk. Az mondjuk megnyugtató, hogy túl sok hír nem volt Williamsről, szóval a korai túlfizetésparádét talán megúsztuk. Én is nyugodtabb lennék ha a tavalyi fallal indulnánk neki a szezonnak. Van elég lyuk bőven.