NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
26
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 736
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Amúgy Dockettről mi a véleményetek? Dominánsabb idényt vártam tőle. Haloványnak tűnt az első két meccsen, pedig elvileg neki kedvez az új rendszer.andreeSzerintem nagyon halovány, csakúgy mint Campbell... bár ezt írtam a meccs után.
több mint 11 éve
andree
1 737
Amúgy Dockettről mi a véleményetek? Dominánsabb idényt vártam tőle. Haloványnak tűnt az első két meccsen, pedig elvileg neki kedvez az új rendszer.
több mint 11 éve
Így oszlik el a csapat sapkája idén:több mint 11 éve
Ha jól láttam most vasárnap fórumfoci lesz! Valaki megy innen?én is megyek valószínűleg fórum focira, de baszott másnapos leszek 😀
Dex te is jössz jövőhéten Londonba????silent7939
plusz Londonba is megyek, majd meccs előtt fussunk össze mindenképp
több mint 11 éve
- Arians nem engedi a héten edzeni Larry-t csak talán pénteken, de vasárnap lehet játszik- Kevin Minter nem valószínű (doubtful), hogy játszani fog hamstring sérülés miatt.
- Rob Housler ma már teljes edzésmunkát végez majd és ha nem lesz gond az egész héten, tehát van esély rá, hogy vasárnap pályára léphet.
- A csapat a keleti parton marad a Saints és a Buccs meccs között. A Saints meccs után utaznak Floridába és Saratosa/Bradenton környéken fognak lakni/edzeni.
- Megkérdezték Matyit, hogy mennyi jegyet kértek tőle az "ismerősök" a Saints elleni meccsre. Nullát, mert ma megváltoztatta a telefonszámát 😊
több mint 11 éve
catattack
3 520
Mi aznaposok leszünk. Hogyne lehetne. Gyere ki!Én vasárnap reggel adom le a 12 órás melót. Hazamegyek alszok másfél órát is indulok.
több mint 11 éve
Gondolkodom rajta... másnaposan is lehet? 😀Ha jól láttam most vasárnap fórumfoci lesz! Valaki megy innen?Megy.
silent7939
Gyere te is, legalább összebarátkozunk! 😛catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Ha jól láttam most vasárnap fórumfoci lesz! Valaki megy innen?Megy.
silent7939
Gyere te is, legalább összebarátkozunk! 😛
több mint 11 éve
Ha jól láttam most vasárnap fórumfoci lesz! Valaki megy innen?Dex te is jössz jövőhéten Londonba????
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
tessék szavazni Matyira: www.nfl.com/voting/rookies/2013/REG/2?module=HP11_content_stream_voting_pepsicsongimegvolt 😊
mi is örülönk, ha örülnek 😊
Detroit Post Game Celebration
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
tessék szavazni Matyira: www.nfl.com/voting/rookies/2013/REG/2?module=HP11_content_stream_voting_pepsi
több mint 11 éve
Ezt meccsen én is észrevettem, de nem hiszem hogy ez jelentene valamit 😊teljesen szokatlan, hogy az aktuális Cards QBéről kevés szó esik... mondják is, ha nincs hír, az jó hír 😉Cardinalis
😀
Bírói hátszél sok mindenre képes. 😉DoM
több mint 11 éve
teljesen szokatlan, hogy az aktuális Cards QBéről kevés szó esik... mondják is, ha nincs hír, az jó hír 😉Cardinalis
😀
Bírói hátszél sok mindenre képes. 😉
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
teljesen szokatlan, hogy az aktuális Cards QBéről kevés szó esik... mondják is, ha nincs hír, az jó hír 😉de azért álljon itt is ez a hír 😊
"Carson Palmer became 7th active QB with 30,000 career passing yards & 37th all-time."
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Hááát nem tudom.... de szerintem nálatok el fog férni.Depthnek igazoltuk, nem kezdeni, de gondoltam, hogy olyan sokat nem szabad várni tőle, ha 1 év után lemondtok egy 3. körös pickről.iktriadJamell Fleming nálunk kötött ki. Semmi jóra ne számítsunk?iktriadne legyenek magas elvárásaid 😊 de nektek úgyis az 1/1 a cél 😛Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Depthnek igazoltuk, nem kezdeni, de gondoltam, hogy olyan sokat nem szabad várni tőle, ha 1 év után lemondtok egy 3. körös pickről.Jamell Fleming nálunk kötött ki. Semmi jóra ne számítsunk?iktriadne legyenek magas elvárásaid 😊 de nektek úgyis az 1/1 a cél 😛Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Jamell Fleming nálunk kötött ki. Semmi jóra ne számítsunk?iktriadne legyenek magas elvárásaid 😊 de nektek úgyis az 1/1 a cél 😛
több mint 11 éve
Jamell Fleming nálunk kötött ki. Semmi jóra ne számítsunk?
több mint 11 éve
grat a győzelemhez, elég impresszív volt a védelem, az offenz még döcögött csöppet. várom már az összecsapást 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
+Ellington: Futásokban és elkapásokban is jó a srác. Jól is hívja rá Arians a playeket, így ki tudja használni a sebességét.a sz@ros stream után egy élmény ezeket jó minőségben visszanézni 😊
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000244693/Ellington-36-yard-TD-reception
+Matyi már a második meccsen hoz kulcsplayeket és nyújt remek teljesítményt.
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000244970/WK-2-Can-t-Miss-Play-Cardinals-clinch-victory
+Blokkolt FG
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000244922/Cardinals-block-field-goal
andree
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
andree
1 737
Szerencsére nem kellett sokat várni az Arians éra első győzelemére. +Futójáték. De jó végre látni egy-egy elszabaduló RB-t.
+Ellington: Futásokban és elkapásokban is jó a srác. Jól is hívja rá Arians a playeket, így ki tudja használni a sebességét.
+Matyi már a második meccsen hoz kulcsplayeket és nyújt remek teljesítményt.
+Blokkolt FG
-Az első félidőben nagyon gyenge volt a védekezés, szerencsére sikerült javítani.
-Dansby a 2. félidőre nagyon feljavult, de Washington bőven elfér majd az LB sorban.
-Túl jó most se volt a pass rush.
-Palmer pick6-e totál elkerülhető volt, ahogy egy csúnya fumble-t is csak a szerencsének köszönhetően úszott meg.
Összességében elégedett vagyok. Behúztunk egy szoros meccset, ahol most mellénk állt a szerencse olyan szitukban, amikben múlt héten ellenünk fordult. A következő 3 meccs mind nehéz, de nyerhető összecsapásnak tűnik. Jó lesz ez.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Tényleg szép volt PP passza. Az még inkább emeli az értékét hogy 9-10 yardal a LOS mögül engedte el 😊silent7939ráadásul futtában indította!
juteszembe, a 17 yardos elkapása se volt sámli 😉
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Patrick_Peterson_17yard_catch/9b4c4531-1431-4daf-b2cc-b20dda133b9c
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Tényleg szép volt PP passza. Az még inkább emeli az értékét hogy 9-10 yardal a LOS mögül engedte el 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
azért a futóink odatették magukat 😉 nem egy szokványos statisztika:
CARDS PLAYER STATS
Passing CP/AT YDS TD INT
C. Palmer 22/39 248 1 1
P. Peterson 1/1 17 0 0
PP passza pedig szenzációs volt 😊
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000244887/Patrick-Peterson-throws-a-17-yard-pass
Rushing ATT YDS TD LG
R. Mendenhall 15 66 1 11
A. Ellington 4 20 0 16
S. Taylor 1 2 0 2
Receiving REC YDS TD LG
A. Ellington 2 42 1 36
K. Taylor 3 40 0 17
A. Roberts 3 36 0 19
remélem Larry hamar rendbe jön...
THIS IS THE WAY