NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Üdv!Mathieu-ról tudni valamit? Lehet belőle kezdő FS, vagy csak nickle? Returnerként számítanak rá?
több mint 11 éve
a lehetséges 8 helyből ötöt már betöltöttek a practice squadban.Kerry Taylor, Curtis Taylor és Kenny Rowe ismerős nevek, viszont jött a korábbi 4. körös választott Dontay Moch (a Bengaals rakta ki) és a center/guard Phillip Blake (Denverből távozott)
több mint 11 éve
Érkezett a waiverről Bradley Sowell (T), Alameda Ta'amu (DT). Kenny Demens és Bryan McCann távozott.
több mint 11 éve
Danny Watkins ki lett vágva Philadelphia-ból, állítólagosan első körös guard, Höri szerint. Nem lenne érdemes rácsapni?Leon78nem állítólagosan első körös, hanem tényleg az volt.
Lehet bombázni Arianst a tippekkel 😊
Sowell (s nélkül) Arians és Goodwin került ide. Nem lesz tényező.
több mint 11 éve
Danny Watkins ki lett vágva Philadelphia-ból, állítólagosan első körös guard, Höri szerint. Nem lenne érdemes rácsapni?
több mint 11 éve
waiverről jött egy Bradley Sowells nevű OL emberke a Coltstól. Kíváncsi vagyok kit rakunk ki miatta. Tippre Demens megy majd.FucuAz meg ki? Biztosan iszonyatosan nagy erősítés lesz. 😊
több mint 11 éve
waiverről jött egy Bradley Sowells nevű OL emberke a Coltstól. Kíváncsi vagyok kit rakunk ki miatta. Tippre Demens megy majd.
több mint 11 éve
Érdekes ez a Roster. 😊A G miért lenne karcsú? Ott van Gibson és Watford.
Hogy mire fogunk használni 7 CB, az számomra rejtéj, a helyett, hogy lenne még egy plusz DT a csapatban., de elég karcsú a DE, G és WR poszt is.
Ahogy írtátok valószínűleg el akarjuk tradelni Williemset, de nekem soknak tűnik az RB is a csapatban.
Kicsit az az érzésem, hogy Arians annyi újítást, és meglepetést tervez, hogy egy nagy maszlag lesz az egészből, bár ne legyen igazam. 😊Leon78
És a DE? 3-4-be pont elég 4 emberes falnál is ott van még Abraham, Shaughnessy
7 CB lehet sok, de nagy igazság, hogy nem lehet elég cornered az NFL-ben.
Egyébként az 53 játékosból 27 tavaly még nem játszott a Cardinalsban. 😊
több mint 11 éve
Érdekes ez a Roster. 😊Hogy mire fogunk használni 7 CB, az számomra rejtéj, a helyett, hogy lenne még egy plusz DT a csapatban., de elég karcsú a DE, G és WR poszt is.
Ahogy írtátok valószínűleg el akarjuk tradelni Williemset, de nekem soknak tűnik az RB is a csapatban.
Kicsit az az érzésem, hogy Arians annyi újítást, és meglepetést tervez, hogy egy nagy maszlag lesz az egészből, bár ne legyen igazam. 😊
több mint 11 éve
Ez óriási 😊Igen... kicsit elkúrtak valamit 😊
"A #Browns-nak sikerült olyan jól leszűkítenie a keretét, hogy nem került az 53-as rosterbe egy kicker sem, tehát Bogotay és Graham is el lett küldve a csapattól."Leon78
több mint 11 éve
Ez óriási 😊 "A #Browns-nak sikerült olyan jól leszűkítenie a keretét, hogy nem került az 53-as rosterbe egy kicker sem, tehát Bogotay és Graham is el lett küldve a csapattól."
több mint 11 éve
Annyira nem fura. Arians szereti a több TE-es felállásokat így várható volt, hogy több TE lesz a rosteren mint az eddigi években. A kevés WR már érdekesebb kérdés, de Kerry Taylort a PS-re szeretnék rakni és ez várható Charles Hawkinsnál is.Bryan McCann és Kenny Demens hogy maradt 53-ban az már érdekesebb 😊
Valamint hogy a két kezdő safety mögött (ahol Johnsonnak is nagyon kevés kezdő tapasztalta van) két újonc a csere.
De biztos vagyok benne, hogy lesznek még változások a következő egy hétben.
több mint 11 éve
Kicsit fura ez az Arians féle DC.Keveslem a WR-t és sokallom a TE-t.
több mint 11 éve
Kerry Taylor cut 😕 gondolom (remélem) megy PS-be, hacsak el nem viszik...Visa kéne hozni Rhodes-ot.
amúgy 4 wr maradt a rosteren, gondolom valaki érkezni fog
update: Ricky Lumpkin & Jeff King IR; Padric Scott (DT), Jamaal Johnson-Webb (T), Kenny Rowe (LB) pedig kivágva.
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Cardinals-Come-Up-With-Final-Roster/
(amúgy Adrian Wilson is IR-re került 😕 )Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Kerry Taylor cut 😕 gondolom (remélem) megy PS-be, hacsak el nem viszik...amúgy 4 wr maradt a rosteren, gondolom valaki érkezni fog
update: Ricky Lumpkin & Jeff King IR; Padric Scott (DT), Jamaal Johnson-Webb (T), Kenny Rowe (LB) pedig kivágva.
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Cardinals-Come-Up-With-Final-Roster/
(amúgy Adrian Wilson is IR-re került 😕 )
több mint 11 éve
Micsoda elkapások. Nem is tudom mi lesz majd ha visszavonul. Remélem még jó pár évig játszani fog.
több mint 11 éve
Boldog születésnapot Larry Fitzgeraldnak, ma 30 éves! 😊több mint 11 éve
emberke22
574
Én csak Kelemete-t sajnálom a nagy hajával.. :/ 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Annak nagyon örülök, hogy Amayat megverte Jefferson. Special teamben és a védelemben is jól tolta a srác. Butaság lenne elküldeni. Sztem sok van benne, és amúgy is ránk fér minden segítség hátul.Kíváncsi vagyok kik mennek még. Most már eljutottunk arra pontra, ahol minden név fáj egy kicsit.
több mint 11 éve
Reggie Walker kivágva.
több mint 11 éve
csak Lumpkin sérüléssel bajlódik, de lehet az másik DL játékos akivel keverem. Carter meg mind a három poszton tud játszani. Nem lepődnék meg ha a Browns vagy a Chargers felszedné, de inkább utóbbi.az első eresztésben van némi meglepetés (benne van a korábban már említett négy ember is)várható volt Cooper IR-re rakása, de azért szomorú 😕 Carter meglepő, de Lumpkinról jókat hallottam, aztán ki tudja mi lesz még itt.Dexxter Tailor
Jonathon Amaya, Adam Bice Dan Buckner Davis Carter (WTF?!), Alex Gottlieb, Charles Hawkins, Senio Kelemete, Zach Nash, Colin Parker, Richard Quinn, Chilo Rachal, Curtis Taylor (köszöntem!), Mike Thomas
És Jonathan Cooper IR-re került és nem arra a fajtára amiről év közben visszajöhetFucu
több mint 11 éve
az első eresztésben van némi meglepetés (benne van a korábban már említett négy ember is)várható volt Cooper IR-re rakása, de azért szomorú 😕 Carter meglepő, de Lumpkinról jókat hallottam, aztán ki tudja mi lesz még itt.
Jonathon Amaya, Adam Bice Dan Buckner Davis Carter (WTF?!), Alex Gottlieb, Charles Hawkins, Senio Kelemete, Zach Nash, Colin Parker, Richard Quinn, Chilo Rachal, Curtis Taylor (köszöntem!), Mike Thomas
És Jonathan Cooper IR-re került és nem arra a fajtára amiről év közben visszajöhetFucu
több mint 11 éve
az első eresztésben van némi meglepetés (benne van a korábban már említett négy ember is)Jonathon Amaya, Adam Bice Dan Buckner Davis Carter (WTF?!), Alex Gottlieb, Charles Hawkins, Senio Kelemete, Zach Nash, Colin Parker, Richard Quinn, Chilo Rachal, Curtis Taylor (köszöntem!), Mike Thomas
És Jonathan Cooper IR-re került és nem arra a fajtára amiről év közben visszajöhet
több mint 11 éve
a következő két távozó Senio Kelemete és Colin Parker (LB)Kelemete elküldésével Earl Watford 53-ba kerül?
több mint 11 éve
Mike Thomas és Dan Buckner (WR) kivágva. a többi majd később jön.