Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
OK, köszi, hiába, mindig van lejjebb... 😉pedig a feltüntetett helyezések átlaga 27,44...CardinalisPontrendszert használtunk a végleges rangsor kialakításánál, tehát az egyéni PR-ek 1. helyezettje 32 pontot kapott, a 2. 31-et, és így tovább. A Jets 25 ponttal zárt összesen, a Cards 50-nel, a 28. helyezett 63-mal. Szóval nincs hiba a sorrendben, de a sorozat későbbi részeinél ezt te magad is ellenőrizheted.vassadi
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
vassadi
15 617
pedig a feltüntetett helyezések átlaga 27,44...CardinalisPontrendszert használtunk a végleges rangsor kialakításánál, tehát az egyéni PR-ek 1. helyezettje 32 pontot kapott, a 2. 31-et, és így tovább. A Jets 25 ponttal zárt összesen, a Cards 50-nel, a 28. helyezett 63-mal. Szóval nincs hiba a sorrendben, de a sorozat későbbi részeinél ezt te magad is ellenőrizheted.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
pedig a feltüntetett helyezések átlaga 27,44...még így is az volt 😀 bowl.hu/29_arizona_cardinalsDexxter TailorNem vagy túl optimista. 😊Leon78Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
még így is az volt 😀Nem vagy túl optimista. 😊Leon78Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939
több mint 11 éve
És Jonathan Mathis UDFA DT is érkezett.
több mint 11 éve
Jött még egy Kyle Quinn nevű center gyerek is.Valamint három játékostól búcsút vettünk:
Tyler Shaw és LaRon Byrd elkapóktól valamint a DE, Everette Thompsontól is.
több mint 11 éve
Deveric Gallington nevezetű UDFA falember írt alá, jó lesz depthnek az előszezonra
több mint 11 éve
Jóvanna...a válasz rövid és tömör: csakNem árulom el, de én írom az összes NFC Westes csapatét (remélem mindenki meglepődött) 😊FucuAkkor te miért nem rangsoroltál?silent7939
igazából nem volt kedvem PR-t írni, mert csak az NFC Westet követem igazán (de igyekszem felzárkózni)Fucu
több mint 11 éve
a válasz rövid és tömör: csakNem árulom el, de én írom az összes NFC Westes csapatét (remélem mindenki meglepődött) 😊FucuAkkor te miért nem rangsoroltál?silent7939
igazából nem volt kedvem PR-t írni, mert csak az NFC Westet követem igazán (de igyekszem felzárkózni)
több mint 11 éve
Nem árulom el, de én írom az összes NFC Westes csapatét (remélem mindenki meglepődött) 😊FucuAkkor te miért nem rangsoroltál?
több mint 11 éve
Nem árulom el, de én írom az összes NFC Westes csapatét (remélem mindenki meglepődött) 😊
több mint 11 éve
Én tudom 😀FucuAkkor ne áruld el... vagy inkább mégis 😊
több mint 11 éve
Lehet jobb lenne utolsónak lenni, és húzni egy QB-t 😊Nagyjából a tavalyi teljesítmény alapján sorolnak be és nagyon nem lehet tudni mi lesz belőlünk. Azért ez az év egy nagy zsákbamacska... Lehetünk top 10 is de 30. is.silent7939Nem vagy túl optimista. 😊Leon78Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939
több mint 11 éve
Nagyjából a tavalyi teljesítmény alapján sorolnak be és nagyon nem lehet tudni mi lesz belőlünk. Azért ez az év egy nagy zsákbamacska... Lehetünk top 10 is de 30. is.Nem vagy túl optimista. 😊Leon78Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939
több mint 11 éve
Nem vagy túl optimista. 😊Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Ez rendben is van, de kint nem kell hajnali kettőkor felkelni, hogy megnézd a meccset 😉Fucumázlisták 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Ez rendben is van, de kint nem kell hajnali kettőkor felkelni, hogy megnézd a meccset 😉Mindig meglepődök amikor így rápörögtök az első előszezon meccsre 😊Fucunem csak mi... 😉
"Többen nézték az USAban a vasárnapi teljesen jelentéktelen Hall of Fame Game-t, mint az NHL Stanley Cup döntőjének bármelyik meccsét..."
hiába no, hosszú volt ez az uborkaszezon de már vége! 😊Cardinalis
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Mindig meglepődök amikor így rápörögtök az első előszezon meccsre 😊Fucunem csak mi... 😉
"Többen nézték az USAban a vasárnapi teljesen jelentéktelen Hall of Fame Game-t, mint az NHL Stanley Cup döntőjének bármelyik meccsét..."
hiába no, hosszú volt ez az uborkaszezon de már vége! 😊
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Mindig meglepődök amikor így rápörögtök az első előszezon meccsre 😊A harmadik a mérvadó akkor játszik (átlagosan) egy félidőt a kezdő. A cseréket (és a cserék cseréit) én inkább letöltve nézem meg. 😊
A DC pedig nem mérvadó Arians is elmondta hogy azért van mert kötelező írni egyet.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
... Valamint azt is mondta, hogy a kezdők valószínűleg 15 playt fognak a pályán tölteni.Fucuén felhúzom az órát 2-re és ezt a 15 playt megnézem élőben, addig is a 2010-es GB elleni WC meccsel hangolok, húúú de nagy meccs volt 😊
THIS IS THE WAY